Populære søgninger

Wayfarer briller

Hos Profil Optik kan du købe Wayfarer-briller fra flere forskellige brands, der alle er inspirerede af Ray-Bans banebrydende model fra 1952. Tag er kig på siden, og se de populære brillestel, der gennem mange årtier har indrammet et hav af ansigter.

Et væld af Wayfarer hos Profil Optik

D. ArnesenGiorgio ArmaniTom Ford og Ørgreen. Det er ikke længere kun Ray-Ban, som har patent på det populære brillestel, Wayfarer. Du finder nemlig den ikoniske, markante brille i flere forskellige farver, materialer og udformninger fra nogle af markedets mest kendte mærker hos Profil Optik.

Blandt andet kan du her på siden købe lette Wayfarer briller i acetat, hvor brillestellet er tyndt, udtrykket minimalistisk og brillerne yderst behagelige at have på. Farverne breder sig samtidig over klassisk sort, stilig mørkebrun, populært skildpaddemønster og frisk rosa. 

Wayfarer-brillerne hos Profil Optik kan have forskellige udtryk, så de kan passe til mange forskellige mennesker. Så tag et kig, og find dét brand samt dén form og farve, som uden tvivl vil være god til dig.

Skal du have Wayfarer med eller uden styrke?

Skal dine Wayfarer hjælpe med synet eller stilen? Hos Profil Optik kan du få Wayfarer-briller både med og uden styrke. Vi ved nemlig, at en brille ikke blot hjælper med at se ting skarpere - men også er et moderigtigt tilbehør og en smart accessory, der tilføjer lidt ekstra til din stil. Derfor behøver du ikke have behov for synskorrektion, for at få fingre i de tidløse brilleklassikere, Wayfarer.

Hos Profil Optik kan vi hjælpe dig med at få glas uden styrke i dine Wayfarer-briller, ligesom vi også kan hjælpe dig med en synstest. Så er vi helt sikre på, hvad du og dine øjne har brug for.

Viser det sig, at du har brug for enkeltstyrkeglas eller progressive glas, så kan vi sagtens sætte dét i dine nye briller. Vi er nemlig specialister i mange forskellige glastyper - og vi tilbyder brilleglas, som er lavet af de letteste og tyndeste glas. Så kom forbi den nærmeste butik, og få de rigtige glas i dine Wayfarer. 

Iklæd dig en del af historien

Wayfarer er ikke blot en brille i mængden. Wayfarer er en stil og en æra. Det er i hvert fald det, som brillen repræsenterede, da modellens første design kom på gaden i 1952. Her var Wayfarer et klart tegn på plastikindustrien, der var var eksploderet efter Anden Verdenskrig. De markante og anderledes plastikstel gjorde, at dét at gå med briller og solbriller pludselig også handlede om stil, mode og statements i stedet for blot ren funktion. 

Når du iklæder dig Wayfarer briller iklæder du dig således også historie. En historie om oprør og nyskabelse af identitet. Og du er ikke den eneste, der har iklædt dig dét. Helt tilbage i 60’erne voksede Wayfarer's popularitet, hvor både stjerner, hjemmegående husmødre, businessfolk og TV-personligheder prydede deres ansigter med de markerede stel. 

Med Wayfarer havde Ray-Ban derfor skabt et skifte i brille- og solbrilleindustrien. Og efterfølgende er der da også kommet et væld af andre plastikstel på markedet - men ingen af dem er nogensinde blevet så populære som Wayfarer-designet.

Det ikoniske design

Med en brille i Wayfarer-model får du et ikonisk design, der er udgjort af lette brillestænger i acetat med brede glas og markante rammer. Det oprindelige Wayfarer-design var i sort, men i Profil Optiks udvalg kan du finde det ikoniske Wayfarer-design i mange forskellige farver. Her er friske og farverige opdateringer på det tidløse stel, så du kan finde netop dén variant af det ikoniske design, som passer til dig. 

New Wayfarer

i 2002 blev den originale Wayfarer redesignet. Den nye model hedder New Wayfarer og giver det velkendte Wayfarer-stel en lidt rundere form. Foretrækker du derfor en mere afrundet og blød brille, fremfor de markante Wayfarer? Så kan du selvfølgelig også finde New Wayfarer hos Profil Optik, der med deres simple udtryk passer til stort set alle ansigtsformer.

Køb Ray-Ban Wayfarer som solbriller

Er du vild med Wayfarer? Og vil du gerne afprøve den ikoniske model som solbrille? Så kan du finde Ray-Ban Wayfarer solbriller i Profil Optiks udvalg, hvor stellet er en komplet sammenligning af Wayfarer-brillerne. I udvalget af Wayfarer solbriller kan du vælge mellem stel og tonede glas i flere forskellige nuancer. Alle modeller er dog i acetat-materiale, hvilket sikrer Wayfarers ultralette vægt.

Du kan derfor både finde det sorte ikoniske stel samt andre farver og glaskombinationer i Profil Optiks udvalg af Wayfarer-solbriller, som passer til både mænd og kvinder. Samtidig kan du også købe dine Wayfarer-solbriller med styrke, så du ser klart samtidig med, at du bærer det ikoniske design.

Meget mere Ray-Ban hos Profil Optik

Profil Optik sørger for, at du altid har mulighed for at få briller i en høj kvalitet og fra det helt rigtig mærke. Vi har nemlig et stort sortiment af både almindelige briller og solbriller fra nogle af markedets bedste brands. Derfor kan du selvfølgelig også finde diverse Ray-Ban briller og solbriller i vores udvalg. 

Du kan blandt andet købe populære solbriller, såsom:

Hos Profil Optik har vi et stort udvalg af produkter fra tidens mest ikoniske brilleproducent, Ray-Ban. Tag derfor et kig i de mange solbriller og briller, og find dine favoritter blandt de populære modeller.