Populære søgninger
Dame i naturen med briller

Profil Optik Lifestyle

Med Profil Optik Lifestyle kan du vælge briller til alle dine behov, og kombinere som du vil fra hele vores sortiment af briller, solbriller og sportsbriller. Aftalen bliver skræddersyet efter dit syn, din øjensundhed og din livsstil, og så er den uden uventede udgifter.
Kunde i butik

Briller til alle dine behov fra kun 78 kr./md.

Med Profil Optik Lifestyle får du briller til alle dine behov til en fast månedlig pris. Du betaler ingenting i dag, og alt du behøver for at holde dine øjne sunde, indgår i en fast månedspris i en periode på tre år eller så længe du er Lifestyle-kunde hos os. 

ALT DETTE ER INKLUDERET I DIN
PROFIL OPTIK LIFESTYLE-AFTALE

Symbol

Du betaler ingenting ved opstart

Ingen renter, gebyrer eller udbetaling – blot en fast månedspris.*

Symbol

Tryg øjensundhed

Du kan altid komme ind og få tjekket din øjensundhed helt uden omkostninger. Et tjek kan skabe tryghed, hvis du føler forandringer eller blot vil sikre dig, at dine øjne og dit syn er i topform.

Symbol

Byt en brille ud hvert år**

Så din Lifestyle-aftale altid dækker dine behov.

Symbol

Nye glas når synet ændres

Når dit syn ændres, skifter vi dine glas uden ekstra omkostninger.** På den måde slipper du for dyre udgifter ved ændret syn.

Symbol

Komplet forsikring

Inkluderet i aftalen er en fuldt dækkende forsikring.*** Den sikrer dig mod skade, tyveri og tab af dine briller, så du altid kan føle dig tryg.

Symbol

Efterjustering og service

Vi justerer og yder service på dine briller, så de altid passer perfekt.

* Ingen udbetaling, renter og gebyrer. Løbetid 36 måneder. ÅOP er 0%. Udbydes i samarbejde med PayEx. Spørg os om de komplette vilkår, eller find dem på vores hjemmeside www.profiloptik.dk/ lifestyle-generelle-betingelser-pay-ex
** Ved årligt bytte af brille og/eller opgradering af glas kan oprindelig kreditperiode og -beløb påvirkes.
*** Der vil i nogle situationer være en selvrisiko forbundet med brugen af forsikringen.


Du vælger selv en kombination

to briller og et par solbriller

Hele vores udvalg af briller, solbriller og sportsbriller kan tilvælges i aftalen for at imødekomme dine behov bedst muligt. To par briller, med enkeltstyrkeglas eller progressive glas, og et par solbriller, alle i styrker tilpasset dig og dine behov.


Til dig der elsker solbriller
tre par solbriller

En aftale med tre par solbriller, med eller uden styrke, et par til stranden, et til fredagsbobler og et par cafébriller.


Kombiner med linser

Abonnement med briller og linser

Vælg to par briller i kombination med et linseabonnement - valget er dit!


En sporty kombination
to briller og et par sportsbriller

Et par briller med enkeltstyrkeglas eller progressive glas, samt et par specialtilpassede læsebriller og et par sportsbriller, alle par i styrker tilpasset dig og dine behov.

Fordele med Profil Optik Lifestyle

En af fordelene ved Profil Optik Lifestyle er, at du kan have forskellige briller til forskellige behov, og samtidig kan det være skønt at have flere lækre briller at skifte imellem. En anden smart ting er, at du kan kombinere briller, solbriller og linser, som du vil. Mange kunder synes også, det er rart, at det er så nemt at have en Lifestyle aftale hos Profil Optik – du betaler en fast månedlig omkostning for bekymringsfri brillebrug, der er både trygt og nemt. I stedet for dyre indkøb af nye glas, når dit syn ændrer sig, medfølger nye glas som følge af en ændring i styrke, når du har dine briller gennem Profil Optik Lifestyle.

Uanset hvordan dit behov for briller ser ud, tilpasser vi løsningen til dig. Udover det behov du har for briller i hverdagen, er det vigtigt at beskytte dine øjne mod solen og med Profil Optik Lifestyle har du mulighed for at kombinere fx et par briller du bruger på jobbet, med et du bruger i din fritid og et par solbriller. Er du aktiv og træner og har brug for sportsbriller, kan du kombinere disse med almindelige briller og et par solbriller.

Med Profil Optik Lifestyle vælger du tre par, men betaler kun et fast månedligt beløb. Du kan også kombinere din Lifestyle aftale med et linseabonnement. Det vil sige – du vælger to par briller og et linseabonnement, men betaler et fast månedligt beløb. Perfekt til dig, der har brug for både briller og linser i din hverdag!

En anden fordel ved en Lifestyle aftale er, at du ikke skal tænke på, hvornår det er tid til dit næste besøg hos optikeren. De månedlige omkostninger inkluderer ubegrænsede besøg hos optikeren, og af hensyn til din øjensundhed inviterer vi dig ind til synsundersøgelse. Her måler vi dine styrker, og sikrer en uddybende undersøgelse af dine øjnes sundhed.

Profil Optik Lifestyle er en tryg løsning, der passer præcis til dig og dine behov, til en fast månedlig pris. Book tid til en synsprøve og lad os hjælpe dig godt i gang.