Problemer med synet?


Selvom synsstyrken ikke er forværret, er det vigtigt at få tjekket øjnene regelmæssigt. Profil Optiks optikere undersøger ikke bare dine øjne for nærsynethed eller brug for glidende overgang, de foretager også et sundhedstjek, for at kunne forebygge alvorlige sygdomme. 

Book en tid til et sundhedstjek af øjnene hos vores optikere. De kan hjælpe dig med problemer, såsom tørre og irriterede øjne, og opdage øjensygdomme i tide.

problemer med synet øjensygdomme

OPDAG ØJENSYGDOMME I TIDE

Regelmæssige undersøgelser af dine øjne gør det muligt at følge op på forandringer og opdage eventuelle øjensygdomme, såsom grå stær, grøn stær og aldersforandringer i den gule plet. Har du en familiehistorie med diabetes, forhøjet blodtryk eller grøn stær, er det ekstra vigtigt at få tjekket dine øjne regelmæssigt. Vi anbefaler regelmæssige sundhedstjek af øjnene, hvis du er over 50 år.

 

TØRRE ØJNE – HVAD GØR MAN? 

Har du problemer med tørre øjne, svie eller at øjnene er røde, irriterede eller løber i vand? Det kan være et tegn på tørre øjne, hvilket kan være forårsaget af mange forskellige ting: Dit miljø, eller fysiske og medicinske årsager. Ved vores sundhedstjek af øjnene finder vi ud af årsagen og sikrer, at du får den rigtige behandling med de rigtige produkter.

 

HENVISNING TIL DEN RETTE ØJENPLEJE

Ved et sundhedstjek af øjnene tages der et foto af nethinden. Ved mistanke om øjensygdom eller andet mere alvorligt, er det vores optikeres opgave at sørge for, at du får den rigtige pleje på det rigtige sted - eksempelvis gennem viderestilling til øjenlægen.

  1. Book Synsprøve

Book Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores synstests og synsprøver.

Bestil tid

GLAS, DER BESKYTTER MOD BLÅT LYS 

Udover at undersøge øjet grundigt kontroller vi også din brillestyrke og giver råd om vores forskellige glas. Vores sortiment omfatter flere forskellige typer glas: Blandt andet progressive glas, polariserede glas samt glas, der beskytter det usunde blå lys og solens UV-stråler. Vi giver dig også råd om, hvilken kost der kan bidrage til, at øjet har det godt samt andre livsstilstips, der kan optimere dine øjnes sundhed.

 

BOOK ET SUNDHEDSTJEK AF ØJNENE

Når du booker et sundhedstjek hos Profil Optik, så får du en komplet øjenundersøgelse. Vores autoriserede optikere sørger for, at give dig den bedste undersøgelse og efterfølgende vejlede dig i de løsninger, der passer bedst til dig. 

 

Alt dette er inkluderet:

  • Fotografering af nethinden samt undersøgelse af nethinden, hvor man ser på, hvordan den gule plet, blodkarrene og den optiske nerve ser ud.

  • Kontrol af tårefilms kvaliteten samt videre behandling af eventuelt tørre øjne.

  • Kontrol af øjets evne til at samarbejde - eksempelvis i forbindelse med skelen.

  • Undersøgelse af øjets overflade og linse.

  • Måling af tryk i øjet.

  • Måling af synsfeltet.

  • Kontrol af brillestyrke.

Optiker eller øjenlæge?

Der er forskel på en optiker og en øjenlæge, og derfor er det ikke uvæsentligt, hvem du vælger at besøge først

Læs Guiden her