Populære søgninger

Readers by profil optik

READERS hjælper dig med at se godt ud, selv når du læser!

READERS kommer i de 4 mest populære designs – Pantos, Round, Rectangular og Aviator. Alle stel kommer i tre farver og i styrkerne +1.0 til +3.0. Pantos Black, Round Black og Rectangular Black fås også i styrken +3.5. READERS findes også med blåt filter i flere forskellige modeller og styrker, eller uden styrke kun med beskyttelse mod blåt lys.

Brillerne ligger i et etui udformet som en bog, der også indeholder en pudsepose. ”Bogen” kan du stille i boghylden, så dine venner og familie ikke kommer til at låne dine READERS.

Viser 0-21 af 21 Produkter

Mærke:

Readers

Readers - optimér din læseevne

Hos Profil Optik byder vi dig velkommen indenfor til et mekka af varierende læsebriller. Vores varesortiment er stort, hvorfor der altid er noget til enhver smag. På vores hjemmeside finder du forskellige slags læsebriller, der har hver deres egenskaber. Der findes 4 slags læsebrille-modeller fra Readers hos os: 

Det kan være vigtigt at reagere på den træthed, hovedpine eller spændte nakkemuskler, som du måske oplever i perioder, når du er på arbejde eller læser en roman i dit yndlingsblad? Det kan nemlig være klare tegn på, at dit syn har behov for hjælp til at kunne stille skarpt og tydeligt. 

Hvilke Readers bør jeg vælge? 

Hos Profil Optik kan du finde mange forskellige læsebriller og for at gøre købsoplevelsen bekvem og behagelig, så kan du i venstre side af vores hjemmesiden filtrere i de individuelle ønsker, som du har. På den måde kan du målrette din søgning og finde de briller, som du drømmer om. 

Vores Readers sortiment kan vælges ud fra forskellige kriterier. Alle sammen kan anskaffes til konkurrencedygtige priser. Der findes forskellige: 

  • Farver og mønstre såsom blå, gul, rød, samt spraglet eller ensfarvede 

  • Materialer såsom metal og nylon 

  • Modeller såsom Aviator, Pantos, Rectangular og Round 

Disse forskellige faktorer giver dig både mulighed for at vælge briller, der udstråler elegance, eksklusivitet og energi, men ligeledes læsebriller der er klassiske, afslappede og enkle. Du kan få brillerne i forskellige styrker, og det er altafgørende at finde dem, som passer perfekt til dit syn. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke læsebriller der passer til dig, så kan du forhøre dig hos din optiker. Det kan være betydningsfuldt for helhedsoplevelsen både for det æstetiske og praktiske udtryk, hvilken brille du vælger. Men hvad kan læsebriller konkret gøre for at hjælpe dit syn på rette vej? 

Hvorfor er læsebriller vigtige?  

Det er væsentligt, at du holder øje med dit eget syn. Det er især med alderen, at synet har tendens til at blive forværret eller dårligere. Kan du nikke genkendende til nogle af de nedenstående scenarier, så vil du kunne optimere din læseevne og den generelle livskvalitet med en læsebrille, der er tilpasset dig. 

Vi foretrækker ikke at holde vores nakke i ubehagelige positioner, mens vi prøver at gøre vores arme længere for at kunne læse, hvad der står på telefonen. Det er heller ikke optimalt, at du laver mad i køkkenet, og må opgive at læse opskriften færdig. 

Det er ikke behageligt, at du ikke længere kan læse din yndlingsbog eller at du skal rejse dig for at bakke bagud hver gang du skal læse, hvad der er sket i nyhederne på fjernsynsskærmen. 

Det er aldrig sjovt at leve med disse udfordring hvorfor det kan betale sig at benytte sig af de hjælpemidler, der findes. Læsebriller kan fikse små udfordringer, der ofte kan være meget belastende for os mennesker. 

Hvorfor bør jeg købe flere end et par læsebriller?

Man kan have behov for læsebriller i mange forskellige situationer. Det kan ligeledes være meget individuelt, hvornår man har behov for læsebrillerne. Det er dog aldrig til gene at sørge for at have dem klar til enhver situation, hvor du kan få brug for dem, så du ikke skal anstrenge eller sende synet på unødvendigt overarbejde. 

Du er måske på vej i sommerhus, hvor du skal læse den næste spændende krimi? Det kan være, at din faste rutine i hjemmet gør, at du læser morgenavisen i sofaen, og læser bogen i sengen om aftenen. 

Det kan derfor være oplagt at have mere end én læsebrille. På den måde behøver du ikke altid skulle lede efter din brille, men derimod blot have læsebrillerne placeret der, hvor du oftest benytter dig af dem. Det kunne for eksempel være på natbordet, i stuen eller i bilen, at du havde brug for et par, så det altid er lige ved hånden. 

Du kan ligeledes ofte drage fordel af at benytte de forskellige og varierende rabatter, samt tilbud, som vi tilbyder, når du køber Readers hos Profil Optik. 

Flere læsebriller vil ligeledes give dig muligheden for altid at kunne matche dem med dit outfit. Så dine briller bliver en del af dig og din tøjstil. Det behøver i den grad ikke at være kedeligt at bære læsebriller. 

Hvordan hænger synet sammen med generel sundhed? 

Når man tager billeder med et kamera, så bruger man oftest forskellige indstillinger til at tage det pågældende billede. Det afhænger typisk af det, som man fotograferer. Det samme gør vi mennesker med vores øjne, hvor øjets linse spiller en altafgørende rolle for, at vi hele tiden kan stille skarpt på de ting, der kommer tæt på øjet. Det er blandt andet med alderen, at linsen bliver ringere til at indstille skarpt på de genstande, som vi ser på. 

Det er altså essentielt for ens sundhed og synsoplevelse at benytte sig af de læsebriller, som er nødvendige for, at man får den bedste oplevelse, når man læser både på hobbyplan, men ligeledes når du for eksempel bevæger dig i offentligheden og skal aflæse skilte, busplaner og andre relaterede genstande. 

Synet er altså en stor kanal i kroppen, og hvis den ikke fungerer optimalt, så kan det påvirke den generelle sundhed i kroppen. Readers læsebriller er den optimale løsning på dine udfordringer, og vil forøge din generelle livskvalitet. Du vil simpelthen ikke kunne undvære dem, når du først har anskaffet dig en.