Filtre

Kontaktlinser


Hos Profil Optik kan du købe kontaktlinser online. Du kan også tegne et linseabonnement, hvis du allerede bruger briller og overvejer at skifte til linser. Du kan også få prøvelinser med hjem, hvis du hverken har prøvet linser eller briller før. Uanset din baggrund står vores autoriserede kontaktlinseoptikere klar til at rådgive dig og kontrollerer dine øjne både med og uden kontaktlinserne - ligesom Sundhedsstyrelsen anbefaler.

 1. 1-Day Acuvue Moist 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist
  30 stk/pakke
  194 kr.
 2. 1-Day Acuvue Moist 90 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist
  90 stk/pakke
  582 kr.
 3. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  30 stk/pakke
  239 kr.
 4. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 90 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  90 stk/pakke
  717 kr.
 5. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30 stk/pakke
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  30 stk/pakke
  234 kr.
 6. Acuvue Oasys 6 stk linser
  Acuvue Oasys
  6 stk linser
  372 kr.
 7. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 30 stk linser
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  30 stk linser
  229 kr.
 8. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 90 stk/pakke
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  90 stk/pakke
  687 kr.
 9. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism 30 stk/pakke
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
  30 stk/pakke
  249 kr.
 10. Acuvue Oasys for Astigmatism 6 stk/pakke
  Acuvue Oasys for Astigmatism
  6 stk/pakke
  492 kr.
 11. Air Optix Aqua 6 stk/pakke
  Air Optix Aqua
  6 stk/pakke
  654 kr.
 12. Air Optix Night&Day Aqua 6 stk/pakke
  Air Optix Night&Day Aqua
  6 stk/pakke
  804 kr.
 13. Air Optix Plus Hydraglyde 3 stk/pakke
  Air Optix Plus Hydraglyde
  3 stk/pakke
  297 kr.
 14. Air Optix Plus Hydraglyde For Astigmatism 3 stk/pakke
  Air Optix Plus Hydraglyde For Astigmatism
  3 stk/pakke
  372 kr.
 15. Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal 3 stk/pakke
  Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
  3 stk/pakke
  432 kr.
 16. All In One Light Linsevæske 100 ml
  All In One Light
  Linsevæske 100 ml
  36 kr.
 17. All In One Light Linsevæske 250 ml
  All In One Light
  Linsevæske 250 ml
  47 kr.
 18. All In One Light Linsevæske 360 ml
  All In One Light
  Linsevæske 360 ml
  60 kr.
 19. Aosept Plus with HydraGlyde Linsevæske 360 ml
  Aosept Plus with HydraGlyde
  Linsevæske 360 ml
  111 kr.
 20. Avaira Vitality 6 stk/pakke
  Avaira Vitality
  6 stk/pakke
  564 kr.
 21. BioTrue ONEday 30 stk/pakke
  BioTrue ONEday
  30 stk/pakke
  214 kr.
 22. BioTrue ONEday 90 stk/pakke
  BioTrue ONEday
  90 stk/pakke
  597 kr.
 23. BioTrue multi-purpose solution Linsevæske 300 ml
  BioTrue multi-purpose solution
  Linsevæske 300 ml
  109 kr.
 24. Biofinity Energys 6 stk/pakke
  Biofinity Energys
  6 stk/pakke
  894 kr.
 25. Biofinity XR Toric 6 stk/pakke
  Biofinity XR Toric
  6 stk/pakke
  1.044 kr.
 26. Biotrue ONEday for Astigmatism 30 stk/pakke
  Biotrue ONEday for Astigmatism
  30 stk/pakke
  249 kr.
 27. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk/pakke
  Biotrue ONEday for Presbyopia
  30 stk/pakke
  274 kr.
 28. Biotrue ONEday for Presbyopia 90 stk/pakke
  Biotrue ONEday for Presbyopia
  90 stk/pakke
  822 kr.
 29. Biotrue multi-purpose solution Linsevæske Flight Pack 1x100ml
  Biotrue multi-purpose solution
  Linsevæske Flight Pack 1x100ml
  79 kr.
 30. Boston Advance Cleaner 30 ml
  Boston Advance Cleaner
  30 ml
  89 kr.

