Filtre

Dailies kontaktlinser


Dailies-kontaktlinser fra kontaktlinseproducenten Alcon hører til blandt de bedst sælgende kontaktlinsemærker i verden. Hos Profil Optik fører vi forskellige kontaktlinser fra Dailies, f.eks. endagslinsen Dailies AquaComfort Plus, der har høj komfort og holder øjnene fugtede.
Dailies endagslinser fås også til bygningsfejl og som flerstyrke-linser.

Husk iøvrigt, at man som kontaktlinsebruger bør få tjekket sine øjne en gang om året - kontrollen er inkluderet i vores kontaktlinseabonnement.

 1. DAILIES Total 1 30 stk linser
  DAILIES Total 1
  30 stk linser
  244 kr.
 2. DAILIES Total 1 Multifocal 30 stk linser
  DAILIES Total 1 Multifocal
  30 stk linser
  299 kr.
 3. DAILIES Total 1 For Astigmatism 30 stk/pakke
  DAILIES Total 1 For Astigmatism
  30 stk/pakke
  274 kr.
 4. DAILIES AquaComfort Plus Toric 30 stk/pakke
  DAILIES AquaComfort Plus Toric
  30 stk/pakke
  224 kr.
 5. DAILIES AquaComfort Plus 30 stk linser
  DAILIES AquaComfort Plus
  30 stk linser
  159 kr.
 6. DAILIES AquaComfort Plus 90 stk/pakke
  DAILIES AquaComfort Plus
  90 stk/pakke
  469 kr.
 7. DAILIES Total 1 90 stk linser
  DAILIES Total 1
  90 stk linser
  732 kr.
 8. DAILIES All Day Comfort 30 stk/pakke
  DAILIES All Day Comfort
  30 stk/pakke
  249 kr.
 9. DAILIES Total 1 Multifocal 90 stk linser
  DAILIES Total 1 Multifocal
  90 stk linser
  897 kr.
 10. DAILIES Total 1 For Astigmatism 90 stk/pakke
  DAILIES Total 1 For Astigmatism
  90 stk/pakke
  822 kr.
 11. DAILIES All Day Comfort 90 stk/pakke
  DAILIES All Day Comfort
  90 stk/pakke
  747 kr.

Dailies Total 1

Dailies Total 1 er endagslinser med enkeltstyrke. Her får du nemlig linser, der bygger på den bedste teknologi og samtidig er lavet af de bedste materialer. Det betyder, at du her får Dailies kontaktlinser med både højt vandindhold og høj ilttilførsel. Sådan giver Dailies produkter en god komfort og dit syn et bedre udgangspunkt, da dine øjne fugtes dagen lang. 

Focus Dailies All Day Comfort

Dailies All Day Comfort er en endagslinse, som kombinerer høj kvalitet og god pris. Her får du nemlig dagslinser, der indeholder blinkeaktiverende fugtstoffer og en ultratynd rand på kontaktlinserne. Det gør det mere behageligt for dig at bære Dailies’ kontaktlinser. Med Dailies All Day Comfort får du således kontaktlinser, der kan bidrage til en øget komfort hele dagen - uanset brug.

Dailies Aquacomfort Plus

Med Dailies Aquacomfort Plus får du kontaktlinser med to nye typer af fugtgivende stoffer, der både findes i linsevæsken og linsens materiale. De to kunststoffer bidrager derfor til at give dig de Dailies kontaktlinser, som er de mest fugtige. Her er Dailies’ kontaktlinser designet sådan, at dine øjne får tilført fugt, hver gang du blinker. Vælg derfor Dailies Aquacomfort Plus, og få nogle af markedets mest behagelige kontaktlinser, der sørger for høj komfort til dine øjne med sit ekstra bløde og fugtgivende materiale.

Har du i stedet brug for toriske linser? Så kan du også få Dailies Aquacomfort Plus Toric, som er til dig med bygningsfejl i øjet. 

OPLEV HELE PAKKEN MED ET LINSEABONNEMENT

Når du køber kontaktlinser hos Profil Optik, har du mulighed for at tegne et linseabonnement, som giver dig flere eksklusive fordele. Med et linseabonnement får du blandt andet fri fragt på dine linser inden for landets grænser, en årlig kontaktlinsekontrol og du kan nemt udskyde eller sætte abonnementet på pause, når du vil.

Hvis du får brug for at skifte til en anden linsetype, for eksempel fra månedslinser til endagslinser, ombytter vi gerne dine linser gratis – det er nemlig også inkluderet i abonnementet. Derudover giver linseabonnementet dig 25% rabat på en komplet brille, en solbrille eller en sportsbrille med eller uden styrke, én gang om året (rabatterne kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud).