Populære søgninger

Dior solbriller

Alt har en mening. Det er Diors filosofi.

Netop derfor finder du heller ikke et par tilfældigt udformede solbriller fra modehuset. Dior er kendt for deres ekstravagante designs, som alle bærer præg af sofistikerede linjer og originale ideer. Med et par Dior solbriller vil enhver kvinde føle sig som en unik parisienne, der slentrer langs Seinen.

Diors kreationer har altid haft ’held - til evig tid’ som hovedtema. Alt fra deres franske rober, der slæber ad catwalken, til deres feminine cat-eye solbriller. Men om heldet bare er et tema eller en virkelig effekt af Diors kreationer, må du jo afprøve…

Dior Solbriller

Du får sofistikerede linjer og elegance, når du vælger solbriller fra Christian Dior. Hos Profil Optik har vi samlet et udvalg af de skønne modeller. Diors stil er altid inspireret af at gøre kvinder elegante og smukke - blandt andet med deres design af solbriller i høj kvalitet. Det er vigtige værdier, som Profil Optik kan genkende os selv i.

I vores udvalg kan du finde solbriller, der hjælper med at udtrykke, hvem du er. Gennem unikke farver og modeller har Dior tænkt over hver en detalje. Det giver dig nogle af markedets mest elegante solbriller til damer. Ender dit valg på en af vores solbriller fra Christian Dior, så kan du derfor forvente et innovativt supplement, der kun forstærker din personlighed og stil.

Højeste klasse siden 1947

Det franske modehus har taget fart, siden det blev grundlagt i 1947. På kort tid fik Christian Dior skabt populære og elegante designs. Herunder solbriller, der senere kom ind i brandet. Siden da er Christian Diors visioner og værdier blevet varetaget af modehusets første kvindelige designdirektør. Bliver du derfor inspireret af trendsættende og klassisk stil? Så vil du blive glad for et par klassiske solbriller fra Christian Dior.

Find de perfekte Dior solbriller

Det kan være svært at finde dit perfekte par solbriller, for et par solbriller fra Christian er mere end bare en accessory. Kendetegnende for det populære mærke er blandt andet det tidløse design. Intet er overladt til tilfældighederne. Af den grund finder du med sikkerhed et par skønne Dior solbriller i din smag. Få følelsen af at slentre gennem gaderne i Paris, mens du udstråler et selvsikkert blik. 

Er du for eksempel til klassiske og feminine solbriller eller mere farverige og sjove varianter? Hvorfor ikke prøve en ny stil eller bestille flere par? Gør det klart for dig selv, hvad du vil bruge dine solbriller til, og hvordan de skal se ud. Tag et kig på Profil Optiks udvalg af solbriller fra Christian Dior - her er noget til enhver smag.

Har du spørgsmål til hvilken stilart, pasform og farve, der passer til dig? Kom forbi en af vores butikker, så vil vores dygtige medarbejdere hjælpe dig. 

Solbriller til flere sæsoner og behov

Det kan være svært at tro, men solen skinner året rundt. Også i Danmark. Derfor er det vigtigt med et par solbriller, der kan beskytte dine øjne. I Profil Optik vælger vi kun solbriller, der emmer af kvalitet og praktisk design. Kombineret med et unikt look er det netop, hvad et par solbriller fra Christian Dior kan byde på. Det giver dig mulighed for at vise, hvad du står for. Vores indkøbere har sørget for, at du kan vælge mellem flere modeller. Fælles for solbrillerne er, at de holder flere sæsoner. Om du mangler solbriller til vintersolen, sommersolen eller blot til at ændre dit udtryk, så kan Dior solbriller opfylde dine behov.

Vil du have solbriller med styrke? Kontakt os for at booke en synsprøve og for at høre om mulighederne.

Find butik eller kontakt kundeservice

Har du spørgsmål til et køb, vil du bestille en synstest eller blot i kontakt med en af vores butikker? Kontakt vores kundeservice, eller find nærmeste Profil Optik her.