Filtre

Øjengel


Øjengel er til dig, der har brug for ekstra fugt og ekstra grundig pleje til øjnene. Gelens tykke konsistens og effektive stoffer giver dig en mere langvarig virkning sammenlignet med øjendråber. Tag derfor et kig blandt Profil Optiks forskellige øjengel, der modvirker alt fra trætte øjne til symptomer ved allergi og tørre øjne ved kontaktlinsebrug.

 1. BLEPHAGEL Rensegel 30 gram
  BLEPHAGEL
  Rensegel 30 gram
  71 kr.
 2. Oxyal Care Øjengelé 10 g
  Oxyal Care
  Øjengelé 10 g
  55 kr.

Øjengel, øjendråber og øjenspray

Hos Profil Optik går vi op i øjensundhed. Derfor giver vi dig også al den information, du har brug for, for at holde dine øjne så sunde som overhovedet muligt. Blandt andet vil du altid blive vejledt af en af vores autoriserede optikere, der har dybdegående kendskab til både øjets opbygning og synets detaljer. Uanset om du skal købe kontaktlinser eller have foretaget en synsprøve. 

Derudover kan du også købe de bedste produkter på markedet, som kan hjælpe dig med at holde din øjensundhed i skak. Online kan du eksempelvis finde både øjengel, øjendråber, øjenspray, øjenmasker, øjensalver og meget andet. Alle produkterne er sterile, til daglig brug og kan anvendes til at højne netop din øjensundhed.