Profil Optik Sports


Vidste du, at sportsbriller er gode at have på, når du dyrker sport  – året rundt?

Mange køber sportsbriller, som uden tvivl ser cool ud, men som ikke nødvendigvis er egnede til en given sportsgren. Profil Optik Sports har markedets største udvalg af sportsbriller med og uden styrke.

Vi tager udgangspunkt i dine synsbehov og finder det perfekte stel til netop dig og din sportsgren. På den måde får du den mest optimale syns-oplevelse og kan fokusere 100% på din sport. Med specialviden inden for mere end 30 sportsgrene, bl.a. tennis, golf, skisport og løb, er Profil Optik Sports førende inden for sportsoptik i Danmark. 

Vi er eksperter i sportsbriller og hvilken type stel og glas, du skal vælge, hvis du fx skal spille golf, spille tennis, stå på ski, ud at cykle eller på skydebanen. Vi har sportsbriller i alle vores butikker og på nettet. Desuden har vi 10 specialist-butikker, som har et lidt større udvalg.

Alle sports- og solbriller du ser hos Profil Optik, fås også med styrke. Så hvis du vil nyde godt af at se skarpt og være beskyttet mod solens UV-stråler, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til en sports- eller solbrille med styrke. Som med almindelige briller fås solbriller med både enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. Klik her for at bestille gratis synstest, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer til dit syn og din sportsgren. 

Profil Optik Sports har sportsbriller til de fleste sportsgrene. Klik her for at se vores store udvalg.

Skulle du få lyst til at prøve nogle af vores mange stel, inden du kommer ned i butikken, så kan du prøve dem virtuelt via vores app, Stylelab by Profil Optik. Her kan du i ro og mag prøve både briller, solbriller og sportsbriller. 

  1. Rudy Project Tralyx XL Impact X Multilaser Racing Red SP398806Z0000
  2. Vuarnet VL 1315 Skilynx VL1315 0001 7184
  3. Oakley Carbon Plate OX507901
  4. Persol PO649 24/51 54

Briller til sport, arbejde og fritid


Med vores Lifestyle Abonnement kan du have briller til enhver lejlighed. I abonnementet indgår der nemlig valgfrie briller eller solbriller med styrke til en fast månedlig ydelse. Få nye briller så ofte du vil, på samme måde som du har sko og tøj til forskellige lejligheder.

Læs mere om Lifestyle Abonnement