Populære søgninger

Kosttilskud og plejeprodukter

Hos Profil Optik har vi samlet alt det, du kan bruge til at gøre din øjenpleje endnu bedre. Derfor kan du her på siden både finde alt fra øjenmasker og varmemasker til vådservietter og makeup-fjerner. Vi har også forskellige kosttilskud og Omega 3-tilskud, så du kan få de fedtsyrer og vitaminer, dine øjne har brug for.

Derfor kan du have behov for kosttilskud

Kroppen har brug for vitaminer til blandt andet at opbygge muskler, vedligeholde 

knogler og opretholde hudens balance. Flere af disse processer er også gavnlige for dine øjne, og netop derfor kan der være stor mulighed for, at du har brug for ekstra vitaminer - eller måske endda et kosttilskud - for at få den bedste øjensundhed.

Derfor har Profil Optik samlet forskellige produkter, der hver især kan hjælpe med din øjenpleje. Her på siden finder du blandt andet Omega 3-fedtsyrer med E-vitamin, du kan tage som kosttilskud. Vi har også øjenmasker, der kan hjælpe på dine trætte øjne og forskellige produkter, der kan rengøre og beskytte området omkring dine øjne.

Mangler du kosttilskud og vitaminer?

Vitaminer og mineraler er vigtige, for at vores kroppe kan fungere. Nogle kan du få gennem en sund og varieret kost, mens andre bliver produceret af kroppen selv. Og i helt tredje tilfælde kan det være svært at få nok af de forskellige, livsnødvendige vitaminer og mineraler. Derfor er der flere, som tager kosttilskud for at få dækket kroppens behov. 

Er du en af dem, der har behov for kosttilskud og ekstra vitaminer, der blandt andet kan hjælpe på din øjensundhed? Så kan du finde dem hos Profil Optik. Her på siden har vi blandt andet:

  • Kosttilskud med lutein og zeaxantin. Kosttilskuddet hjælper blandt andet med at opretholde nethindens naturlige farvepigmenter.

  • Omega 3-supplement. Kapslerne indeholder et højt indhold af Omega 3-fedtsyrer og E-vitamin, som blandt andet opretholder et normalt syn og en normal udvikling af øjnene hos fostre og spædbørn, der ammes.

Tag et kig på sortimentet ovenfor, hvor du kan se alle kosttilskud og alle de vitaminer, som Profil Optik forhandler. 

Diverse masker

Døjer du med trætte øjne, røde øjne og andre problemer med synet eller øjnene? Så kan du finde forskellige øjenmasker hos Profil Optik. Her kan du finde de forskellige masker, der kan lindre øjengener og få øjenområdet til at slappe af. Blandt andet har vi køle- og varmemasker til øjnene, der kan lindre trætte, tørre eller hævede øjne samt mildne hovedpine og spændinger.

Du kan bruge øjenmaskerne på forskellige måder. Flere af maskerne kan du blandt andet selv opvarme i microbølgeovnen i 12 til 15 sekunder, mens du kan lægge de andre masker i fryseren i et par timer. Men hvornår skal du bruge henholdsvis den varme og kolde øjenmaske?

  • Den kolde øjenmaske er til dig, der gerne vil lindre mere almindelige gener, såsom tørre øjne, rander rundt om øjnene, øjenbetændelse, hævelser og lignende. 

  • Den varme øjenmaske er til dig, der har tilstoppet næse, ondt i bihulerne, døjer med MGD og Blefaritis eller blot har brug for lidt ekstra afslappende varme i øjenregionen. 

Øjenpleje er god hygiejne

I udvalget af kosttilskud og øjenpleje kan du også finde diverse produkter, der hjælper dig med at holde den bedste hygiejne. Derfor kan du finde produkter, der blandt andet hjælper dig til den bedste øjenvippe- og øjenlågshygiejne. Her har vi eksempelvis skum til rengøring og beskyttelse af øjenlåg og vipper.

Er du på udkig efter et mere all around-produkt? Så kan du også finde vådservietter i flere forskellige udgaver. Prøv blandt andet vores vådservietter uden konserveringsmidler, der er specielt gode til dig, der har Blefaritis. Døjer du ikke med betændelse, men oplever du derimod blot gener fra pollen, allergi, inflammationer eller snavs, så har vi også ganske almindelige vådservietter til det.

Derudover finder du også makeupfjerner til alle hudtyper, som kan hjælpe med den daglige rengøring af huden rundt om øjet. Alle produkterne er nemlig parfumefri og er ikke nødvendige at skylle af huden efterfølgende.