Populære søgninger

Gucci briller

Guccis tilgang til mode har altid været banebrydende. Med en forkærlighed for tilbageskuende tendenser og en passion for at optimere ældre designs, skaber Gucci klassisk mode med twists. Modehusets skarpe øje for at mikse nyt med gammelt ses også tydeligt i deres brillekollektion. Her er du sikret briller, der skiller sig ud fra mængden. Så mangler du en brille, der virkelig skal understrege det feminine? Eller har du måske brug for et mere maskulint stel? Gucci har det hele. 

Samtidig kombinerer mærket de klassiske designs med print og farver, som får hver enkelt model til at fremstå unik. Der er altså noget for enhver smag, og netop derfor er Guccis progressive navn boltret fast i modeverdenen til evig tid.

Viser 0-28 af 112 Produkter

Mærke:

Gucci

Vælg side

Gucci-briller til enhver smag

Med et par Gucci-briller får du både traditionelle og moderne designs, der henvender sig til alle aldersgrupper og køn. Her finder du nyfortolkede klassikere, dristig stelfarve, gode filtre og klassiske modeller, som eksempelvis Aviator-brillen. Du bliver præsenteret for et bredt udvalg af farver og former, når du tager et kig på det verdensomspændende mærke, Gucci, og du kan næsten være sikker på, at der også er noget i din smag. Gucci har nemlig meget at byde på, når det kommer til briller til både kvinder og mænd. Så tag et kig på Guccis mærke her på siden, og bliv fristet.

Det mest populære logo

Både mænd og kvinder kan beklæde deres ansigter med det ikoniske dobbelt-G, der tjener som Guccis verdenskendte logo. De mange modeller er nemlig lavet til alle køn, så både stelfarve, steltype, størrelse og design spænder bredt. 

Du kan derfor også finde Guccis GG som en diskret detalje på brillernes øvre del eller som en bærende del af stellets samling. Uanset hvordan logoet tager form, så står det som et klart symbol på den luksus og klasse, der er associeret til det, som et af verdens mest populære og bedst sælgende, italienske mærker.

Gucci: Gammelt håndværk og italiensk kvalitet

Hvad kendetegner Gucci? Eksklusivitet, ekstravagant kvalitet og nytænkende designs – og det har det altid gjort. Det italienske modehus startede som sadelmageri i 1906, og i 1921 åbnede Guccio Gucci sin første butik i Firenze. I sin opstart fokuserede Gucci på lædervarer og tasker, som blev produceret ud fra visionen om det gode håndværk. Efterfølgende er der kommet tøj, kufferter, briller og solbriller til - men visionen er fortsat den samme. Derfor er et valg med Gucci altid et godt valg.

Det gode håndværk og den høje kvalitet er stadig omdrejningspunktet for Gucci, der fortsat forsyner modebevidste forbruger med klassiske designs og tidløse produkter over 100 år efter sin åbning. Når du køber et par briller fra Gucci, kan du derfor være sikker på, at selvom produktet fusionerer det traditionelle med det innovative, så er Guccio Guccis solide håndværk stadig en fast del af varen. Guccio Gucci blev anerkendt for at levere fremragende kvalitet, og netop dét du kan stadig forvente, når du køber briller fra mode mastodonten i dag i det 21. århundrede.

Vil du gerne eje Gucci-briller?

Er du til luksuriøst tilbehør, gennemgribende håndværk og revolutionerende designs? Så bør du overveje at købe briller fra mærkernes mærke, Gucci. Gucci-briller er nemlig nogle af markedets mest luksuriøse produkter, der tager inspiration fra modehusets italienske arv og mange års erfaring. Blandt andet derfor finder du konsekvent stelfarve, farve på glasset, filtre og mange andre detaljer fra Guccis i revolutionerende nuancer. 

Netop derfor er Gucci også eminent til at bidrage til ny brillemode, der går imod jordfarvet minimalisme og enkle udtryk. Gucci er nemlig perfekt til de brillebrugere, der ønsker en blanding af elegante udformninger og vovede detaljer. Med sin særskilte stil kan Gucci give dig klassisk elegance, vintage udtryk og solidt håndværk på runde solbriller såvel som briller i guld. På den måde kan du nemt kombinere et klassisk stel i med en dristig farve helt uden problemer. Hvad mere kan man ønske af en brille?

Der er fordele ved de mest populære briller fra Gucci

Når du handler hos Profil Optik, så får du ikke kun et stort udvalg af  briller fra diverse mærker og stel, men også eksklusive kundefordele og god kundeservice, så du kan føle dig tryg, når du køber dine briller hos os. Vi sørger blandt andet for at holde dine produkter i god stand – også efter du har købt dine briller eller solbriller. Vi giver nemlig fri service på briller, der er købt hos os, i hele brillens levetid. Du kan derfor altid komme ned i en af vores mange butikker og få justeret, efterspændt eller ultralydsrenset dine briller, så du får det bedste ud af dem. 

Det kan også være, at dine øjne forandrer sig, efter du har købt dine briller. Hvis du eksempelvis oplever, at du ikke ser klart, så kan du have behov for styrkejustering - og det vil vi gerne hjælpe dig med i op til 180 dage efter dit køb - kvit og frit. Det kan også være, du finder ud af, at du har behov for en ekstra brille, en solbrille med styrke eller en læsebrille, og det kan vores kundefordele også hjælpe med: Vi giver nemlig altid 50 procent på brille nummer to, når du køber en komplet brille hos os. Derudover har vi selvfølgelig også 30 dages returret og ombytningsret.