Populære søgninger
briller og andet tilbehør på et træbord

Rabat & tilbud

Se alle vores kundefordele

kvinde med briller

Studierabat: 20%* på alle dine køb

Er du studerende med et gyldigt studiekort, får du altid 20%* rabat på dit køb hos Profil Optik. Det gælder uanset om du skal have briller til skærmbrug, til at læse med, solbriller, kontaktlinser, sportsbriller - eller noget helt andet.

Fremvis studiekortet når du betaler, så trækker vi rabatten fra prisen.

Rabatten kan ikke opnåes, når du handler på profiloptik.dk

*Tilbuddet gælder ved fremvisning af gyldigt studiekort og kan ikke kombineres med Lifestyle, Lifestyle Abonnement, andre tilbud og rabatter.

briller

50% på brille nr. 2 til dig

Når man har brugt briller i nogle år, så oplever mange, at behovet for briller til ­forskellige formål vokser. Det kan f.eks. være behovet for en ekstra brille med ­glidende overgang, en solbrille med styrke eller en læsebrille til natbordet. Hos os får du altid 50% på brille nr. 2 ved køb af komplet brille. Vi har Danmarks måske bedste udvalg af kvalitetsstel og –glas. Det synes vi i hvert fald.Tilbuddet gælder billigste par, i 30 dage og kan ikke kombineres med andre tilbud.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

udstyr

Prøvelinser I 10 dage uden beregning

Hos Profil Optik har du 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning, dog mod et mindre gebyr ved afprøvning af speciallinser. Er du fast kontaktlinsebruger, får du glæde af vores ­­Linsegaranti. Her kan du bytte linsepakkerne til en ny linsetype inden for to måneder fra din seneste ­linseundersøgelse, hvis kontaktlinserne ikke fungerer for dig. Vælger du en dyrere linsetype, betaler du kun differencen. Gælder ikke speciallinser.

dreng med briller

Ekstra brille til egne børn under 14 år

Ved køb af komplet børnebrille får alle børn under 14 år altid en ekstra brille fra vores D.Arnesen serie med standardglas i barnets styrke. Det er muligt at købe andre brilleglas eller brillestel mod betaling af differencen.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.