Populære søgninger

Lindberg briller

Lindberg står for æstetik, teknisk innovation og håndværk i verdensklasse. Med en brille fra Lindberg viser du omverdenen, at du værdsætter enestående designs og materialer af høj kvalitet. Lindberg er på alle måder lig med solidt håndværk, ekstrem elegance og stærkt kendskab til detaljer.

Hos Lindberg er den danske designtradition i fokus. Alle briller er lavet ud fra klassisk elegance, enkelthed og omhyggelig detaljeorientering. 

Vil du gerne fremstå sofistikeret, seriøs og som en, der ikke går på kompromis? Så vælg en Lindberg brille. Du kan finde briller til enhver personlighed – og briller til enhver lejlighed. Vær kompromisløs og gå aldrig ned på kvalitet.

Viser 0-19 af 19 Produkter

Mærke:

Lindberg

Lindberg briller: Innovation fra den spæde start

Lindberg har altid været kendt for deres nytænkende produktioner og verdensklasse håndværk. Gennem årene har brillefirmaet udfordret vores tanker om briller, og skabt nye rammer for brilledesign. Selv da Lindberg startede op i 1969, var de det første brand, der producerede briller i det lette og robuste materiale, titanium. De uindfattede, titanium trådbriller slog hurtigt Lindbergs innovative navn fast, og siden har vovede materialer som bøffelhorn, platin og 18 karat guld fulgt trop. De dristige materiale har gang på gang vakt opsigt verden over og indløst mere end 60 designpriser. Derfor er Lindberg et storslået eksempel på udfordrende brilledesign, når det er allerbedst. 

Karakteristiske kendetegn

Lindberg brillen er kendt for sin kvalitet og emmer af komfortabel enkelthed. Så når købet ender med en Lindberg brille, så kan du være sikker på, at du har fået et produkt med hjem, der er i ypperste kvalitet. Brillefirmaets topprioriteter er altid komfort, kvalitet og fleksibilitet, og ved at bruge ædelmetaller som titanium, guld, platin, diamant og bøffelhorn, så tilbyder Lindberg anderledes løsninger, der er skræddersyet til den person, der bærer brillen. Derudover sikrer de kvalitetsrige metaller også et stærkt stel og markant, visuelt indtryk, der er bundet sammen af en tidløs elegance.

Lindbergs Stel

Lindberg udfordrer gang på gang vores gængse tanker om brilledesigns, og ved blandt andet at blande og mikse uforudsigelige materialer, sikrer brilleproducenten unikke løsninger, der holder. Ved eksempelvis at putte titanium indlæg i stellene, bliver Lindberg briller gjort mere fleksible og justerbare. Netop derfor er Lindbergs brillestel kendetegnet ved en utrolig holdbarhed og fleksibilitet, mens de samtidig er nogle af de letteste og mest behagelige briller på markedet, ikke kun til voksne, men i høj grad til børn.

Lindbergs Materialer 

Med et par Lindberg briller er du sikret eksklusivt design og ikke mindst fantastiske materialer. Lindberg udvælger udelukkende etisk forsvarligt, fremskaffede materialer som blandt andet titan, acetat, platin og diamanter. Materialerne er eksklusivt udvalg på grund af deres tidløse elegance, ekstraordinære styrke og nytænkende, visuelle effekt. 

Materialevalget og stel designet hænger også uløseligt sammen i Lindbergs optik. Blandt andet giver acetat muligheden for at lave kurvede og bløde designs, da det er et delikat materiale, der fra naturens side har blødhed og dybde. Med titanium, som i stedet er et hårdere materiale, skaber Lindberg stærke stel, der både kan bruges som klassiske briller eller sportsbriller. Materialet er samtidig let, hvilket fuldender Lindbergs enkle og kvalitetsrige image.

Håndarbejde, når det er bedst

Hos Lindberg finder du ingen masseproduktion eller samlebåndsarbejde. Hver eneste brille fremstilles individuelt i de danske værksteder, hvor moderne teknologi fremmer det traditionelle håndværk. På den måde går den karakteristiske kvalitet og eksklusive design op i en højere enhed. Samtidig er det også i de danske værksteder, at Lindbergs nytænkning sker: Her er der tid til at fordybe sig i detaljerne, tid til at forbedre designet og tid til de innovative processer. Hver brille er således tilpasset kundens behov og udviklet af unikke materiale gennem individuel bearbejdning. De udviklede produktionsteknologier og det gode håndforarbejde giver Lindberg briller et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige. Det er derfor Lindbergs individuelle håndværk og nærvær i deres design, der skaber deres uforlignelige brillestel. 

Dansk design

Alt hvad Lindberg gør har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Her er brillerne præget af den nordiske diskretion, den klassiske elegance og hverdagens enkelthed. Det var sådan Lindbergs lette, titaniums trådbrille kom frem. Med den danske funktionalisme i højsædet prioriteres komforten højt, og derfor vil Lindberg altid frembringe lethed, fleksibilitet og justerbarhed i deres brilledesigns. 

Lindbergs design-filosofi

Hos Lindberg finder du eksklusive designs uden frås. De lette stel skal selvfølgelig være moderigtige, men først og fremmest skal de være funktionelle. Derfor kan du være helt sikker på, at dine briller fra Lindberg fungerer optimalt – og mere til. Lindbergs designfilosofi centrerer sig om at få og give inspiration til tingene omkring os i hverdagen. Derfor er Lindbergs briller designet til at virke i dagligdagen ud fra alle tænkelige scenarier.  

Prøv dine Lindberg briller hjemmefra

Med Profil Optiks app StyleLab slipper du for stirrende blikke og utålmodige kunder. Mobilappen gør, at du kan prøve briller og solbriller på mobilen – eksempelvis i rolige omgivelser hjemme i sofaen. På den måde kan du afgøre om det er Lindbergs runde former, der passer dig bedst, eller om du hælder mere til de stilrene, firkantede konturer. Det eneste du skal gøre, er at hente StyleLab i AppStore eller på Google Play.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken brille, der passer bedst til dit ansigt, så kan du selvfølgelig også altid smutte forbi din lokale Profil Optik. Vores personale er uddannet i ansigtets mange facetter, og trænet i at finde netop de brillestel, der klæder dine individuelle træk bedst.

Lindberg briller hos Profil Optik

Hos Profil Optik kan du finde Lindbergs lette briller i mange forskellige former og farver. Her finder du runde briller, rektangulære briller, briller uden stelfarve og briller med masser af stelfarve. Der er så at sige noget for enhver smag, og med Lindbergs fortræffelige kvalitet er der også en brille til enhver dagligdag. Start med at tage et kig i vores store udvalg ovenfor, og gør derefter dig selv den tjeneste at få en Lindberg brille – du vil ikke fortryde det.