Populære søgninger

Fleye briller

Det danske brillemærke FLEYE blev grundlagt i 2002 og er kendt for allergivenlige, fjerlette materialer som acetat, beta-titanium, kulfiber og bøffelhorn. En særlig FLEYE-detalje er den lille beta-titaniumstråd, der holder næsepuderne på acetatbrillerne og gør det muligt at tilpasse brillen individuelt. FLEYE er en forkortelse for Fine Looking EYE.

Viser 0-23 af 23 Produkter

Mærke:

Fleye

FLEYEs forskellige briller

Hos Profil Optik kan du købe de særlige FLEYE-briller. Og du kan købe forskellige varianter af dem. Her er nemlig alt fra skønne sommerfugleformer og rektangulære stel til ovale og runde glas. 

Igennem de forskelligartede briller går der også en rød tråd. Fælles for alle FLEYE-brillerne er nemlig, at de er håndlavede af allergivenlige materialer med karakteristiske farvekombinationer og innovative detaljer. Med FLEYE-briller er du derfor sikker på at iklæde dig smukt design med omhyggelig pasform i særlig høj kvalitet. 

Den enkle brille til den enkeltes stil

Siden 2002, hvor FLEYE startede, har brandet været inspireret af den enkle stil - og den enkelte brugers stil. Af den grund finder du udelukkende simple designs støttet af smukke farvekombinationer og tidløse udtryk blandt brandets eyewear. Dine nye briller fra en af FLEYEs kollektioner vil derfor være indbegrebet af klassisk enkelhed og skandinavisk lethed med kant.

FLEYEs særlige materialer

FLEYE er kendt for allergivenlige, fjerlette materialer, som acetat, beta-titanium, kulfiber og bøffelhorn. Det resulterer i, at brandets briller har en helt særlig lethed og simplicitet, der giver dig som bruger en fantastisk komfort. 

FLEYE sørger derudover for at få kombineret de lette materialer med beta-titaniumstråde ved næsepuderne, som sikrer dig et godt hold på brillerne. Samtidig giver titaniumstråden mulighed for at tilpasse brillen til det individuelle ansigt, så pasformen altid er perfekt.

FLEYEs særlige detaljer

En FLEYE-brille er en tidløs brille, der blander urbane impulser med klassiske tendenser. Sådan sikrer brandet, at deres briller altid matcher brugerens behov - og sådan sikrer du, at din FLEYE-brille aldrig går af mode. 

Dog kan FLEYE  ikke lade være med at lege med designet. Og hvorfor skulle de? FLEYE er nemlig kendt for at kombinere overraskende detaljer på stængerne med en klassisk front, der giver udtryksfulde briller, og som skaber nysgerrighed. En FLEYE-brille er derfor ikke gennemskuelig - men fuld af gennemarbejdet design, som både imødekommer og overrasker.

Clip-on-system

Hos Profil Optik kan du få din FLEYE-brille med brandets clip-on-system. Det betyder, at du kort og godt kan klikke et solbrilleglas på dine almindelige briller og derved ændre brillemodellen til en solbrille. FLEYEs clip-on matcher altid din brilles form og farve ned til mindste detaljer, så du slipper for modsætningsforhold mellem brillens og clip-on-systemets nuancer.

Kombinér dine FLEYE-briller

Skifter du meget mellem almindelige briller og solbriller? Eller har du ofte haft behovet for et par gode sportsbriller, når du er ude at cykle eller sejle? Hos Profil Optik kan du tegne en aftale, der kombinerer dine FLEYE-briller med blandt andet solbriller og sportsbriller. Aftalen kalder vi Lifestyle.

Med Lifestyle får du mulighed for at vælge briller efter dine behov. Du får nemlig inkluderet tre eller flere briller, solbriller eller sportsbriller i din aftale, som du kan skifte mellem dine forskellige briller og solbriller, præcis som du ønsker - og præcis når du ønsker det. Derudover giver Profil Optik Lifestyle dig:

  • Gratis årligt synstjek

  • Nye brilleglas uden beregning, hvis dit syn ændres

  • Mulighed for at bytte en brille i din aftale ud hvert år

  • Forsikring af dine briller, solbriller og sportsbriller

Find de rigtige solbriller og sportsbriller

Når du skal vælge, hvilke solbriller eller sportsbriller du skal have inkluderet i dit Lifestyle-aftale, så er der nok at vælge mellem hos Profil Optik. Vi har blandt andet et stort online udvalg, hvor du kan prøve alt fra Moschinos vilde solbriller til D. Arnesens klassikere virtuelt. Og vil du hellere ned i en af vores butikker? Så kan du finde den optiker, der er tættest på dig, og tage et kig på det fysiske sortiment der. 

Du kan også besøge en af vores butikker hvis du i stedet vil koble sportsbrille på din Lifestyle-aftale. Her kan du få vejledning ud fra dine synsbehov og din sportsgren. Du kan selvfølgelig også tage et kig på vores mange sportsbriller online - det er både nemt og bekvemt. Vi har et antal butikker med et særligt stort sortiment af sportsbriller. Disse butikker er fordelt over hele landet og du finder dem her: Profil Optik Sports-butikker

Flere fordele ved at købe FLEYE-briller hos Profil Optik

Når du køber dine briller hos Profil Optik, så får du ikke kun et bedre syn ud af det. Som kunder hos os vil du opleve en masse fordele - det mener vi nemlig, at du har krav på.

Blandt andet får du 50 procent på brille nummer to ved køb af en komplet brille. Det giver dig mulighed for at købe en ekstrabrille med glidende overgang, en læsebrille eller en solbrille med styrke til halvdelen af den normale pris*.

Oplever du omvendt, at du ikke er helt tilfreds med din brille? Så har du altid mulighed for at komme ind i en af vores butikker og ombytte brillen. Faktisk har du altid 30 dages ombytningsret, hvor du kvit og frit kan skifte over til en anden brille. Og her får du penge retur, hvis den nye brille er billigere - ligesom du kun skal betale differencen, hvis du vælger en dyrere brille.

*Tilbuddet gælder for det billigste par briller og i 30 dage. Tilbuddet kan desuden ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.