Få en gratis synstest hos Profil Optik


Hos Profil Optik kan du altid få foretaget en gratis synstest. Det kan du, fordi vi ved hvor vigtigt synet er. Ved at benytte vores gratis synstest kan du hurtigt få svar på, om dit syn trænger til et ekstra eftersyn ved hjælp af en synprøve. 

Bestil Gratis Synstest

Hvorfor bør du få tjekket dit syn?

Dine øjnes sundhed hænger unægtelig sammen med din generelle sundhed. Dit syn er nemlig en af de vigtigste sanser, og derfor har det også betydning for kvaliteten af dit velvær i dagligdagen. Dét, at du ser godt ved at dit syn er tip top, giver dig nemlig en klar ide om dine omgivelser. Og det er medvirkende til at give dig en tryg dagligdag. 

Det er derfor en god ide at få et synstjek regelmæssigt, der stiller skarpt på styrker og udfordringer i dit syn. På den måde kan du eksempelvis foregribe tidlige tegn på øjensygdomme eller ændringer i din nuværende styrke, hvis du bruger briller eller kontaktlinser. Alle kan nemlig få udfordringer med deres syn – både af den ene og den anden grund – og derfor er det en god ide at få tjekket dit syn ved Profil Optiks gratis synstest.

 

Hvad indebærer en synstest?

En gratis synstest hos Profil Optik er simpel og tager kun ca. 10 min. Synstesten er en elektronisk test, hvor du kan få en indikation af din styrke. Optikeren stiller dig derudover en del spørgsmål og tilsammen vil det give en indikation af om du skal til en rigtig synsprøve.

  1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid

Hvor ofte bør du få tjekket dine øjne?

Dit syn ændrer sig hele tiden - derfor anbefaler Profil Optik, at du får foretaget en synstest eller synsprøve hvert andet år. Alle kan nemlig få problemer med synet. Samtidig er der også grupper i befolkningen, som har større risiko for synsgener end andre. Blandt andet bliver det mere vigtigt at holde øje med øjensundheden, jo ældre du bliver. Da forekomsten af de mest almindelige øjensygdomme stiger med alderen, er det en god idé at besøge optikeren lidt oftere end tidligere efter at man er fyldt 40 år. Så har vi bedre forudsætninger for at kunne hjælpe dig i tide, hvis det er nødvendigt med en henvisning til øjenlægen. 

Hver gang din krop går igennem forandringer, så er risikoen stor for at dit syn bliver påvirket. Det kan eksempelvis være i forbindelse med puberteten, graviditet, længerevarende sygdommen, stress eller lignende. Hvis du er i tvivl om, hvornår du bør få en gratis synstest, kan du altid kontakte din lokale Profil Optik og høre nærmere.

Vi anbefaler at du får tjekket dit syn hvert andet år med mindre du oplever synsproblemer.

 

Hos Profil Optik kan du altid få en gratis synstest

Hos Profil Optik har vi gjort det nemt for dig at bestille tid til en synstest eller synsprøve. Du kan nemlig bestille tiden hos en af vores mange butikker online ved at vælge den butik, der ligger tættest på dig

Når du får foretaget en synstest hos os, er det altid uforpligtende.