Populære søgninger

Moncler solbriller

Tag med Profil Optik op i de franske højder, hvor Monclers solbriller forbinder stil og funktionalitet i sporty og luksuriøse designs. Her finder du smuk æstetik, teknologiske glas og vintage-inspirerede rammer. Vælg mellem pilotbriller, runde stel og rektangulære former i alt fra klassiske brune farver til moderne blå nuancer.   

Viser 0-17 af 17 Produkter

Mærke:

Moncler

Moncler hos Profil Optik

Med solbriller fra Moncler kan både mænd og kvinder pryde deres ansigter med smukke former, klassisk æstetik og funktionelle detaljer. Moncler har fingeren på modepulsen, når det gælder deres solbriller, og af den grund afspejler brandets styles også altid en særlig eksklusivitet og funktionalitet.

Hos Profil Optik kan du købe de helt særlige solbriller og briller fra Moncler, som giver den bedste beskyttelse og det flotteste udtryk. Vi forhandler både solbriller i pilotformede, runde og rektangulære stel, der breder sig over gyldne nuancer, klassiske brune toner og friske farver, som eksempelvis blå. Find din Moncler-favorit og -farve her på siden.

Find Moncler-solbriller til dig

Moncler-solbrillerne hos Profil Optik er for alle. Her finder du nemlig et udvalg, hvor både udtryk og funktioner favner bredt. Blandt andet forhandler vi Moncler-solbriller til mænd, hvor både blanke acetatstel og rå metalrammer giver et raffineret og elegant bud på en maskulin brille.

Er du mere til simple og tidløse udtryk? Så går flere af modellerne her på siden tilbage til Monclers kollektion fra 1952. Derudover har vi også kønsneutrale solbriller fra Moncler, som kombinerer justerbare næsepuder og retroinspirerede udtryk, så du får en sporty solbrille, der passer til dig - uanset køn. 

 

Gå ikke glip af eksklusive tilbud 

Hos Profil Optik har vi solbriller og briller fra nogle af markedets bedste brands. Det betyder, at der er stile, funktioner og former, som passer til enhver. Det samme gælder vores prisklasser. 

Hvis du har fundet nogle solbriller fra Moncler - eller et hvilket som helst andet mærke - som ligger en smule over dit budget, så kan du altid gøre brug af vores brilletilbud. Her kan du sparer 50 procent på briller nummer to, når du køber en komplet første brille. Det kan også være en fordel for dig, der har brug for briller til ­forskellige formål i hverdagen.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du bliver holdt ajour på alle mærker i vores sortiment samt nyheder og tilbud. Så går du aldrig glip af de nyeste herremodeller fra eksempelvis Oakley, Tommy Hilfiger og Hugo Boss, eller hvis vores klassiske mærker som Prada, Polo Ralph Lauren og Swarovski tilbyder særlige rabatter. 

 

Prøv briller online eller hos Profil Optik

Har du fundet nogle stel, som, du gerne vil være sikker på, sidder perfekt? Så har du altid mulighed for at prøve dem - både hjemme i vante rammer og hos vores nærmeste optiker. Du kan prøve flere af vores briller online, hvor du blot skal:

  1. Klikke på dét produkt, du vil prøve

  2. Tillade adgang til din enheds kamera - både på computer, tablet eller mobil

  3. Prøve at sammenligne alle de briller, solbriller og sportsbriller, som du ønsker

Du kan selvfølgelig også besøge en af vores mange fysiske butikker, hvor vores optikere står til rådighed med gode råd og vejledning.