Filtre

Kontaktlinser


Hos Profil Optik kan du købe kontaktlinser online. Du kan også tegne et linseabonnement, hvis du allerede bruger briller og overvejer at skifte til linser. Du kan også få prøvelinser med hjem, hvis du hverken har prøvet linser eller briller før. Uanset din baggrund står vores autoriserede kontaktlinseoptikere klar til at rådgive dig og kontrollerer dine øjne både med og uden kontaktlinserne - ligesom Sundhedsstyrelsen anbefaler.

 1. EyeQ 24 For Astigmatism Q4 6 stk/pakke
  EyeQ 24 For Astigmatism Q4
  6 stk/pakke
  804 kr.
 2. EyeQ One-Day Premium Q3 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Premium Q3
  30 stk/pakke
  149 kr.
 3. EyeQ One-Day Aqua 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Aqua
  30 stk/pakke
  159 kr.
 4. EyeQ 24 Q4 6 stk/pakke
  EyeQ 24 Q4
  6 stk/pakke
  747 kr.
 5. EyeQ One-Day Aqua For Astigmatism 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Aqua For Astigmatism
  30 stk/pakke
  219 kr.
 6. EyeQ One-Day Superior Q5 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Superior Q5
  30 stk/pakke
  194 kr.
 7. EyeQ One-Day Classic Q2 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Classic Q2
  30 stk/pakke
  99 kr.
 8. EyeQ Precision1 For Astigmatism 30 stk/pakke
  EyeQ Precision1 For Astigmatism
  30 stk/pakke
  244 kr.
 9. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 30 stk linser
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  30 stk linser
  229 kr.
 10. EyeQ 24 Progressive Q4 6 stk/pakke
  EyeQ 24 Progressive Q4
  6 stk/pakke
  894 kr.
 11. EyeQ One-Day Superior For Astigmatism Q5 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Superior For Astigmatism Q5
  30 stk/pakke
  224 kr.
 12. EyeQ One-Day Premium Progressive Q3 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Premium Progressive Q3
  30 stk/pakke
  199 kr.
 13. DAILIES Total 1 30 stk linser
  DAILIES Total 1
  30 stk linser
  244 kr.
 14. EyeQ Precision1   30 stk/pakke
  EyeQ Precision1
  30 stk/pakke
  224 kr.
 15. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism 30 stk/pakke
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
  30 stk/pakke
  249 kr.
 16. EyeQ One-Day Aqua Progressive 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Aqua Progressive
  30 stk/pakke
  244 kr.
 17. EyeQ Hydro Progressive Q3 3 stk/pakke
  EyeQ Hydro Progressive Q3
  3 stk/pakke
  432 kr.
 18. EyeQ One-Day Air For Astigmatism Q4 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Air For Astigmatism Q4
  30 stk/pakke
  189 kr.
 19. EyeQ One-Day Air Q4 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Air Q4
  30 stk/pakke
  174 kr.
 20. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  30 stk/pakke
  234 kr.
 21. Acuvue Oasys for Astigmatism 6 stk/pakke
  Acuvue Oasys for Astigmatism
  6 stk/pakke
  492 kr.
 22. DAILIES Total 1 Multifocal 30 stk linser
  DAILIES Total 1 Multifocal
  30 stk linser
  299 kr.
 23. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  30 stk/pakke
  239 kr.
 24. EyeQ One-Day Classic For Astigmatism Q2 30 stk/pakke
  EyeQ One-Day Classic For Astigmatism Q2
  30 stk/pakke
  149 kr.
 25. 1-Day Acuvue Moist 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist
  30 stk/pakke
  194 kr.
 26. EyeQ All-In-One Solution inkl. etui 360 ml
  EyeQ All-In-One Solution inkl. etui
  360 ml
  79 kr.
 27. Acuvue Oasys 6 stk linser
  Acuvue Oasys
  6 stk linser
  372 kr.
 28. MiSight 1 Day 30 stk/pakke
  MiSight 1 Day
  30 stk/pakke
  239 kr.
 29. EyeQ Hydro Q3 3 stk/pakke
  EyeQ Hydro Q3
  3 stk/pakke
  297 kr.
 30. EyeQ Hydro For Astigmatism Q3 3 stk/pakke
  EyeQ Hydro For Astigmatism Q3
  3 stk/pakke
  372 kr.

