Populære søgninger
briller og andet tilbehør på et træbord

Garanti & ombytningsret

Se alle vores kundefordele

kvinde med briller

30 dages ombytningsret

Vi gør alt for, at du skal finde den perfekte brille. Men hvis du nu alligevel ikke er helt tilfreds, så kan du, inden for 30 dage, bytte brillen kvit og frit til en anden brille. Hvis du vælger en dyrere eller en billigere brille, betaler du differencen eller får penge retur. Kan glassene ikke genbruges, får du nye glas uden beregning i samme kvalitet.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

briller

120 dages uheldsgaranti

Alle kan være uheldige. Hvis du kommer til at ødelægge din brille, erstatter eller reparerer vi den. Det gælder dog ikke almindeligt slid, som eksempelvis brugsridser. Uheldsgarantien gælder fra udleveringsdatoen. Vi erstatter med samme brillestel og brilleglas, som ved købet. Findes brillestellet eller brilleglassene ikke mere, erstatter vi med et produkt i samme kategori. Garantien gælder ikke, hvis brillen er mistet, hvis det er en solbrille uden styrke eller hvis der er tale om en arbejdsgiverbetalt skærmbrille.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

far og søn leger

180 dages styrkegaranti

Vi er uddannede til at finde den helt rigtige synsløsning til dig, og vi er helt bevidste om, at det kan kræve tilvænning at få briller. Nogle gange oplever vi også, at øjenforandringer kan kræve ændret styrke. Hvis du oplever, at der er behov for styrkejustering, så vil vi gerne sikre, at du kan føle dig tryg, når du køber hos os. Derfor justerer vi din styrke uden beregning op til 180 dage efter købet fra udleveringsdato. Garantien gælder både børn og voksne og kan benyttes én gang i løbet af de 180 dage.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

briller

Prisgaranti

For at yde vores kunder en optimal service har Profil Optik en 14-dages Prisgaranti, der sikrer vores kunder rent prismæssigt. Hvis du køber brillestel, brilleglas eller solbriller hos Profil Optik, og varen inden for en 14-dages periode efter dit køb sættes ned, så udbetaler vi differencen til dig. Denne prisgaranti gælder ikke online køb på profiloptik.dk.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

brille udstyr

Produktgaranti

Selv de bedste stel og glas kan gå i stykker, så vi giver naturligvis 24 måneders garanti på begge dele iht. gældende lovgivning. Garantien dækker alle fabrikationsfejl. Vi bestræber os altid på at reparere inden for 14 dage.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.