Filtre

 1. SVØMMEBRILLER

  Når man vælger svømmebriller med styrke, skal man tage hensyn til glassenes tætning og pasform, men også tænke på at modvirke dug.

SVØMMEBRILLER MED STYRKE

Vi har svømmebriller med alle styrker. De mest enkle er dem med standardstyrker og de kan kombineres, så du kan få forskellig styrke til højre og venstre øje. Hvis du har en normal eller lille brydningsfejl, så kan vi også udregne den nærmeste værdi og anbefale, hvilken styrke du skal vælge.

Vi laver også svømmebriller med nøjagtig din styrke med brydningsfejl/bygningsfejl og også prismeslibning. Vi har hidtil lavet styrker fra -12.00 til +9,50, hvilket betyder, at vi tilgodeser de fleste behov. Svømmebriller med standardstyrker findes med let ”røgfarvet” plastglas, og de briller, vi fremstiller individuelt, leveres som oftest med ufarvet plastglas, men kan fås med forskellige farvenuancer som f.eks. gul, brun, grå m.fl.

DUGBESKYTTELSE

Til svømmebriller med styrker medfølger en pudseklud, som modvirker dug, men det kan også være en god idé at anskaffe en dugbeskyttelsesspray, som mindsker risikoen for dug.

 1. Svømmebriller Blå
  Svømmebriller
  Blå
  186 kr. 249 kr.
  TILBUD
  Online only
 2. Svømmebriller Junior Blå
  Svømmebriller
  Junior Blå
  186 kr. 249 kr.
  TILBUD
  Young Online only
 3. Seac Dykkermaske Extreme
  Seac
  Dykkermaske Extreme
  561 kr. 749 kr.
  TILBUD
  Online only
 4. Seac Dykkermaske Extreme
  Seac
  Dykkermaske Extreme
  561 kr. 749 kr.
  TILBUD
  Online only