Populære søgninger

Ishockey sportsbriller

Slagskud, som rammer helt forbi? Har du brug for at korrigere dit syn og elsker du at spille ishockey? Så har du brug for briller, som kan tåle lidt hårdere taklinger!

Et robust stel er et ”must” i ishockey

Som ishockeyspiller bør du vælge et stel, som sidder godt, er stabilt og robust. Gerne med silikone på næsesadlen og spidsen af brillestængerne, så stellet sidder godt fast - også når du sveder. Pasformen er afgørende, eftersom stellet skal sidde behageligt under hjelmen og beskytte øjnene, hvis uheldet skulle være ude.

Det går lynhurtigt i ishockey!

Vidvinkelsynet er supervigtigt i ishockey, eftersom alt sker så hurtigt på banen. Glasset bør være buet, så det maksimale synsfelt kan udnyttes, uden at du behøver dreje hovedet unødvendigt meget. Det kræver et kraftigt buet glas, som sidder tæt på ansigtet. Profil Optik Sports kan tilpasse buede sportsbriller med styrke, brydningsfejl (bygningsfejl) og høj styrke, som sidder behageligt under hjelmen.

Brudsikkert glas med optisk kompensation

Tænk på, at glasset i et par ishockeybriller skal være brudsikkert, dvs. at det skal kunne tåle et slag fra en stok eller pucken. Glasset skal også være optisk kompenseret, altså ikke bare et bøjet stykke glas med samme tykkelse over det hele. Det, som kræves, er et tilpasset buet brilleglas, som giver et optisk korrekt billede i hele overfladen, så du rent faktisk ser pucken dér, hvor den er, og ikke risikerer at misse et perfekt skud.

Bemærk! Husk at teste, hvordan brillerne føles under hjelmen. Vi hjælper gerne til med forslag til ekstra gode stel, som passer under hjelmen. På nogle briller kan vi også specialtilpasse længden på brillestængerne, så de passer under hjelmen.