Populære søgninger

Fendi-solbriller

Her på siden finder du Fendis markante glas, elegante stænger og feminine detaljer. Alt sammen i designs til kvinder, der emmer af smagfuld og sofistikeret elegance, som Fendi er kendt for. Tag derfor et kig her på siden i Profil Optiks udvalg, og find dén Fendi-favorit, som understreger din stil og personlig. 

Fendi eyewear - den helt særlige stil

Fendi laver nogle af de mest markante styles på markedet. Styles, der udtrykker unik personlighed og nyskabende kreativitet. Og sådan har det været siden starten, hvor det var lædervarer, som sko, tasker og tilbehør, der var brandets hovedfokus. 

Med Karl Lagerfelds innovative visioner blev Fendi et kendt brand i 60’ernes modeverden, hvor virksomheden fik skabt et navn, der både klingede af dristighed og eksklusivitet. Siden har Fendi domineret modeverdenen, og i dag er brandet et af de førende modehuse i verden. 

Med en Fendi-solbrille vil du derfor udtrykke det, som brandet er bygget op af: kvalitet, finesse og elegance. Her finder du markante glas, der fremhæver dine smukke og feminine træk, mens de smalle stænger lægger vægt på raffinement. De smukke detaljer og sofistikerede designs er derfor perfekte til den elegante kvinde, som vil understrege sin klassiske stil, hvor end hun går. 

 

En særlig materiale- og farvekombination

Fendis solbriller er sine helt egne - både i stilen og udformningen. Det anerkendte modehus har nemlig udfærdiget deres solbrillekollektioner med fokus på, at både materiale- og farvespil er i top.

Du kan blandt andet finde det naturlige og genanvendelige acetatmateriale i flere af solbrillerne fra Fendi. Materialet giver en elegant brille, som er utrolig let, og som samtidig kan holde til hverdagen. I Fendis designs findes acetat i diverse farver og konturer. Derfor kan du få Fendis acetatsolbriller i blandt andet brune og røde nuancer med både runde og skarpe former.

Fendi tilbyder også solbriller i det holdbare metalmateriale. Her er stellene ekstra tynde, men kan samtidig holde til ekstra meget. Du kan både finde de tynde metalstel i Fendis klassiske og ekstravagante udtryk kombineret med spraglede farver og klassisk mørke nuancer.

 

Find din favorit blandt Fendis solbriller

Blandt Fendis solbriller finder du både cat-eye-former, runde rammer, pilotbriller og solbriller med sommerfuglestel. Her er derfor solbriller, der passer til diverse ansigtsformer og til diverse trends.  

Fendis Cat-eye

Er du vild med et vintage look, der ser elegant og feminint ud, uanset hvordan du styler det? Så tag et godt kig på Fendis solbriller i cat-eye-form. Her finder du solbriller, der er inspireret af 50'ernes fabelagtig stil, og som trækker fokus udad og opad. Det passer især godt til dig, der har en mere rund ansigtsform, hvor panden er den bredeste del.

Fendi-solbriller i cat-eye-form findes i både sorte nuancer, med mørke glas og klassiske detaljer. Selvfølgelig kombineret med det dramatiske og intense udtryk, som de populære katteøjne-stel kan skabe. 

Fendis runde briller

Runde solbriller er en trend, som ikke kun hitter i øjeblikket. Det runde stel passer nemlig til mange ansigtsformer og tendenser. Det gør selve designet tidløst, da det kan harmonerer med diverse stile og anledninger. 

Blandt Fendis solbriller kan du finde runde stel, der giver en godt bud på en klassisk Fendi-solbrille. Her er mørke glas, holdbart acetat og simple rammer i rødbrune nuancer, som kombineres med Fendis små, elegante detaljer. Her får du derfor runde solbriller, som går perfekt til dig med markeret kæbe, bred pande og tydelige kindben.

Fendis pilotsolbriller

Hos Fendi finder du også det populære pilotstel, som også kaldes for “aviator-solbrillen”. Her kombineres det klassiske design fra 30’erne med spraglet materiale og Fendis nedtonede detaljer. Med Fendi er vi derfor langt fra den oprindelige Aviator-brille med grønt glas og plastik stel.

De ikoniske pilotsolbriller fra Fendi kan skabe flot balance i det smalle ansigt med høje kindben og høj pande. Det simple design giver nemlig en helt særlig karakteristika, som både emmer af moderne knowhow, klassisk stil og god kvalitet. 

Fendi i sommerfugleformer

Sommerfugle-solbrillerne er til dig, der gerne vil fremhæve en udtryks- og temperamentsfuld side. De store glas giver nemlig et vovet udtryk, som sammen med de tynde stænger skaber en vis graciøs helhed. Og her er det netop Fendis små farvedetaljer, glassets kant og måden, hvorpå solbrillen kombinerer det fuldt indfattede stel med nye detaljer ved stangen, der gør forskellen. 

De særlige sommerfuglesolbriller trækker, ligesom Fendis cateyes, opmærksomheden udad og opad. Det gør udtrykket smilende, og det vil, især hos dig med mere firkantede træk, bløde ansigtet op. 

 

Profil Optik hjælper med at finde solbriller til dig

Hos Profil Optik er vi eksperter i briller og solbriller, og vores personale er uddannet i styling af ansigtet. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde netop de solbriller og dét glas, som passer bedst til dig. Blandt andet kan vi guide dig til, hvilke brillestel der passer til din ansigtsform samt hvilke glas, dine øjne har brug for. 

Du kan derfor komme forbi en af vores butikker og få hjælp af vejledning i alt fra briller og solbriller til sportsbrillerkontaktlinser og tilbehør.