Sådan køber du kontaktlinser online


Skal du købe kontaktlinser online? Hos Profil Optik kan du bestille markedets bedste kontaktlinser: Endagslinser, månedslinser og linser til forskellige synsproblemer såsom bygningsfejl og brydningsfejl. Men før du gør det, er det vigtigt at kende til vores nye online-system. Her er derfor nogle ting, der er gode at vide. Læs med her.

Hvordan bestiller man kontaktlinser online?

Det er nemt og bekvemt at købe dine kontaktlinser online hos Profil Optik. Vi sælger markedets bedste kontaktlinser og tilbyder hurtig levering. Det gør både købet nemmere og mere bekymringsfrit.

Det eneste du skal gøre er at finde din kvittering fra optikeren frem - den indeholder alle de vigtige oplysninger, du har brug for til dit køb. Hvis du ikke har en aktuel kvittering fra en optiker, kan du nemt bestille tid til en kontaktlinseundersøgelse online her og få en ny kvittering. Kvittering indeholder følgende oplysninger, som du har brug for, når du skal bestille dine kontaktlinser online:

  • Styrke (POW/PWR/SPH). Styrken angiver, hvor omfattende din synsfejl er. Du kan have enten en minusstyrke eller en plusstyrke på dine linser – for eksempel -4,5 på højre øje eller +5,5 på venstre øje.  Du vælger din styrke i rullemenuen.

  • Basekurve (BC). Dette tal beskriver kontaktlinsens krumning eller bue. Det er vigtigt, at målet på kontaktlinsens bue er rigtigt, da kontaktlinsen ellers kan falde ud lidt for let eller suge sig for hårdt fast.

  • Diameter (DIA). Dette tal angiver størrelsen af linsens diameter og er angivet i millimeter. Hvis der står 14,5, betyder det, at dine linser er 14,5 millimeter i diameter.

  • Cylinder (CYL). Tallet beskriver, hvor kraftig din brydningsfejl er. Det tal vælger du i rullemenuen, når du bestiller dine kontaktlinser.

  • Akse (AX). Akseværdien angiver den nøjagtige vinkel på din brydningsfejl. Dette tal angiver du også i rullemenuen.

Når du har angivet dine forskellige værdier, skal du vælge antallet af æsker med kontaktlinser, du ønsker at bestille - for eksempel 6-pak eller 30-pak. Derefter skal du blot klikke på ”Tilføj til indkøbskurv”. Hvis du gerne vil have de samme kontaktlinser sendt hjem til dig hver måned, og undgå at skulle købe nye hver gang, Så kan du tegne et kontaktlinseabonnement Profil Optik Lifestyle. Det kan du læse alt om her.

Hvilke kontaktlinser skal jeg vælge?

Hvis du aldrig har haft linser før, anbefaler vi et besøg hos en af vores autoriserede optikere. De kan både foretage en synsundersøgelse for at finde frem til din synsfejl og hjælpe dig med at finde den type kontaktlinser, der passer bedst til netop dine øjne. Her tager optikeren højde for dine øjnes særlige egenskaber, hvilket kan betyde, at du måske skal have progressive kontaktlinser, toriske linser, kontaktlinser, der er ekstra velegnede til tørre øjne eller noget helt fjerde. Optikeren kan også lære dig at håndtere dine kontaktlinser – for eksempel at sætte dem i og tage dem ud på den rigtige måde. Det er også vigtigt at huske, at der kan være en stor forskel på kvaliteten af forskellige kontaktlinser, og den jungle guider optikeren dig også igennem.

Linseabonnement – abonnér på kontaktlinser

Når du har fundet en kontaktlinse, der passer til dig, og som optikeren har hjulpet dig med at finde frem til, er det lettere at købe dem online. Det mest praktiske er at abonnere på kontaktlinser, så linserne sendes hjem til dig hver måned eller hvert kvartal, afhængigt af hvad der passer dig bedst – her kan du læse mere om det. 

Forskellen på de forskellige kontaktlinser

Profil Optik er forhandler af nogle af markedets bedste kontaktlinser. Kontaktlinser er i dag fremstillet i innovative materialer, der er supertynde. De kaldes silikonelinser eller silikone-hydrogel-linser, og lader meget ilt og fugt trænge igennem til øjnene. Det gør, at øjnene holdes friske hele tiden og derved ikke bliver tørre.

Kig ind hos en af vores autoriserede optikere, hvis du vil vide mere – du kan også bestille tid til en synsundersøgelse her.

  1. Book Synsprøve

Book Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores synstests og synsprøver.

Bestil tid

Briller til alle dine behov

Med Lifestyle fra Profil Optik vælger du briller til alle dine behov. Vi tjekker dine øjne hvert år – og har du brug for ændret styrke i dine glas, følger det også med.

Læs mere