Et udvalg af mange forskellige linser

Du kan købe mange forskellige kontaktlinser hos Profil Optik, da det kan være ganske individuelt, hvilke kontaktlinser der er bedst. Vores kontaktlinser har nemlig forskellige former og formål. Derfor finder du blandt andet disse linser i vores udvalg: 

 • Endagslinser fra anerkendte mærker som EyeQ, Acuvue, Dailies og BioTrue. Disse linser sætter du i om morgenen og tager ud om aftenen. Næste morgen tager du nogle helt nye og sterile kontaktlinser i. Det gør endagslinser til et godt supplement til brillerne eller en praktisk løsning til sportsbrug.

 • 14-dagslinser, som du bruger i 14 dage, hvorefter de smides ud. Hver aften tager du dine linser ud og renser dem, så du kan tage de samme linser i næste morgen. Hos Profil Optik kan du få 14-dages linser med tilhørende linseabonnement - så får du mulighed for at prøve dine 14-dagslinser gratis i op til 30 dage.

 • Månedslinser, som du kan bruge i en hel måned. Hos os kan du få både almindelige månedslinser, flerstyrke månedslinser og månedslinser til bygningsfejl. Så vælg de linser, du har brug for. 

Hos Profil Optik er vores linser også delt op i styrker. Derfor kan du få:

 • Enkeltstyrkekontaktlinser, der kun har én styrke, uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. Hos Profil Optik kan du købe enkeltstyrkelinser som både endags-, 14-dags- og månedslinser. Og de fås også med korrektur mod bygningsfejl.

 • Flerstyrkekontaktlinser, som korrigerer aldersbetinget langsynethed, og som kan erstatte briller med flere styrker. De kaldes både multifokale og progressive kontaktlinser. Hos Profil Optik kan du få linserne med flere styrker som både endagslinser, 14-dagslinser og månedslinser. Med Profil Optiks flerstyrkelinser kan du se skarpt på både afstand og tæt på. Det kan du, fordi kontaktlinserne har glidende overgang mellem de forskellige styrker.

 • Kontaktlinser til bygningsfejl kan du også få hos Profil Optik. Linserne bliver også kaldt for toriske linser, og hos os kan du få dem med både en enkel og flere styrker. Vi har kontaktlinser til bygningsfejl fra mærker som EyeQ, Acuvue og Dailies.
   

Enkeltstyrke, flerstyrke eller bygningsfejl?

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilke kontaktlinser, der passer til dig, dine behov og din livsstil. Derfor har Profil Optik gjort det nemt for dig ved at give den hjælp, som du har brug for, samt ved at give dig adgang til et stort udvalg af vores allerbedste kontaktlinser.

Hos Profil Optik kan vi levere alle former for kontaktlinser. Altid. Vores gode udvalg indeholder flere forskellige linser: Fra endagslinser til månedslinser med både enkeltstyrke og flerstyrke. Er du i tvivl om, hvilke kontaktlinser der er bedst for dig? Så kan du booke tid til en udvidet synsprøve hos Profil Optik, hvor vi stiller skarpt på, hvad dit syn har brug for.

Fordele ved at bruge kontaktlinser

Der er flere fordele ved at bruge kontaktlinser. Blandt andet hjælper kontaktlinser med at bevare dit naturlige udseende, uden at briller forstyrrer dit ansigtsudtryk og din mimik. 

