Populære søgninger
kvinde ser på sin computer

Briller uden styrke

En brille er ikke blot en brille - den er også et stykke moderigtigt tilbehør, der kan fungere som et accessory eller tilføje din stil et ekstra pift. Faktisk kan de helt rigtige briller forvandle dit udseende ganske dramatisk og give dig en klædelig forandring, som andre også vil lægge mærke til.

Imidlertid er der ingen, der siger, at smarte stel og flotte designs kun skal være forbeholdt den gængse brillebruger. Et par briller uden styrke kan være en genvej til et nyt look, der kan ændre din fremtoning og have indflydelse på, hvordan du opfattes af omverdenen. 

Der kan med andre ord være en fin idé at investere i briller, selvom dit syn intet fejler. Hos Profil Optik har vi et stort sortiment af briller uden styrke til både mænd og kvinder, der gerne vil pryde ansigtet med et flot brillestel. Briller uden styrke er udstyret med klart glas, som ikke forvrænger dit syn, og du kan derfor roligt bære dem, uden at være bekymret for, om de påvirker dine øjne.

Det er imidlertid ikke ualmindeligt, at man faktisk godt kan have brug for briller, selvom man ikke er klar over det. Det er nemlig langt fra alle mennesker, der regelmæssigt får tjekket deres syn, selvom synsforringelser er normale over tid. Derfor tilbyder vi også gratis synstest hos Profil Optik, så du kan få et fingerpeg om skarpheden af dit syn.

Briller uden styrke: Et smykke til ansigtet

Det er efterhånden en gammelkendt sandhed, at et par briller kan få mennesker omkring dig til at ændre deres opfattelse af dig og din personlighed. For eksempel har adskillige studier gennem tidens løb fundet frem til, at briller får dig til at fremstå mere intelligent i andre menneskers øjne. Det er blandt andet derfor, at skuespillere i Hollywood stort set altid udstyres med et par briller, når de skal spille professorer, forskere eller kloge autoritetspersoner på film.

Imidlertid er der andre gode grunde til at købe briller uden styrke. Undersøgelser viser nemlig også, at folk med briller opfattes som mere ærlige, mere sofistikerede, arbejdsomme og pålidelige. Briller uden styrke kan derfor hjælpe dig med at sende nogle positive signaler, for eksempel til jobsamtalen eller i andre professionelle sammenhænge, hvor du gerne vil udstråle noget særligt.

Briller uden styrke kan dog også blot fungere som et smykke til ansigtet. Der findes i dag et utal af former, farver og designs, som kan give din fremtoning et helt særligt præg – det kan blandt andet være katteøjnebriller, sommerfuglebriller, pilotbriller, runde briller, briller med kraftige stel og lignende. Hvis du gerne vil lege med dit udseende og afprøve forskellige looks, er briller med klart glas derfor en nem måde at gøre det på.

Hvilket brilledesign, der klæder dig bedst, kan afhænge af for eksempel ansigtsform, frisure og personlig stil. Derfor kan det være en god idé at prøve brillerne i virkeligheden, inden du køber. Kig forbi din nærmeste Profil Optik – så hjælper vi dig med at finde briller uden styrke, der passer perfekt til dig.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.