Populære søgninger
fellepini x sea2see

Fellepini x Sea2See

Fellepini har lanceret kollektionen Sea2See – briller af 100% genanvendt havplast, som opsamles af fiskere i Middelhavet. Brillerne er blevet til i samarbejde med den spanske organisation, Sea2See. Resultatet er elegante briller i tidløst design, som kan bæres med stolthed af alle.

Se også vores kollektion af solbriller her.

Viser 0-14 af 14 Produkter

Mærke:

Fellepini x Sea2See

Fellepini – Sea2See

Verden er begyndt at få øjnene op for plastaffald og dennes store miljømæssige effekt: Snart vil der være mere plastik end fisk i vores farvande. Af den grund har Fellepini lanceret kollektionen Sea2See, som kun anvender briller af 100 procent genanvendt havplast. De klimavenlige brillestel er udviklet i samarbejde med den spanske organisation Sea2See, der med hjælp fra lokale fiskere indsamler og producerer nye briller af den omkringdrivende plast i havene. På den måde gør brillerne op med det stigende plastikforbrug i verden.

Derfor genanvender Fellepini 

Hvert år havner næsten otte  millioner tons udtjente fiskenet, plastflasker og klipklapper i havene rundt omkring i verden. Og i 2050 skønnes det, at mængden af plast vil overhale mængden af fisk. Det er en trist udvikling, og som et skridt i den rigtige retning lancerer Fellepini Sea2See Collection en unik brillekollektion af 100 procent genanvendt plast fra havet.

Med Fellepinis nye kollektion hos Profil Optik ønsker vi at være med til at støtte miljøbevidste valg, som passer bedre på vores planet. Derfor kan brillekollektionen skabe et fællesskab, der kan bidrage til positiv forandring i brillebranchen og et mere bæredygtigt forbrug.

SEA2SEE – om kollektionen

Fellepini Sea2See er en kollektion af bæredygtige briller, der er fremstillet af 100 procent genanvendt plast fra havet. Selvom briller er bæredygtige, så betyder det imidlertid ikke, at du skal forvente umoderne designs - tværtimod. Fellepini Sea2See er nemlig stilrene og tidløse briller, som omfatter både runde, rektangulære og ovale stel til både mænd og kvinder. Alle brillerne er mulige at få både med og uden styrke. 

Kig ind i en af vores butikker - så kan vi fortælle dig meget mere om denne bæredygtige brillekollektion.