Men der er også flere fordele, som for eksempel:

 • Større bevægelsesfrihed – Du får lettere ved at bibeholde en aktiv hverdag

 • Ingen dug – Dine linser dugger ikke ligesom briller, når du kommer ind fra kulden

 • Ingen dråber – Du kan være ude i alt slags vejr uden dråber på brilleglassene

 • Ingen kanter – Du får frit udsyn, og du bliver ikke generet af brillestellets kanter

 • Frit valg af solbriller – Du får mulighed for at vælge mellem mange flere solbriller, når der ikke skal isættes styrke

Kontaktlinser til hverdag og sport

Hvis du dyrker sport eller har et job, der er forbundet med meget fysisk aktivitet, er kontaktlinser et godt valg til dine øjne. Du har nemlig samme bevægelsesfrihed som uden briller, hvilket gør det lettere at opretholde en aktiv hverdag - sammenlignet med at bruge briller. 

Med kontaktlinser slipper du samtidig for regndråber på brillerne, og for at linserne ikke dugger, når du går fra kolde til varme omgivelser. Hvis du samtidig føler, at det kan være generende, at dine briller sidder i vejen, og at du hele tiden kan se kanten på brillen - så vil kontaktlinser give dig mere frihed. Derudover bliver valget af solbriller lettere med linser, da du ikke skal tage hensyn til styrke i brillerne. Du kan frit vælge de solbriller, du vil, og du er ikke begrænset til de modeller, hvor der kan isættes styrke i glassene.

Der er dermed flere fordele ved at bruge kontaktlinser, og hos Profil Optik kan du få et indblik i dem ved at udnytte vores prøvelinser.
 

Oplev hele pakken med et linse-abonnement

Når du køber kontaktlinser hos Profil Optik, har du mulighed for at tegne et linseabonnement, som giver dig flere eksklusive fordele. Ved oprettelse af et linseabonnementet får du blandt andet et par gratis enkeltstyrkebriller, som kan bruges, når du ikke bruger linserne.

Hvis du får brug for at skifte til en anden linsetype, for eksempel fra månedslinser til endagslinser, ombytter vi gerne dine linser gratis – det er nemlig inkluderet i abonnementet. Derudover giver linse-abonnementet 25 procents i rabat på solbriller – både med og uden styrke.
 

Køb dine kontaktlinser online

Hos Profil Optik har vi gjort det let for dig at bestille nye kontaktlinser og tilbehør online fra de bedste mærker til de bedste priser. Vores webshop byder nemlig på et stort udvalg af både kontaktlinser samt et væld af andre populære produkter, som du skal bruge i forbindelse med kontaktlinser. Foruden at shoppe i et bredt udvalg af kontaktlinser kan du også finde linsevæske, info om vores kontaktlinseabonnement og meget andet. 

Tag et kig i vores online webshop, hvor du finder gode tilbud, et væld af kontaktlinser i den bedste kvalitet samt god kundeservice, hvor du både kan kontakte os via e-mail og telefon. 
 

Profil Optik tilbyder briller og kontaktlinser til dine øjne

Hos Profil Optik er vi specialister. Derfor får du altid en professionel vejledning og god service. Vi hjælper dig blandt andet med at vælge de rigtige kontaktlinser, så du kan få et perfekt syn og opleve den frihed, som kontaktlinserne giver. Vi vil nemlig gerne have, at du bliver 100 procent tilfreds med dine kontaktlinser. 

Afhængig af kontaktlinsernes form og styke tilbyder vi 10 til 30 dages prøvetid på dine nye kontaktlinser - helt uden beregning. Hvis du allerede er fast bruger af kontaktlinser, er du omfattet af vores linsegaranti. Det betyder, at du kan ombytte dine kontaktlinser til en anden type i op til to måneder fra din seneste linse-undersøgelse.

Hvis du endnu ikke er begyndt at bruge kontaktlinser, så bestil tid i en af vores butikker. Her kan vores optikere vejlede dig i valget og give dig den hjælp, som du behøver. Du er også altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker, så vi kan tage en snak om de muligheder, der findes for dig.

Find din nærmeste Profil Optik i dag, og lad os hjælpe dig med dine nye kontaktlinser.