Populære søgninger

MTB-briller

Skal du ud i skoven og køre mountainbike? Så er er det afgørende, at du har et par gode MTB-briller, så dine øjne ikke er udsatte, og du kan se klart under hele turen. Hos Profil Optik kan du købe cykelbriller, MTB-briller, som både sportsbriller, goggles og med udskiftelige glas. Tag er kig her på siden, og find de rigtige MTB-briller for dig.

Viser 0-15 af 15 Produkter

Sport:

Mountainbike

Profil Optik Sports: Vi har et par cykelbriller til dig

Når du vælger cykelbriller, er der en hel del, du skal overveje. For eksempel: Skal du vælge sportsbriller eller goggles? Hvilket mærke er bedst? Skal glassene kunne skiftes ud? Hos Profil Optik Sports har vi ansat eksperter i sportsbriller, som kan vejlede dig til, hvilken type stel og glas du skal vælge. Sammen kan vi derfor finde ud af dine synsbehov og udvælge den perfekt MTB-brille til dig, så du får den mest optimale synsoplevelse under cykelturen.

Vi har et væld af sportsbriller, der både dækker over cykelbriller med mørkeglas og UV-beskyttelse, cykelbriller med fotokromiske linser, cykelbriller med enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas samt mange andre varianter. På den måde har du de bedste vilkår til at finde netop dét par briller, der passer bedst til dig, når du er på farten.

Du kan købe cykelbriller fra kvalitets brands

Uanset om du foretrækker cykelbriller eller MTB-briller med gule glas, udskiftelige glas, goggle-pasform eller noget helt fjerde, så kan du finde den helt rigtige variant hos Profil Optik. Vi har nemlig mange forskellige cykelbriller fra mange forskellige mærker. Blandt andet kan du finde høj tekniske designbriller fra Bliz, solid og brugbare cykelbriller fra Rudy Project samt wrap-around børnebriller fra Progear.

Når du vælger briller til din cykeltur hos Profil Optik, så har du adgang til et af markedets største udvalg af sportsbriller til hele familien - både med og uden styrke.

Stil krav til dine briller

På mountainbiken kan både omgivelserne, vejret og lyset hurtigt skifte. Derfor er det vigtigt at vælge netop de briller, der kan tilgodese forholdene, der hvor du cykler.

Sportsbriller eller goggles?

Overvejer du goggles som cykelbriller? Så kan de være gode til dig med mountainbike, da de giver den bedste beskyttelse - hvis uheldet er ude. Og har du brug for styrke i dine goggles? Så kan du købe indsatser med styrke, som passer til alle goggles. Du kan også finde goggles, som passer udenpå dine hverdagsbriller. 

Hvis du har et visir på cykelhjelmen, kan sportsbriller være et alternativ, da de kan anvendes til flere aktiviteter end bare mountainbike. Og med de rigtige glas kan du både anvende dine nye sportsbriller, når du drøner rundt på mountainbiken om sommeren og kører på snowboard om vinteren. Hos Profil Optik kan du købe og indsætte udskifteligt glas i dine cykelbriller, så de altid passer til omgivelserne og lysforholdene.

Et par briller med udskiftelige linser eller faste glas?

En god huskeregel er at vælge flere forskellige glas eller udskiftelige linser til din cykeltur. På den måde kan du altid præstere godt uanset vejret. Hav for eksempel polariserende og mørke glas klar til de solrige dage samt lysere, orange glas til overskyede dage. Eller hvad med blot at vælge sportsbriller med fotokromiske glas, som tilpasser sig efter lysstyrken udendørs? Hos Profil Optik har vi nemlig cykelbriller med fotokromiske linser eller spejlglas, som kan anvendes under næsten alle lysforhold.

Opnå den rigtige ventilation

Når du tramper hårdt i pedalerne, er det vigtigt, at dine sportsbriller eller goggles har tilpas megen ventilation. I nogle af vores butikker har vi en vindtunnel, hvor du kan prøve, hvordan sportsbrillerne føles ved op til 80 km/timen.