Et udvalg af mange forskellige linser

Du kan købe mange forskellige kontaktlinser hos Profil Optik, da det kan være ganske individuelt, hvilke kontaktlinser der er bedst. Vores kontaktlinser har nemlig forskellige former og formål. Derfor finder du blandt andet disse linser i vores udvalg: 

 • Endagslinser fra anerkendte mærker som EyeQ, Acuvue, Dailies og BioTrue. Disse linser sætter du i om morgenen og tager ud om aftenen. Næste morgen tager du nogle helt nye og sterile kontaktlinser i. Det gør endagslinser til et godt supplement til brillerne eller en praktisk løsning til sportsbrug.

 • 14-dagslinser, som du bruger i 14 dage, hvorefter de smides ud. Hver aften tager du dine linser ud og renser dem, så du kan tage de samme linser i næste morgen. Hos Profil Optik kan du få 14-dages linser med tilhørende linseabonnement - så får du mulighed for at prøve dine 14-dagslinser gratis i op til 30 dage.

 • Månedslinser, som du kan bruge i en hel måned. Hos os kan du få både almindelige månedslinser, flerstyrke månedslinser og månedslinser til bygningsfejl. Så vælg de linser, du har brug for. 

Hos Profil Optik er vores linser også delt op i styrker. Derfor kan du få:

 • Enkeltstyrkekontaktlinser, der kun har én styrke, uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. Hos Profil Optik kan du købe enkeltstyrkelinser som både endags-, 14-dags- og månedslinser. Og de fås også med korrektur mod bygningsfejl.

 • Flerstyrkekontaktlinser, som korrigerer aldersbetinget langsynethed, og som kan erstatte briller med flere styrker. De kaldes både multifokale og progressive kontaktlinser. Hos Profil Optik kan du få linserne med flere styrker som både endagslinser, 14-dagslinser og månedslinser. Med Profil Optiks flerstyrkelinser kan du se skarpt på både afstand og tæt på. Det kan du, fordi kontaktlinserne har glidende overgang mellem de forskellige styrker.

 • Kontaktlinser til bygningsfejl kan du også få hos Profil Optik. Linserne bliver også kaldt for toriske linser, og hos os kan du få dem med både en enkel og flere styrker. Vi har kontaktlinser til bygningsfejl fra mærker som EyeQ, Acuvue og Dailies.
   

Enkeltstyrke, flerstyrke eller bygningsfejl?

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilke kontaktlinser, der passer til dig, dine behov og din livsstil. Derfor har Profil Optik gjort det nemt for dig ved at give den hjælp, som du har brug for, samt ved at give dig adgang til et stort udvalg af vores allerbedste kontaktlinser.

Hos Profil Optik kan vi levere alle former for kontaktlinser. Altid. Vores gode udvalg indeholder flere forskellige linser: Fra endagslinser til månedslinser med både enkeltstyrke og flerstyrke. Er du i tvivl om, hvilke kontaktlinser der er bedst for dig? Så kan du booke tid til en udvidet synsprøve hos Profil Optik, hvor vi stiller skarpt på, hvad dit syn har brug for.

Fordele ved at bruge kontaktlinser

Der er flere fordele ved at bruge kontaktlinser. Blandt andet hjælper kontaktlinser med at bevare dit naturlige udseende, uden at briller forstyrrer dit ansigtsudtryk og din mimik. 

