Filtre

Valentino-solbriller 


Ønsker du kant, attitude, elegance og æstetik på højt plan? Så kan du finde de smarteste, flotteste, nyeste og mest eksklusive Valentino-solbriller hos Profil Optik. Her på siden har vi samlet Valentino-solbriller i forskellige former, modeller, materialer, farver og mønstre - så der er god mulighed for at finde det perfekte match til dig.

 1. Valentino 0VA4051 50 508713
  Valentino
  0VA4051 50 508713
  1.612 kr. 2.150 kr.
  TILBUD
  Flagship collection
  Online only

Her kan du købe Valentinos særlige stel 

Er du til skarpe linjer og vovede udsmykninger? Eller foretrækker du de feminine detaljer og diskrete nuancer? Uanset dine præferencer, så kan du finde de perfekte solbriller fra modemastodonten, Valentino. Her er nemlig solbriller med helt særlige udsmykninger, som kan passe til flere forskellige stile.

Profil Optik har derfor samlet de smukkeste stel og glas her på siden fra Valentino. Så kan du både vælge mellem forskellige farver, former og udtryk. Samtidig har solbrillerne også en pris, som kan justeres til netop dit budget. Hos Profil Optik kan du nemlig vælge at dele betalingen af dine Valentino-solbriller op i bidder, så du kan få fingrene i det mest særlige stel til dig. Uanset prisen. 

 

Valentino-solbriller til din stil

Valentino er lig med betagende rød, uskyldig hvid og vovet sort. Tre farver som næsten altid går igen - uanset om det er brandets sko, tøj, briller eller tilbehør, du kigger på. Derfor finder du også Valentino-solbriller hos Profil Optik, som indeholder brandets særlige kendetegn og -farver. 

Du kan således finde solbriller fra Valentino i både mørke, lyse og rødlige nuancer, som kan tilpasses netop din stil. Her er også diskrete nitter og spændende detaljer, som gør solbrillerne særlige - uden at de bliver svære at matche. Sådan er det altid med Valentino.

Stil og kvalitet som Valentino

Valentino-solbriller er særlige. Både i forhold til deres design og deres kvalitet. Du får nemlig solbriller fra Valentino i enten fleksibelt acetatmateriale eller holdbart metal, som kan holde til hverdagen.

Samtidig får du altid et umiskendeligt design, som er præget af Valentinos høje standard. Blandt andet pryder navnet “VALENTINO” solbrillernes tynde stænger, mens de karakteristiske nitter finder vej til rammen på flere af solbrillerne her på siden. 

 

Shop Valentino hos Profil Optik

Valentino er lig med mode, suveræn elegance og eksklusiv stil. Sådan har det været siden brandets start i 1960erne. Dengang var det Roms særlige kvalitet og det ypperste indenfor kvindemode, som dikterede Valentinos stil - og sådan er det stadig.

Af den grund kan du shoppe solbriller fra Valentino hos Profil Optik, som emmer af haute couture fra den øverste romerske hylde. Derved kan du være sikker på, at både design og kvalitet er noget helt særligt, uanset hvilken kollektion fra Valentino du vælger. 

 

Tilføj Valentino til Lifestyle, og få eksklusive tilbud 

Vil du gerne kombinere højkvalitets solbriller med de bedste briller? Så bør du overveje Profil Optik Lifestyle. Her får du en aftale, som gør det nemt og enkelt for at have de briller og solbriller ved hånden, som du har brug for. Aftalen går ud på, at du vælger tre eller flere briller fra Profil Optiks udvalg. Det gælder derfor også vores solbriller og sportsbriller.

Har du lyst til at kombinere dine briller fra Dior med lækre solbriller fra Valentino med styrke? Så kan det sagtens lade sig gøre med Lifestyle-aftalen. Sammen med optikeren vælger du de tre glastyper og –kvaliteter, som passer til dine behov, og som matcher din livsstil. Så kan du ende med to par briller - eksempelvis en hverdagsbrille fra Ørgreen og chick model fra Chloé -  samt en solbrille fra Valentino. Du kan selvfølgelig også vælge to solbriller og én brille, hvis det er mere dig.

Med Lifestyle får du også regelmæssige synsundersøgelser, en tilknyttet forsikring samt udskiftning af glas og udbytning af briller, hvis dit syn, din stil eller dine interesser ændrer sig. På den måde passer Lifestyle altid til dit stilen i liv. 

 

Profil Optik: Briller og tilbehør fra de bedste brands

Hos Profil Optik finder du nogle af de bedste brands i Danmark. Vi har alt inden for fashion eyewear og nødvendig synskorrektion. Alt sammen fra øverste hylde. Derfor kan du shoppe både de nyeste trends fra Dior - som for eksempel briller i guld -  samt runde tidløse stel i sølv til hverdagen.

Alle mærker i vores sortiment kan fungere som accessories til din personlige stil samt som god synskorrektion, der hjælper på netop din langsynethed, bygningsfejl eller presbyopi. Vi har dét mærke og den korrektion, som passer til dig. Uanset om det skal være en løsning til mænd, kvinder eller børn. 

Brug sorteringsfunktionen på Profiloptik.dk

Du kan altid sortere vores udvalg i venstre side, så det, du har behov for at se, kommer frem. Det kan blandt andet være farven på brillerne, formen på stellet, hvem brillen passer til og meget andet. Filtrér dig derfor gennem vores store udvalg af briller, solbriller og tilbehør, og find det, som du har brug for. 

Har du brug for hjælp? Så står vores personale også altid klar til hjælpe dig, både når du klikker ind online og kommer ned i vores fysiske butikker