Filtre

Øjenmaske


Med en øjenmaske kan du komme hævelser, mørke rander og fine linjer rundt om øjet til livs. Faktisk hjælper flere af vores masker også på forkølelse, øjensygdomme og -gener. Hos Profil Optik har vi både kolde og varme øjenmasker, der kan hjælpe på alt fra trætte øjne og hævelser til MGD og Blefaritis. 

 1. The Eye Doctor Essential Varmemaske
  The Eye Doctor Essential
  Varmemaske
  199 kr.
 2. MediPearl Øjenmaske
  MediPearl
  Øjenmaske
  119 kr.
 3. BLEPHA EYEBAG Øjenmaske
  BLEPHA EYEBAG
  Øjenmaske
  199 kr.
 4. The Eye Doctor Premium Varmemaske
  The Eye Doctor Premium
  Varmemaske
  319 kr.
 5. The Eye Doctor Click & Go Varmemaske
  The Eye Doctor Click & Go
  Varmemaske
  151 kr.

Find den rette øjenmaske til dig

Hos Profil Optik kan du finde mange øjenmasker til forskellige formål. Vi har øjenmasker med kølende effekt, der kan fjerne de mørke rander under øjnene og mindske fine linjer. Samtidig byder vores udvalg også på en øjenmaske, der tilfører huden varme - hvilket kan mildne MGD og Blefaritis. Og du kan faktisk også dæmpe hovedpine og mildne symptomer på allergi og forkølelse med nogle af vores øjenmasker. 

Uanset om du døjer med trætte øjne, inflammation og betændelse eller bare har lidt for mange fine linjer samt rynker - efter din egen mening - så kan du finde den øjenmaske hos Profil Optik, der kan hjælpe dig. Lige fra at lindre øjengenerne til at få øjenområdet til at slappe af. 

Varme øjenmasker

I vores sortiment her på siden finder du øjenmasker, der varmer. Det kan blandt andet være ideelt til dig, der:

 • har tilstoppet næse

 • har fået betændelse i øjenlågsranden

 • har fået et bygkorn

 • har fået et haglkorn

 • døjer med MGD

 • har brug for afslappende varme i øjenregionen

Du varmer øjenmasken op i microbølgeovnen. Herefter kan varmen fra øjenmasken få både din øjenregion til at slappe af og forbedre blodcirkulationen omkring øjnene. Det er derfor en behandling, som alle hudtyper kan bruge.

Kolde øjenmasker

Her på siden finder du også flere forskellige kolde eller kølende øjenmasker. Den kølende overflade kan blandt andet mildne:

 • tørre øjne

 • trætte og overanstrengte øjne

 • rander under øjnene

 • øjenbetændelse

 • hævelser

 • gener efter øjen- eller øjenlågskirurgi

Du kan lægge øjenmasken på køl i et par timer, inden du bruger den. Kulden skaber et køligt kompres med masken, som blandt andet dæmper blodcirkulationen, reducerer hævelser og mildner overanstrengte og trætte øjne. Derudover er den kølige overflade også ideel som afslappende behandling til dig, der har fået foretaget et operativt indgreb - for eksempel øjenlågskirurgi.

Profil Optik: Vi har alt til din øjensundhed

Hos Profil Optik har vi alt inden for øjensundhed. Du kan blandt andet finde øjensalve, der både virker som anti-age og fugtgivende middel. Vi har også øjengel, øjendråber og øjenspray, som kan hjælpe med alt fra tørre øjne efter kontaktlinsebrug til grundig pleje og heling af øjnene. I vores øjensundhedsunivers finder du også diverse kosttilskud og produkter til øjenlågshygiejne

Hos Profil Optik har vi derfor alt det, du skal bruge, for at opnå den allerbedste øjensundhed. Og vi har også kompetent personale og autoriserede optikere, der står klar til at vejlede dig, såfremt du har spørgsmål til nogle af produkterne - uanset om det er vores fugtgivende øjenmasker eller lindrende eye gel. 

Bestil tid til en synsprøve, og find ud af, hvad du har brug for

Du vil møde autoriserede optikere hos Profil Optik. Derfor vil du også kun få den bedste og mest dybdegående service hos os. Det betyder blandt andet, at når du booker tid til en synsprøve, så kan du se frem til højt kompetence- og serviceniveau. 

Når du møder op til din synsprøve, vil vores autoriserede optikere blandt andet kunne hjælpe med at tjekke, om dit syn er, som det skal være. Her giver vores optikere sig god tid til at analysere dit syn samt undersøge dine øjne for sygdomme og synsforandringer. På den måde kan vi også nemt finde ud af, om dine øjne har brug for ekstra pleje for at vedligeholde din øjensundhed.