Filtre

Marc Jacobs Solbriller


Vi er alle stjerner i vores egen film. 

Marc Jacobs’ mange solbrilledesigns understreger modeskaberens egen livsfilosofi. Med et par af Marc Jacobs solbriller, der varierer i både design og kulør, vil du kunne spille hovedrollen i nærmest alt. Så er du til en hæsblæsende actionfilm, en fransk feel good-fortælling eller en galopperende westernfilm? Marc Jacobs har solbrillerne til alt: Alle liv, alle mænd og alle kvinder. 

De trendy designs både omfavner og udfordrer de gængse tendenser i moden og giver samtidig dine øjne en fænomenal UV-beskyttelse. Shop dine yndlings-designs herunder.

 1. Marc Jacobs MARC 138/S QUM/DJ 5119
  Marc Jacobs
  MARC 138/S QUM/DJ 5119
  1.650 kr. 2.200 kr.
  TILBUD
  Online only
 2. Marc Jacobs MARC 326/S NOA/4S 5916
  Marc Jacobs
  MARC 326/S NOA/4S 5916
  1.200 kr. 1.600 kr.
  TILBUD
  Online only
 3. Marc Jacobs MARC 377/S 807 5619
  Marc Jacobs
  MARC 377/S 807 5619
  1.162 kr. 1.550 kr.
  TILBUD
 4. Marc Jacobs MARC 378/S 086 5617
  Marc Jacobs
  MARC 378/S 086 5617
  1.162 kr. 1.550 kr.
  TILBUD

Marc Jacobs solbriller 

Alle fortjener et par moderne og tidløse solbriller. Særligt på en smuk solskinsdag, hvor solbriller er et must-have. Hos Profil Optik kan du vælge blandt nogle af Marc Jacobs skønne solbriller. Et uundværligt og stilrent design. Og uanset om det er sommer eller efterår, så kan du bruge de flotte solbriller - hele året rundt. 

I Profil Optiks udvalg finder du Marc Jacobs solbriller i forskellige stilarter og farver. Det betyder, at du kan vælge et par solbriller, der passer til din person og stil. Hvad har solbrillerne tilfælles? God kvalitet og tidløst design. Derfor kan du altid være sikker på at finde et par Marc Jacobs solbriller, der altid holder - både i forhold til mode og kvalitet.

Solbriller til den modebevidste mand og kvinde

Siden de første Marc Jacobs solbriller så dagens lys, har mærket skabt populære modeller til alle personligheder. Det har vi naturligvis blik for hos Profil Optik, og derfor har vi samlet nogle af de bedste modeller: Fra den runde retro stelform til de klassiske sorte cat eyes solbriller. Ved at vælge mærket Marc Jacobs signalerer du eksklusivitet, elegant personlighed og innovativt design. Hvad end du er mand eller kvinde, så har vi en model hos Profil Optik, der passer til dig. 

En investering værd

Ved at investere i et par solbriller fra Marc Jacobs har du en følgesvend hele livet. Designet er baseret på kærlighed til mode og forpligtelse over for kvalitet. Der er kælet for detaljerne, og derfor kan du altid finde et par unikke modeller. 

Stellet er ofte spraglet og i forskellige former. Er du mere til et simpelt og klassisk udtryk? Så vælg et par solbriller i en neutral farve og et stel med cat eyes. Den klassiske form er inspireret af 50’erne. Hvis du gerne vil fremstå lidt diskret, så gem dine øjne bag den klassiske retro stelform. Deres farvede glas har en fremtrædende karakter. 

Tilsammen danner Marc Jacobs solbriller et eksklusiv og elegant design. Så er du klar til solens skarpe stråler med stil. Uanset sæsonen.

Skab et unikt look

Både sommer og vinter kan solen skinne dig lige i øjnene.  Derfor vægter Profil Optik altid kvalitet, beskyttelse af øjne og flot design højt. Det skal gå hånd i hånd, så du kan se smart ud - uden bekymringer for dårlig kvalitet. 

Derfor kan du med fordel tage et par solbriller fra Marc Jacobs frem. Med designer solbriller fra Marc Jacobs kan du nemlig kombinere funktionalitet og elegance. Det giver dig den bedst mulige chance for at eje den perfekte solbrille: Perfekt til din stil, personlighed og ikke mindst behov. Dit look bliver således en tand mere gennemført med vores store udvalg af Marc Jacobs solbriller. 

Trendy designs

Vores indkøbere har fingeren på pulsen. For vi vil gå langt for dine øjne. Derfor kan du finde mærker som Marc Jacobs solbriller, der emmer af innovation, design og detaljer i verdensklasse. Hvad end du mangler moderigtige solbriller, klassiske gengangere eller vovede nytilkommere, så kan du finde det hos Profil Optik. Det er dog altid en god ide at kontakte os før og booke en synsprøve - så er du sikker på at hverken stil eller øjne fejler noget.

Find butik eller kontakt kundeservice

Har du spørgsmål til et køb, vil du bestille en synsprøve eller skal du blot i kontakt med en af vores butikker? Kontakt vores kundeservice, eller find nærmeste Profil Optik her.