Kvalitetsglas til alle livsstile

Vælg briller med glas fra Essilor – det er det smarte valg til enhver livsstil. Essilor er nemlig førende indenfor forskning og fremstilling af brilleglas, og her er der fokus på den individuelle brille til hver enkelt livsstil. Essilor står bag verdens første progressive glas, Essilor Varilux, og har gennem årene revolutioneret behandlingen af gængse synsproblemer. Derfor får du altid glas af højeste kvalitet, som er skræddersyet til dine behov, når du vælger glas fra Essilor.

 

 1.  

  Der er forskel på glas

  Det kan være du tænker: “Brilleglas er vel brilleglas?”, når det er tid til at købe nye briller. Men sådan er det ikke. Dine brilleglas skal være skræddersyet til dine personlige behov – og det er de med Essilor.

  Læs mere

   

 1. Glasen byter färg på ett ögonblick

Glasset, der skifter farve på et øjeblik


Det kan se ud som magi, men det er faktisk avanceret brilleteknologi. I modsætning til solbriller, der har en den samme farvetone hele tiden, så tilpasser Essilor Transitions®-brilleglas sig automatisk til de omgivende lysforhold. Det hjælper dig med at se godt i al slags lys!

Læs mere
 1. ser klarare och skarpare oavsett vad du gör

Bevar et knivskarpt syn – uanset hvad du laver


Vores mest avancerede progressive glas, Varilux X, hjælper dig til at se hver enkelt lille detalje klart indenfor både kort og lang afstand.

Læs mere

Beskyt dine øjne mod det usunde blå lys


Essilor-glassene filtrerer det usunde blå lys væk og lader det sunde lys passere. Sådan opretholder du den bedste øjensundhed!

Læs mere