Men der er også flere fordele, som for eksempel:

 • Større bevægelsesfrihed – Du får lettere ved at bibeholde en aktiv hverdag

 • Ingen dug – Dine linser dugger ikke ligesom briller, når du kommer ind fra kulden

 • Ingen dråber – Du kan være ude i alt slags vejr uden dråber på brilleglassene

 • Ingen kanter – Du får frit udsyn, og du bliver ikke generet af brillestellets kanter

 • Frit valg af solbriller – Du får mulighed for at vælge mellem mange flere solbriller, når der ikke skal isættes styrke

Kontaktlinser til hverdag og sport

Hvis du dyrker sport eller har et job, der er forbundet med meget fysisk aktivitet, er kontaktlinser et godt valg til dine øjne. Du har nemlig samme bevægelsesfrihed som uden briller, hvilket gør det lettere at opretholde en aktiv hverdag - sammenlignet med at bruge briller. 

Med kontaktlinser slipper du samtidig for regndråber på brillerne, og for at linserne ikke dugger, når du går fra kolde til varme omgivelser. Hvis du samtidig føler, at det kan være generende, at dine briller sidder i vejen, og at du hele tiden kan se kanten på brillen - så vil kontaktlinser give dig mere frihed. Derudover bliver valget af solbriller lettere med linser, da du ikke skal tage hensyn til styrke i brillerne. Du kan frit vælge de solbriller, du vil, og du er ikke begrænset til de modeller, hvor der kan isættes styrke i glassene.

Der er dermed flere fordele ved at bruge kontaktlinser, og hos Profil Optik kan du få et indblik i dem ved at udnytte vores prøvelinser.
 

Oplev hele pakken med et linse-abonnement

Når du køber kontaktlinser hos Profil Optik, har du mulighed for at tegne et linseabonnement, som giver dig flere eksklusive fordele. Ved oprettelse af et linseabonnementet får du blandt andet et par gratis enkeltstyrkebriller, som kan bruges, når du ikke bruger linserne.

Hvis du får brug for at skifte til en anden linsetype, for eksempel fra månedslinser til endagslinser, ombytter vi gerne dine linser gratis – det er nemlig inkluderet i abonnementet. Derudover giver linse-abonnementet 25 procents i rabat på solbriller – både med og uden styrke.
 

Køb dine kontaktlinser online

Hos Profil Optik har vi gjort det let for dig at bestille nye kontaktlinser og tilbehør online fra de bedste mærker til de bedste priser. Vores webshop byder nemlig på et stort udvalg af både kontaktlinser samt et væld af andre populære produkter, som du skal bruge i forbindelse med kontaktlinser. Foruden at shoppe i et bredt udvalg af kontaktlinser kan du også finde linsevæske, info om vores kontaktlinseabonnement og meget andet. 

Tag et kig i vores online webshop, hvor du finder gode tilbud, et væld af kontaktlinser i den bedste kvalitet samt god kundeservice, hvor du både kan kontakte os via e-mail og telefon. 
 

Profil Optik tilbyder briller og kontaktlinser til dine øjne

Hos Profil Optik er vi specialister. Derfor får du altid en professionel vejledning og god service. Vi hjælper dig blandt andet med at vælge de rigtige kontaktlinser, så du kan få et perfekt syn og opleve den frihed, som kontaktlinserne giver. Vi vil nemlig gerne have, at du bliver 100 procent tilfreds med dine kontaktlinser. 

Afhængig af kontaktlinsernes form og styke tilbyder vi 10 til 30 dages prøvetid på dine nye kontaktlinser - helt uden beregning. Hvis du allerede er fast bruger af kontaktlinser, er du omfattet af vores linsegaranti. Det betyder, at du kan ombytte dine kontaktlinser til en anden type i op til to måneder fra din seneste linse-undersøgelse.

Hvis du endnu ikke er begyndt at bruge kontaktlinser, så bestil tid i en af vores butikker. Her kan vores optikere vejlede dig i valget og give dig den hjælp, som du behøver. Du er også altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker, så vi kan tage en snak om de muligheder, der findes for dig.

Find din nærmeste Profil Optik i dag, og lad os hjælpe dig med dine nye kontaktlinser.