Populære søgninger

Michael Kors-solbriller

Omfavn din vilde side, og vær ikke bange for at mikse. Hos Profil Optik kan du nemlig købe et par dristige solbriller fra Michael Kors: Den banebrydende designer, som elsker at udfordre modens normer. Michels Kors’ solbriller mikser de feminine tendenser med store glas og vilde farver. Så slip din indre diva løs med en af vores mange solbriller fra den vilde, amerikanske designer her på siden.

Viser 0-16 af 16 Produkter

Mærke:

Michael Kors

Køb Michael Kors’ solbriller, der holder i flere sæsoner

Michael Kors’ moderigtige og praktiske solbriller holder i flere sæsoner. Både når solen står højt på himlen om sommeren, og når den hænger lidt lavere om vinteren. Hele året er det derfor et must med et par gode solbriller - og her kan du hive Michael Kors solbriller frem. Michael Kors giver dig nemlig både tynde stel i guld til sommerens varme dage og chunky rammer i mørke nuancer, der matcher vinterens udtryk.

Kan du ikke vælge mellem de mange solbriller og udtryk fra Michael Kors? Så behøver du ikke nøjes med et enkelt par solbriller. Du kan nemt vælge flere modeller, så du kan skifte udtryk alt efter dit humør. Prøv blandt andet Profil Optik Lifestyle, hvor du kan vælge tre eller flere briller, solbriller og sportsbriller efter dine behov. Det giver dig solbriller, der passer til enhver lejlighed.

Du kan også vælge at købe to par solbriller med Profil Optiks rente- og gebyrfri delbetaling. På den måde er prisen ikke en hindring for, at din indre diva kommer med på modens vovede tendenser. 

 

Solbriller til alle udtryk og behov

Et par solbriller fra Michael Kors signalerer noget særligt. Vælg blandt andet cat-eye-modeller, sommerfugleformer eller pilotbriller i alt fra lyserøde nuancer til gule detaljer og grønne farver. Du kan også gå efter en af de vilde modeller med dyreprint. For med Michael Kors-solbriller har du solbriller til enhver lejlighed - både til cykelturen og shoppedagen. Gå igennem vores udvalg for at se hvilke modeller, vi tilbyder.

Du kan vælge at matche dine smykker med store, prydende rammer eller lade de mere avantgarde stel i sølv tilføje ekstra glamour til dit outfit. Solbrillerne her på siden følger den nuværende mode, samtidig med at Kors’ særlige twist gør solbrillens helhed ganske unikt.

Så hvad end dit valg falder på, giver Michael Kors dig et par solbriller i et godt design og høj kvalitet, der udstråler noget særligt. På den måde åbner vores udvalg af Michael Kors-solbriller dørene for, at du kan finde et par, der passer til netop dine behov og din stil. 

Feminine tendenser med funktionelle twists 

Når du holder din nye Michael Kors solbrille foran dig, så holder du en novation af moderne amerikansk stil. Solbrillerne mikser nemlig cool detaljer og sporty tendenser med sofistikeret kvalitet. Det er Michael Kors’ signatur: Tilbehør, der emmer af luksus, og som stadig er ready-to-wear. Sådan har det været siden mærkets start i 1981.

Michael Kors er kendt for at kombinere funktionalitet og elegance. Derfor kan du også finde solbriller her, som både holder stilmæssigt og holder hele vejen. Blandt andet kan du finde holdbare metal- og acetatstel med uindfattede glas, glitrende detaljer og dekorerede stænger. 

På den måde kan du sætte Michael Kors-solbriller til både badetøj, træningstøj og karriere-tøj. Det er derfor nemt at være med på moden med Michael Kors - uden at gå ned på hverken funktionalitet eller kvalitet. 

 

Kombiner UV-beskyttelse med et godt syn

Er du træt af at bruge almindelige briller udenfor for at se skarpt? Så kan du kombinere dine nye Michael Kors-solbriller med kontaktlinser. Hos Profil Optik har vi både enkeltstyrke- og flerstyrkekontaktlinser samt kontaktlinser til bygningsfejl.

Du kan også bestille dine Michael Kors-solbriller med styrke i glassene og slippe for at have både briller og solbriller med i tasken. På den måde får du garanti for optimal UV-beskyttelse samt knivskarpt syn - og selvfølgelig flotte solbriller. Alt sammen i én pakke. 

Det eneste, du skal gøre, for enten at få kontaktlinser eller styrke i dine solbriller, er at booke en synsprøve - så kan du hurtigt komme til at se klart gennem dine nyindkøbte Michael Kors-solbriller. Du kan også finde din nærmeste Profil Optik, hvis du vil se Michael Kors-udvalget i virkeligheden. Det er også muligt at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit køb.

 

Profil Optik: Alle mærker fra øverste hylde 

Hos Profil Optik har vi også meget andet end Michael Kors-solbriller. Vi har blandt andet den nyeste kollektion fra PradaRay-Ban’s Aviatorbriller og solbriller fra Puma, der matcher dine sko. Her er alt fra runde stel til katte-øjne og pilot-briller, der kan bæres af både damer og herre samt den runde og firkantede ansigtsform. 

Uanset udseende og køn kan du finde modeller hos Profil Optik fra nogle af markedets bedste mærker, der er kendetegnet ved lækre designs og gode materialer - og som passer til netop dig og dine behov. Så læg dine favoritter i din indkøbskurv - online som fysisk - og iklæd dig snart din nye brille eller solbrille.