Populære søgninger

MyDay-kontaktlinser

MyDay kontaktlinser fra CooperVision giver dig den bedste bærekomfort dagen lang. Her vil du opleve kontaktlinser lavet af Smart Silicone™, som giver maksimal ilttilførsel til øjet. Du får dermed endagslinser, der føles så silkebløde, at du næsten vil glemme, du har kontaktlinser i.

Oplev fordelene ved MyDay

Med MyDay-kontaktlinser kan du slippe for følelsen af grus i øjnene og lysten til at blinke alt for mange gange i løbet af dagen. MyDay giver dig nemlig en unik kemisk struktur, kaldet Smart Silicone™, som har en fugtig linseoverflade med højt væskeindhold. Det betyder blandt andet, at kontaktlinserne føles blødere og mere medgørlige. 

Samtidig gør det højere væskeindhold, at linserne fra MyDay er yderst bevægelige, så de altid følger øjets position - uanset om du kigger op, ned eller til siden.

Udover at give dig ekstra komfort i løbet af dagen, så sørger den særlige kemiske struktur fra MyDay også for at passe på øjet. Det vandbaserede og fugtgivende materiale skåner nemlig øjenvævet, så du kan bruge dine linser hele dagen uden at mærke gener. I både regn, sne og slud. Kontaktlinserne har nemlig også UV-beskyttelse, som blokerer for 85 procent af UVA-strålerne og 96 procent af UVB-strålerne.

Andre kontaktlinser fra CooperVision

Er det ikke endagslinser, du har behov for? Eller vil du blot prøve en anden type kontaktlinser? Så kan du finde en stor samling af kvalitetslinser i CooperVisions udvalg hos Profil Optik. Blandt andet kan du finde:

Med CooperVision kan du altid få både multifokale linser, der indeholder mere end én styrke, og toriske linser, der er designet til bygningsfejl i øjet. Og du kan vælge mellem endags- og månedslinser, så du ender med den linsevariant, der passer bedst til dig. 

Book tid til 

Har du ikke tidligere brugt kontaktlinser? Eller bruger du kontaktlinser fra en anden leverandør end Profil Optik? Så kom forbi en af vores butikker og få lavet en synstest til kontaktlinser. Her tager vi os god tid til at undersøge dine øjne, til at spørge ind til dine behov og til at finde de rette kontaktlinser til dig.