1. BÆREDYGTIGHED

  En del af Profil Optiks DNA

Ambitionerne for Profil Optiks bæredygtighedsarbejde er høje. Vi vil være, og ses som, en langsigtet, bæredygtig virksomhed. Vores arbejde med miljømæssig, social og etisk ansvarlighed spænder bredt, men har altid til formål at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.

Profil Optik støtter FN's globale bæredygtighedsmål i Agenda 2030. Vi mener, at vi både har ansvaret og muligheden for at bidrage til flere af målene. Vi har først og fremmest fokus på mål 12, "Bæredygtig produktion og forbrug", samt mål 3, "Sundhed og velvære". Vi støtter også Global Compacts principper for ansvarlig virksomhedsdrift.

Profil Optiks værdikæde, som vi har det fulde ansvar for, er fundamentet for vores arbejde med bæredygtighed, og vi stiller høje krav til os selv og vores leverandører. Vores "bæredygtighedsbriller" skal gennemgå alle virksomhedens områder fra designudvikling, råvareindkøb, produktion og transport, videre over forretning og salg, hele vejen til produktanvendelse og -genanvendele. I hver eneste del af vores værdikæde er der identificerede processer og fremgangsmåder til et fortløbende forbedringsarbejde.

læs mere om vores vision

AKTUELT

DET GØR VI

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

SOCIALT ANSVAR

 1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

VORES VISION

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision