Filtre

 1. Gamerbriller

E-SPORTSBRILLER: GLAS TIL GAMERE


MESH er et glas, der er udviklet til at fjerne reflekser, blåt lys og flimmer. Man kan kalde det for sportsbriller med styrke. Glasset har et mikroskopisk gittermønster, der stabiliserer lyset. Glasset er det ultimative gamer-glas, uanset om du har synsproblemer eller ej, da det giver en bedre kontrast og et roligere billede, samtidig med at det reducerer træthed og forbedrer reaktionsevnen.

Besøg en af vores 180 butikker i dag, så fortæller vi mere.

Find din nærmeste Profil Optik butik - Klik her!

 1. Oakley Barrelhouse OX317301
  Oakley Barrelhouse
  OX317301
  kr. 1.549 Stel pris
 2. Oakley Barrelhouse OX317302
  Oakley Barrelhouse
  OX317302
  kr. 1.599 Stel pris
 3. Oakley Currency OX8026-0154
  Oakley Currency
  OX8026-0154
  kr. 2.249 Stel pris
 4. Oakley Marshal MNP OX8091-0153
  Oakley Marshal MNP
  OX8091-0153
  kr. 1.450 Stel pris
 5. Oakley Pitchman OX805001
  Oakley Pitchman
  OX805001
  kr. 2.249 Stel pris
 6. Oakley Pitchman R OX8105-0150
  Oakley Pitchman R
  OX8105-0150
  kr. 1.549 Stel pris

Har du brug for gamerbriller?

Har du mærket en hovedpine komme snigende og øjenlåg, der bliver tungere, efter flere timer foran computeren? Så kan det være en god ide at anskaffe dig et par gamerbriller. Når du sidder foran skærmen og spiller CS, LOL eller et helt tredje favoritspil, så er det nemlig hårdt for øjnene. Hvis du derfor ikke får en gamerbrille, der kan aflaste dit syn, kan du risikere at skade din synsfunktion på længere sigt.

Gamerbriller giver dig en mere behagelig spiloplevelse, da dine øjne er beskyttet mod computerskærmens blå lys. Samtidig kan brillerne mindske hovedpine, øjnenes træthed og risikoen for synskader. Gamerbriller er derfor ikke kun med til at forbedre din øjensundhed men også dine evner og muligheder, når du spiller.

Skærm øjnene mod det blå lys

Idet du tænder din telefon, computer eller TV, bliver du udsat for en stor mængde af kunstigt lys. Skæret, som de digitale skærme udsender, kaldes for blåt eller blåviolet lys, og det kan være skadeligt i for store mængder. Det blå lys kan nemlig påvirke niveauet af det søvnfremkaldende stof, melatonin, og forhøje risikoen for øjensygdomme. 

Blå lys er, som sagt, ikke skadeligt i mindre mængder, da vi både ser det i forbindelse med naturlige lysskift som daggry og skumring. Men i og med at vi bruger de stærke digitale skærme om aftenen, så aktiverer det blå lys vores lysfølsomme nethindeganglieceller på et unaturligt tidspunkt. Det svarer blandt andet til at kigge direkte ind i en stærk lyspære midt om natten. Det gør os, i den grad, vågne, og det er hverken sundt for vores øjne eller døgnrytme. Ved at bruge gamerbriller, kan både børn og voksne således få frasorteret det blå lys, så hverken synsfunktionerne eller vores melatonin-niveauet tager skade.
 

Få gamerbriller, der forbedrer dit spil

Med Profil Optiks gamerbriller kan du eller dit barn opleve en mere behagelig tid foran skærmen. Her bruger vi nemlig en ny glasteknologi, MESH, der frasorterer de blå lysbølger, så skærmens skær ikke er nær så skadeligt for øjnene. Det vil også gøre dig mere frisk og få dine øjne til se bedre. 

Gaming er blevet en populær fritidsaktivitet, som har fundet vej til en stor del af danskerne. Derfor er Profil Optiks gamerbriller også til alle. Du kan nemlig få gamerbrillerne både med og uden styrke, så du hverken skal have kontaktlinser på imens eller føle dig nødsaget til at undvære, hvis du ikke bruger briller normalt. Er du derfor en af dem, som bruger flere timer foran skærmen, er det en god ide at få fat i vores beskyttende gamer- og gamingbriller med MESH’ mikroskopisk gittermønster, der stabiliserer lyset og skærmer dine øjne

Hos Profil Optik mener vi, at gamerbriller er et nødvendigt supplement til dit spil, da de er med til at blokere eksponeringen af det blå lys og lindre øjenbelastningen. Og selvom gamerbrillerne er udviklet til at fokusere på øjensundhed, så kan det også have nogle gavnlige effekter på dit spil. Ved eksempelvis at lindre øjenbelastningen, bliver dine øjne samtidig mindre trætte. På den måde kan du altid både holde dit syn sundt og din ydeevne i top. Det er da en win-win-situation.
 

Vil du undgå overanstrengte skærmøjne?

Efter mange timer foran skærmen er dine øjne medtagede – uanset hvor godt et syn, du har. Det er nemlig hårdt for øjnene at skulle holde fokus på så nært hold og samtidig navigere rundt mellem det skadelige blå lys. Derfor er det også et faktum, at en stor del af de børn og unge, som bruger mange timer foran skærmen, vil opleve digital overanstrengelse af deres øjne.

Det er det blå lys fra digitale enheder som computere, TV-skærme, mobiltelefoner og lignende, der kan føre til en digital overanstrengelse af synet. I den forbindelse vil øjnene blive røde, tørre, trætte og sviende, mens hovedet vil gøre ondt. Hvis du eller dit barn derfor oplever lignende symptomer, så er det en god ide at gå til optikeren og få stillet skarpt på gamer- og gamingbriller. 

Få hjælp til at finde dine gamerbriller

Profil Optik er Danmarks førende specialister i sportsbriller – og her hører gamerbriller også under. E-sport er nemlig en vigtig del af de ansete sportsgrene i Danmark, og derfor kan du også finde sportsbriller til e-sport hos os. Ved at tage forbi din nærmeste Profil Optik kan du få hjælp til at finde de helt rigtige gamerbriller. Her kan du blandt andet få taget en synstest og få talt med optikeren om, hvilke behov dine glas skal dække for dine øjne. 

Hos Profil Optik har vi et bredt sortiment af glas fra diverse mærker, og derfor kan du også sagtens spørge din optiker om, hvilke glas der findes til dine behov og vaner i forbindelse med computerspil. Vi har nemlig glas i diverse prisklasser og med forskellige kvaliteter for øje. Derfor kan vi altid hjælpe dig med at finde en gamerbrille med glas, der bortfiltrerer de skadelige stråler fra det blåt lys, og som samtidig hjælper netop dine øjne med at fokusere.