Populære søgninger
kvinde kravler på vægge

Du har vurderet dine kontaktlinser til 8 eller lavere

Stort set alle kan bruge kontaktlinser, så der er en meget lille risiko for, at du bør stoppe helt med at bruge dem. Men derfor er det også utroligt vigtigt, at du som kunde trygt kan gå til din optiker, hvis noget føles forkert. Det kan jo være, at du slet ikke behøver gå rundt med de problemer, du oplever, men bare har behov for en anden type linse. Din øjensundhed er vores højeste prioritet. Book en synstest hos os, så tager vi en snak om de problemer, du oplever, og finder den optimale linse til dig.

Brug for en synstest?
 

BOOK TID HER


Hvilke problemer oplever du med dine kontaktlinser?

Tørre øjne

Tørre øjne

Hvis dine øjne føles tørre, trætte, eller du ikke kan have dine linser i, så længe du vil, kan det skyldes flere faktorer. Det kan handle både om skiftende aktiviteter og miljøer, eksempelvis at du tilbringer meget tid foran digitale skærme eller på steder med aircondition. Her anbefaler vi at teste ACUVUE® OASYS 1-Day, som har et tårelignende molekyle indlejret i linsen. Studier har vist, at 8 ud af 10 kunder, som bruger linsen, fortæller at deres øjne ikke føles tørre, og at de aldrig eller kun sjældent oplever trætte øjne*.

*JJV-data på fil 2015, studie af en uges daglig brug, n=119 bærere af bløde kontaktlinser, 81,5% oplevede sjældent/aldrig trætte øjne.

Ubekvemme linser

Ubekvemme linser

Ikke alle linser bruges i lige lang tid, inden de bør skiftes ud. Der findes eksempelvis endagslinser, 14-dagslinser og månedslinser. Hvis du bruger de samme linser i en længere periode, kan der dannes belægninger på linsen, som gør, at du kan opleve en mindre komfort eller dårligere synkvalitet. For din øjensundheds skyld anbefales det derfor, at du vælger en endagslinse, så du får en ny linse i hver dag. Med ACUVUE® OASYS 1-Day får du samme høje komfort og synkvalitet hver dag og kan smide linsen ud sidst på dagen.

Uskarpt syn

Uskarpt syn

Det er svært med sikkerhed at sige, hvorfor du ikke ser helt skarpt, før du kommer ind til en synsundersøgelse. Først og fremmest er det vigtigt, at du har den rigtige styrke i dine kontaktlinser. Hvis du har bygningsfejl, er det også vigtigt, at linsen sidder stabilt på øjet og ikke roterer. Det kan også være, at du har en lille bygningsfejl, men ikke har fået den korrigeret. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM har Eyelid Stabilised Design, som holder linsen stabil på øjet, når du blinker.

kontaktlinser acuvue

ACUVUE® OASYS 1-DAY

ACUVUE® OASYS 1-Day er en endagslinse som tilbyder høj komfort og synskvalitet. Dens indlejrede tårelignende molekyler hjælper med at holde tårefilmen stabil, hvilket kan modvirke følelsen af tørre og trætte øjne samt give dig en klar og skarp synsoplevelse. Perfekt til dig som stiller høje krav til dine linser og ikke er villig til at gå på kompromis.
kvinde synger i mikrofon

Hvad sker der, hvis min nuværende linse ikke er den bedste til mine øjne?

Der er ingen grund til bekymring. Det vigtigste er, at vores optiker får muligheden for at forstå de problemer, du oplever, og kan kortlægge dine behov. Dine behov kan jo have forandret sig, siden du fik dine nuværende kontaktlinser. 

Det kan også være lettere at vurdere din oplevelse på en skala, som den du brugte længere oppe, end det er at sætte ord på. Når du derefter kommer ind til en synsundersøgelse hos os, kan vi stille spørgsmål som eksempelvis, hvor ofte dine øjne føles tørre eller trætte, om dine linser er behagelige, eller om du kan have linserne i længe nok. Hos Profil Optik udfører vi nu også en grundig undersøgelse af dine øjnes sundhed, så vi tidligt kan opdage eventuelle forandringer, som måske ikke altid kan mærkes.

Når vi ved nok om din øjensundhed, og hvordan du oplever din nuværende linse, er det lettere at tilbyde en linse, som vi mener passer dig og optimerer din komfort og synskvalitet.

Linser leveret direkte til postkassen

Hos Profil Optik kan du købe kontaktlinser online til en god pris. Vi leverer direkte til postkassen og tilbyder altid fri fragt. Vælg selv fra vores store sortiment af kvalitetslinser – eksempelvis fra ACUVUE®

KØB KONTAKTLINSER HER

Book synstest

Har du brug for en synstest, inden du skal have nye linser? Du kan nemt booke tid online. Så tager en af vores autoriserede optikere sig af dig med en grundig undersøgelse af dine øjne og synsnedsættelse.

BOOK TID HER