Populære søgninger

Oakley briller

Oakley briller passer til alle med en aktiv livsstil. Du kender måske mest Oakley for deres sportsbriller, som især inden for cykelsporten har været mange rytteres foretrukne mærke. Oakley har også en stor kollektion af moderigtige og nyskabende briller, der henvender sig til hverdagsbrug. Se udvalget og køb dine Oakley briller hos Profil Optik.

Viser 0-13 af 13 Produkter

Mærke:

Oakley

Oakley varemærket stammer tilbage fra 1975, hvor fokus i starten ikke var på briller, men på særlige greb til motocross- og BMX cykler. Siden udviklede Oakley briller til de forskellige sportsgrene, og da populariteten hurtigt tog fart, blev sortimentet snart udvidet med briller, der også kunne anvendes af aktive mennesker i hverdagen.

I dag er Oakley briller en videreudvikling af den oprindelige succés, men mærket henvender sig dog stadig til aktive mennesker i alle aldre. Samtidig har Oakley briller et moderne udtryk, der signalerer stil og god smag. 

Oakley brandet er kendt over hele verden for sin nyskabende tankegang og høje kvalitet. Når du bærer Oakley briller viser du din sans for detaljer og førsteklasses håndværk.

 

Designet til komfort og ydeevne

Oakley har en stor kollektion af briller, der er designet til at give dig den bedste ydeevne og komfort dagen igennem. Et moderne design og et gennemtænkt valg af materialer giver dig de bedste briller, du kunne ønske – både til hverdag og til sport.

Oakley har mange trofaste fans i sportens verden, hvor blandt andre cykelrytteren Greg LeMond, har været en fast bruger af Oakley briller, bl.a. under Tour de France. Oakleys virke her, har givet værdifuld viden og erfaring, ikke mindst ved sparring med professionelle sportsfolk. 

Denne viden er overført fra sportsbrillerne til de almindelige hverdagsbriller, hvilket giver en unik kvalitet. Brillerne henvender sig dog ikke kun til sportsfolk, men til alle som ønsker flotte og trendy briller i et mærke der emmer af historie og kvalitet.

Oakley briller er lavet af materialer, og er formet, så de sidder godt fast på hovedet, selvom du bevæger dig meget rundt. Samtidig er brillerne behagelige at have på, og den lave vægt gør dem ekstra komfortable. Oakley er også eksperter i at udvikle brillerne, så de forbliver dugfri under sport.

 

Hvilke Oakley briller skal jeg vælge?

Når du skal vælge Oakley briller fra det omfattende udvalg, er der flere elementer, som du skal være opmærksom på:

Brillernes form

Oakley briller findes i mange former og modeller. Når du skal vælge briller, skal du bl.a. tage stilling til, om brillerne skal være runde eller firkantede, og have store eller små glas.

For at få briller der virker harmoniske, og klæder dig bedst muligt, skal de passe til din ansigtsform. Her tales der sædvanligvis om 4 forskellige ansigtsformer – Firkantet, ovalt, hjerteformet og dråbeformet. 

Profil Optik har lavet en guide, der giver gode tips om valg af den rigtige brille i forhold til formen på dit ansigt. Hvis du har svært ved at se, hvilken ansigtsform du har, så sæt håret op og tag en selfie af dig selv. Så er det lettere at se formen. 

Farve på stellet

Farven på brillestellet skal ligeledes passe godt til dig. Her kan du kigge på din øjen-, hud- og hårfarve. Hvis din hud er meget lys, vil briller i alt for lyse farver se forkert ud. Er du mørk i huden, vil hvide briller virke meget dominerende, mens en grønlig farve sikkert vil passe bedre. Generelt gælder det, at du skal være påpasselig med for stor kontrast mellem hudfarve og farve på brillestellet. 

Farvemoden skifter, og når du vælger briller, kan du med fordel tænke over, hvor ofte du skifter briller. En stærk modefarve kan være superflot i nuet, og hvis du skifter stel ofte, er det en oplagt mulighed. Hvis du derimod planlægger at beholde dine briller i mange år, så vil et stel i en mere tidløs farve, sikkert være et bedre valg. 

Materiale

Oakley briller fremstilles i forskellige moderne materialer. Fælles for alle materialerne er, at brillerne har en lav vægt, og en stærk konstruktion. Bl.a. fremstilles en del brillestel i Titanium, som udover at være meget let og holdbart også er helt fri for nikkel.

Personlig stil

Sidst men ikke mindst skal brillerne naturligvis passe til din personlige stil. Hvis du altid er med på moden, og klar til at følge tidens trend, så skal dine briller naturligvis følge med. Hvis du tillige gerne vil have briller i det rigtige mærke, så er Oakley briller et godt bud.

Hvis du er hardcore business mand eller -kvinde, må brillerne gerne være minimalistiske og udtrykke selvtillid og mod, mens akademikerens briller gerne må være runde eller firkantede for at signalere eftertænksomhed og saglighed.

Vi har alle vores personlige stil, og det handler om at finde de briller, der udtrykker den bedst muligt.

 

Du kan også vælge Oakley solbriller med styrke

Hvis du vil føre stilen helt igennem, så bør du overveje supplere dine Oakley briller med et par solbriller med styrke. Oakley har et meget stort udvalg af sportsbriller og solbriller, der er særligt tilpasset forskellige sportsgrene. Bl.a. har Oakley et stort udvalg af briller til cykling, skiløb, golf, løb og meget mere.

Ved at vælge solbriller med styrke som supplement til dine almindelig Oakley briller, får du mulighed for at beskytte dine øjne mod solens skadelige UV-stråler. Samtidig beholder du din styrke i glassene, så du kan køre bil og læse i solen uden problemer.

Solbrillerne er også meget velegnede, når du cykler, går tur, laver havearbejde, eller på anden måde opholder dig i solen, og har brug for at kunne se klart og tydeligt.

 

Få hjælp til at vælge de rigtige Oakley briller

Oakley Danmark har en stor kollektion af briller og solbriller, og valget er derfor ikke altid ligetil. Når du skal vælge nye briller, er der mange detaljer der skal tænkes ind.

Hos Profil Optik er vores autoriserede optikere klar til at vejlede dig i valg af stel og glas, så du både får den rigtige styrke og en brille, der passer til din ansigtsform og personlige stil.

Sammen udvælger vi den rigtige model, så du kan fremstå stilsikker og klar til alle hverdagens udfordringer. Besøg en af vores mange butikker og få mere inspiration, eller book en synstest online hos Profil Optik her.