Populære søgninger

Crossbriller

Er du til RIGELs robuste stel? Eller hvad med Oakleys ekstraordinære glas? Så tag et kig blandt crossbrillerne her på siden. Profil Optik har samlet flere forskellige modeller, der både beskytter øjnene på køreren, og som samtidig gør det lettere at navigere rundt på banen. Shop dine næste crossbriller hos Profil Optik.

Shop crossbriller til dig

Skal du bruge god beskyttelse til øjnene? Lette stel, der følger med ansigtet? Eller glas som gør det nemmere at navigere på en bane? Så kan du finde det hos Profil Optik. Vi har samlet diverse crossbriller fra både RIGEL og Oakley, der breder sig over flere former, farver, materialer og glas.

Wrap-around 

Du finder eksempelvis crossbriller i wrap-around-form her på siden. Det buede stel og glas lægger sig rundt om dit ansigt og sørger for, at lyset ikke distraherer dig, når du kører motocross - hverken fra siden eller bagfra. På den måde kan crossbrillerne hjælpe til, at du altid kan præstere dit ypperste.

Fotokromiske glas

Nogle af brillerne her på siden kan også fås med fotokromiske glas. De er ideelle til dig, der kører rundt i et terræn med skiftende lys. De fotokromiske glas kan nemlig skifte farve fra lys til mørk, når omgivelserne bliver lyse. Og omvendt når omgivelserne bliver mørke. På den måde kan glassene sørge for, at lyset aldrig hindrer dig i at levere topklassepræstationer.

 

Sportsbriller til Diverse sportsgrene

Har du brug for sportsbriller til andre sportsgrene? Så er Profil Optik Sports til rådighed. Vi er nemlig Danmarks førende specialister i sportsbriller, og derfor kan du finde sportsbriller til lige netop din sport.

Hos os er næsten alt muligt. Du kan købe dine sportsbriller online, hvis du allerede ved, hvad du vil have. Du kan også komme forbi en af vores specialist-butikker. Vi har nemlig 13 butikker rundt om i Danmark, som har et særligt stort sortiment, og som er mere fokuserede på sportsgrene - sammenlignet med vores andre optik-butikker