Filtre

Brillerens


Brillerens er selvfølgelig nødvendigt for, at du kan blive ved med at have rene briller. Det er vigtigt, at du rengør dine briller på den rigtige måde. Gør du det forkert kan du skade glassene. Bestil god brillerens i dag, og læs mere herunder, hvordan du bedst rengør dine briller. 

 1. Cleaner rengøringspray 30 ml
  Cleaner rengøringspray
  30 ml
  25 kr.
 2. Cleaner rengøringspray 110 ml
  Cleaner rengøringspray
  110 ml
  45 kr.

Få rene briller med brillerens

For at du kan se ordentligt gennem dine briller, er det selvfølgelig vigtigt, at du fra tid til anden renser dem. Og det er ikke lige meget, hvordan du gør det. Hvis du ikke bruger de rigtige midler, kan du komme til at skade brillerne. Det er jo rigtig ærgerligt, når man har et par briller, man er glad for.

Den bedste måde at rense dine briller på, er at bruge brillerens sammen med et rent viskestykke. Hvis du til gengæld har haft fedtede fingre nær dine glas, så vil en tør microfiberklud gøre arbejdet godt - men husk: Brillen skal være helt tør, ellers vil microfiberkluden bare sprede væsken ud på brilleglasset i stedet for at gøre det rent. 

Er dine briller meget beskidte, for eksempel hvis der sidder noget fast på dem, som du ikke kan få af med almindelig brillerens, kan du vaske dem i lunkent vand. 

Ultralydsrenser til briller

Har dine briller brug for en mere dybdegående rens, kan du få dem renset med ultralyd. Du kan finde en i din lokale Profil Optik butik eller købe en, som du kan have stående derhjemme. Vi anbefaler, at du får ultralydsrenset dine briller hver 6. måned.

Ultralydsrenseren har mulighed for at gøre brillerne rene på steder, hvor det ellers er umuligt at komme til med en klud eller ved vask. Der kan være mange små krinkelkroge på brillerne, der ikke er mulige at rense på andre måder. Derfor er ultralydsrensning klart den mest effektive metode.   

Det fungerer på den måde, at brillerne bliver lagt i et kar med rensevæske i ultralydsrenseren. Der bliver sendt ultralyd igennem væsken. Det frigør molekyler i væsken, der bevæger sig igennem den og dermed renser brillerne. 

Undgå køkkenrulle og bluseærmer

Du bør aldrig rense dine briller i køkkenrulle, bluseærmer eller kanten på din T-shirt. Køkkenrullen er et træmateriale og kan derfor ridse dine briller. Ridserne er ikke bare kosmetisk grimme, de kan også gøre det sværere for dig at se - og det forkorter brillens levetid. Derfor er det vigtigt, at du ikke bruger køkkenrulle. 

Af samme grund bør du heller ikke bruge et trøjeærme eller kanten af din bluse til at rense dine briller med. Du kan have været i kontakt med hårde materialer, der kan have sat sig i tøjet, uden du er klar over det, og som du ikke kan se med det blotte øje. Men alligevel kan de ridse brillerne. Så det bedste resultat får du ved at bruge en ren mikrofiberklud eller et rent viskestykke.

Når der findes så nemme måder at udføre brillerens på, er det heldigvis ikke svært for dig at få det gjort på den helt rigtige måde. På den måde kan du forlænge dine brillers levetid.