Populære søgninger

Tom Ford briller

Den tidligere designer fra Gucci og Yves Saint Laurent, Tom Ford, har for alvor slået sit navn fast. Ikke bare hans tøjkollektion, men også hans briller er populære over hele verden og tjener som et must-have for det fashionable menneske. Brillerne er et ekstravagant miks af høj kvalitet og nytænkte klassiske designs. 

Tom Fords kollektioner spænder over et bredt spektrum af nuancer, designs og farver. Stellene er i lette materialer med designs, som følger modens tendenser. Der er derfor noget for alle hos Tom Ford; hvad enten du er den vovede, stilrene eller tilbagelænede type. Hos Tom Ford kan du kort og godt finde en brille til ethvert moderne individ.

Viser 0-28 af 71 Produkter

Mærke:

Tom Ford

Vælg side

Tom Ford: briller med kant

Tom Ford har med klassiske referencer og karakteristiske linjer slået sit brillemærke fast verden over. Stellene er kendetegnet med slanke linjer, klare træk og klassiske former på en så delikat måde, at de fleste ikke kun kan slå sig til tåls med ét par. Heldigvis behøver du ikke nøjes, for hos Profil Optik kan du altid få 50 % på brille nummer to, når du køber en komplet første brille i en af vores mange butikker.

Briller fra Bonds personlige stylist

Udover at være den tidligere drivkraft bag modehusene Gucci og Yves Saint Laurent, så er Tom Ford også verdensborgerens stylist. Brillestellene fra Tom Ford pryder nemlig hovederne på alverdens mænd og kvinder, og overalt tjener de moderne stel som et must-have-accessory for det fashionable menneske. Man kan sågar fristes til at sige, at Tom Fords stel og stil drager alle. 

Fords kundekreds spænder vidt og bredt, og som bibeskæftigelse designer Guccis tidligere chef blandt andet garderobe og solbriller for selveste Mr. Bond, James Bond – en af verdens mest ikoniske stilreferencer for mænd. Så vil du bære Tom Ford briller, der er designet af Bonds personlige stylist og som oser af kølig elegance, så skal du scrolle op og snuppe et par af Tom Fords veldrejede stel med hjem.

Genkend den velansete brille

I 1990erne deformerede Tom Ford Guccis renommé. Her fik han modehusets minimalisme vendt 180 grader, så tøjets linjer, former og farver udsprang af retro-designs, der nærmest dampede af seksuelle undertoner. Ford reformerede synet på, hvordan vi mennesker kunne udtrykke os gennem vores tøj, og siden da har han ikke hvilet ét sekund på laurbærrene. Ford er nemlig fortsat med at skabe innovative rammer for vores påklædning og udseende, der er værdsat verden over. I dag har Ford således en fast plads på allerøverste hylde i det internationale modehierarki, og du kan være sikker på, at du aldrig går galt i byen med et design og et par briller fra Tom Ford. 

Det er ikke en overdrivelse at sige, at Tom Ford ved, hvad han laver. Ved at kombinere varme, naturlige farver og klassiske former med materialer af blandt andet læder og acetat, får Tom Ford og hans brilledesigns et eksklusivt udtryk. Med en sådan vovet kombination af hårdt materiale og blødt stof er man ikke i tvivl om, at man har fat i en karakteristisk brille fra Tom Ford. Den unikke stil har nemlig sikret produkterne en plads som nogle af verdens mest ansete brilledesigns. Derfor skal ingen heller ikke være i tvivl om, at du bærer briller designet af Tom Ford. Så med det karakteristiske ‘T’ placeret i overgangen mellem brillefronten og brillestangen, tjener stellet som et klart eksempel på Tom Ford og hans elegante designs – og det bør du bære med stolthed. 

Fords former og farver

Er du på udkig efter rektangulære former, kvadratiske stel eller ovale glas, så skal du bare scrolle op. Her finde du nemlig et stort udvalg af det populære mærke, Tom Ford, og de kendte brillestel i diverse udformninger og farver. Én ting går dog altid igen i stellene: Den innovative materialekombination, hvor blandt andet metal og kunststof sammensættes.

