Populære søgninger

Acuvue kontaktlinser

Acuvue er et linsemærke fra Johnson & Johnson, der laver månedslinser, endagslinser og døgnlinser. Acuvue laver kontaktlinser til forskellige synsproblemer, såsom Acuvue Oasys 1-day for astigmatism mod bygningsfejl. Den er den nyeste kontaktlinse på markedet og giver optimal komfort og bedste synsstyrke for øjet. Blandt storsælgerne er også Acuvue 1-Day Moist Multifocal, som er en progressiv endagslinse (multifokal), der slipper ekstra meget ilt ind til øjet. Køb dine kontaktlinser fra Acuvue online hos os, eller besøg en af vores butikker.

Viser 0-16 af 16 Produkter

Mærke:

Acuvue

Acuvue er et kontaktlinsemærke fra Johnson & Johnson, som har et bredt sortiment af endagslinser og flerdagslinser. Acuvue er velegnet til dig, der har brug for at få korrigeret nærsynethed, langsynethed, alderssyn eller bygningsfejl. En af bestsellerne er endagslinsen Acuvue Oasys 1-Day, som også findes til dig, der har bygningsfejl. Acuvue har i over 30 år arbejdet på at skabe en portefølje af linser, som er designet til dine unikke øjne, din livsstil og dine behov, så du kan fokusere mere på dit liv og mindre på dine kontaktlinser.

Komfort dagen lang
Bruger du en stor del af din tid ved computeren eller mobiltelefonen? Har du et anstrengende program eller et aktivt liv? Acuvue 1-Day-endagslinser har en unik teknologi, der efterligner tårernes naturlige egenskaber og giver enestående komfort hele dagen,1 selv når du sidder ved en skærm. 2

En følelse af at næsten ingenting er der
Alle Acuvue kontaktlinser har en tynd affaset kant, der følger øjets konturer, så det er let for øjenlågene at glide hen over øjnene, og du får en oplevelse af, at der ingenting er, når du bruger dem. 1

UV-blokering3
Alle ACUVUE ® kontaktlinser har UV-blokering3, der hjælper med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

Stabilt og klart syn til dig, der har bygningsfejl
Acuvue kontaktlinser til bygningsfejl har fire stabiliseringszoner, der bidrager til at holde linsen på plads, selv ved aktiviteter, der omfatter hoved- og øjenbevægelser. 4

Klart syn på alle afstande til dig, der har alderssyn
Acuvue Multifocal-kontaktlinser har et pupiloptimeret design, der giver et klart og pålideligt syn både tæt på og på lang og mellemlang afstand. 5

Ofte stillede spørgsmål om Acuvue
ACUVUE® OASYS 1-Day kontaktlinser har en unik teknologi, der efterligner tårernes naturlige egenskaber og giver enestående komfort hele dagen,1 selv når du sidder ved en skærm.2 Disse kontaktlinser fås hos Synsam.
ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM kontaktlinser er beregnet til dig, der har bygningsfejl, også kaldet astigmatisme. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM fås hos Synsam.
ACUVUE® OASYS 1-Day fås som toriske kontaktlinser til dig, der har bygningsfejl, også kaldet astigmatisme. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM fås hos Synsam.
Der findes forskellige anbefalinger for anvendelse afhængigt af, hvilken ACUVUE® kontaktlinse du har valgt. Endagslinsen ACUVUE® OASYS 1-Day er beregnet til brug én dag (mindre end 24 timer i vågen tilstand) og skal kasseres efter brug.
Der findes forskellige anvendelsesplaner, afhængigt af hvilken ACUVUE® kontaktlinse du har valgt. Flerdagslinsen ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS kan bruges om dagen i to uger eller døgnet rundt i en uge (mere end 24 timer inkl. i sovende tilstand). Det er dog ikke alle, der kan sove med linser. Følg derfor altid din optikers anbefalinger med hensyn anvendelsesplan og håndtering. Bestil en synstest hos din lokale Synsam-optiker for at finde ud af, hvilke linser der passer bedst til dig.


1. JJV Data on File 2022: Master Brand Claims on Clinical Performance and Overall Material Properties for
ACUVUE Brand Soft Contact Lenses
2. JJV Data on File 2021. ACUVUE OASYS Family Digital Device Claims (ACUVUE OASYS, ACUVUE OASYS
1-Day, and ACUVUE OASYS with Transitions Light Intelligent Technology).
3. JJV Data on File 2020. ACUVUE Brand - Eye-Inspired Innovations.
4. JJV Data on File 2016. Design Enhancements and Resultant Benefits of ACUVUE OASYS Brand
Contact Lenses 1-Day with HydraLuxe Technology for ASTIGMATISM.
5.  JJV Data on File 2020. ACUVUE OASYS MULTIFOCAL Fit and Performance Claims.

*Alle ACUVUE ® kontaktlinser har UV-blokering, der beskytter mod, at skadelig UV-stråling trænger ind i hornhinden og øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse som f.eks. UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du bør fortsat bruge UV-absorberende briller i overensstemmelse med de anbefalinger, du har fået af din optiker.

Tal med din øjenspecialist, og læs brugsanvisningen på ACUVUE® hjemmesiden www.acuvue.dk for at få mere at vide om korrekt brug, pleje og sikkerhed. ACUVUE®, ACUVUE® OASYS 1-Day og ACUVUE®

OASYS 1-Day for ASTIGMATISM er varemærker, der tilhører Johnson & Johnson. © Johnson & Johnson AB 2022.
PP2022AMB6710