Tom Ford briller til dine træk

Har du markeret kæbe, bred pande og tydelige kindben? Så bør du vælge den klassiske FT5401 model eller Tom Ford FT5294, der med sine runde former leder tankerne hen på pilotbrillen. De afrundede kanter bløder nemlig ansigtet op, så alle dine træk kommer frem på smukkeste vis. Samtidig tilfører de karakteristiske kunststofstænger et ekstravagant touch til stellet, der giver en særdeles god komfort.  Prøv derfor et par briller fra Tom Ford, der er blødere i formen, runde stellet eller ovale i glassene. 

Et mere kvadratisk stel finder du på Tom Ford FT5304, der med sine markante linjer yndigt indrammer ethvert hoved. De mere markerede kanter passer godt til et rundt ansigt med bløde former, da de skaber kontrast. De markante briller går samtidig godt til et målbevidst udtryk – til eksempelvis businessmanden eller forretningskvinden. De gennemførte, mørke nuancer, der breder sig fra fronten og ned over stængerne, skaber nemlig en stilren helhed, der klæder ethvert moderne menneske.

Hvis du er mere til rammeløse stel, går du heller ikke galt i byen med Tom Ford. Hos Profil Optik kan du finde flere varianter af halvrand-stel og rammeløse briller, der giver ansigtet et let udtryk. Hvis du efterfølgende fortryder det afdæmpede stel, kan du altid komme tilbage og bytte dine briller indenfor 30 dage. Vil du herefter prøve noget mere frisk, kan du for eksempel tage en rød Tom Ford brille eller prøve kræfter med den vovede cat-eye-model i rosa, der trækker fokus udad og opad.

Udforsk Tom Ford hjemme i stuen

Hvis du er i tvivl om hvilke Tom Ford briller, der passer bedst til dit ansigt, så kan du altid smutte forbi din lokale Profil Optik. Vores personale er uddannet i ansigtets mange facetter, og trænet i at finde de rette brillestel, der klæder dine individuelle træk. Du kan også bruge mobilappen Stylelab by Profil Optik. Her kan du nemlig prøve Tom Ford briller og solbriller samt en masse andre mærker. Du eneste, du skal bruge, er nemlig din smartphone. Så kan du finde din favorit kollektion hjemme i stuen. 

Køb det kendte mærke, Tom Ford, hos Profil Optik

Når du køber Tom Ford briller og brillestel hos Profil Optik, så vil vi gøre alt for, at du får en god oplevelse. Derfor giver vi dig mere, end du faktisk har krav på. Sådan sikrer vi, at du som kunde altid føler dig godt behandlet, når de handler hos os. 

Hvis du eksempelvis ikke kan få nok af Tom Fords eksklusive designs, så giver vi dig 50 % på brille nummer to, når du køber en komplet brille. Her kan du også vælge at få en lækker Tom Ford solbrille med styrke – vi kan nemlig sætte styrkeglas i størstedelen af alle vores kvalitets solbriller. 

Du er sikret hos Profil Optik

Hvis du kommer til at ødelægge din nye Tom Ford brille, så erstatter vi den selvfølgelig* – hvis det er indenfor 120 dage efter du har købt den. Alle kan nemlig være uheldige, og hos Profil Optik mener vi ikke, at det skal gå ud over din nyindkøbte brille. 

Du skal naturligvis også have muligheden for at fortryde dit køb – også selvom det er kvalitetsstel fra Tom Ford. Hvis du derfor kommer på andre tænker indenfor 30 dage efter dit køb, kan du bytte din brille kvit og frit til en anden model. Du behøver ikke vælge det samme brillemærke -  du kan både ombytte til dyrere eller en billigere brille, det eneste du skal gøre er bare at betale differencen eller få pengene retur. Det er nemlig vigtigt for os, at du finder netop den brille, der er perfekt til dig. 

* Hvis du kommer til at ødelægge din brille, erstatter eller reparerer vi den. Det gælder dog ikke almindeligt slid, som eksempelvis brugsridser. Uheldsgarantien gælder fra udleveringsdatoen. Vi erstatter med samme brillestel og brilleglas, som ved købet. Findes brillestellet eller brilleglassene ikke mere, erstatter vi med et produkt i samme kategori. Garantien gælder ikke, hvis brillen er mistet, hvis det er en solbrille uden styrke eller hvis der er tale om en arbejdsgiverbetalt skærmbrille.