Skal du vælge endagslinser fremfor månedslinser?


Er endagslinser bedre end månedslinser, og er der flere fordele ved endagslinser? Det korte svar er: Endagslinser har den bedste kvalitet. Endagslinser er derfor  for dig, der dyrker den aktive livsstil eller for dig med allergiske øjne. Læs med her, og få en mere fyldestgørende beskrivelse af fordelene ved endagslinser.

endagslinser eller månedslinser

Hvorfor endagslinser fremfor månedslinser?

Månedslinser indebærer, at man bruger det samme par kontaktlinser i en måned, og at man tager dem ud hver aften. Endagslinser er, som navnet indikerer, noget, man bruger én dag, hvorefter man smider dem ud og tager et nyt par linser i dagen efter. For nogle kan det være befriende ikke at skulle holde styr på de samme linser i en hel måned. For andre kan det være tiltalende med et par rene linser hver dag. Der er derfor flere ting, som gør endagslinser attraktive fremfor månedslinser.

 

Sådan ved du, om du skal vælge endagslinser

Der er mange grunde til at prøve de nye, moderne endagslinser: De er tynde, fleksible og nemme at holde. Kvaliteten er den allerbedste – den nyeste generation af supertynd silikone-hydrogel – hvilket betyder høj komfort og en god følelse i dine øjne.

Men hvad du skal vælge af linser, afhænger af din livsstil, og hvad du foretrækker i forhold til vedligeholdelse. Samtidig kan det også spille ind, om dine øjne er sarte. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal prøve endagslinser? Så tag et smut forbi din optiker til en snak om dine linsebehov. Det vil hjælpe dig med at vælge de bedste kontaktlinser til netop dine øjne.

  1. Book Synsprøve

Book Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores synstests og synsprøver.

Bestil tid

Endagslinser indebærer minimal vedligeholdelse

At bruge endagslinser er praktisk, og du slipper for mange bekymringer: Du tager bare et nyt par linser ud af pakken hver morgen, og når dagen er slut, smider du dem ud. Forskellen fra månedslinser er, at du ikke behøver at rense kontaktlinserne eller forsigtigt opbevare dem i et linseetui. Du behøver heller ikke at huske, hvornår du skal have nye månedslinser – du tager jo et nyt par hver dag. Derudover slipper du selvfølgelig for at købe linsevæske og linseetui.

Med endagslinser får du et frisk nyt par kontaktlinser hver dag, og håndteringen af dem er nem og enkel. Endagslinser er det mest hygiejniske kontaktlinse-alternativ. Det er bedst for øjets sundhed, fordi du aldrig risikerer at bruge kontaktlinserne for længe. Desuden behøver du ikke bekymre dig, hvis du taber en linse -  du kan nemlig nemt kan få en ny. Derfor er endagslinser en eminent valg for teenagere, hvis de har svært ved at passe rengøringsrutiner og huske de faste morgen- og aftenritualer.

 

Super tynde og bløde

Endagslinser føles komfortable i øjet, fordi de er lavet af den nyeste generation af super tyndt silikone-hydrogel, der lader ekstra meget ilt og fugt slippe igennem til øjet. Det giver ekstra god komfort. Endagslinser er derfor også velegnede til dig, der har tørre øjne eller har haft problemer med kontaktlinser. 

Har du haft den samme type kontaktlinser i flere år, kan det være også tid til at foretage en opgradering – Ligesom du opdaterer din computer, kan det være tid til at opdatere dit syn! Det nye, komfortable endagslinsemateriale vil med stor sikkerhed kunne gøre en forskel, ikke kun i komfort, men også i forbedring af dit syn.

Kig ind hos en af vores optikere, så de kan fortælle dig mere.

 

Gode til allergikere og følsomme øjne

Endagslinser er også gode til dig med pollenallergi. I løbet af pollensæsonen kan kontaktlinserne hjælpe med at beskytte øjet mod allergener. Det kan reducere dine allergiske reaktioner på pollen og mindske de røde og irriterede øjne.  

Endagslinser er også en god mulighed, hvis du har følsomme øjne. De tynde kontaktlinser, der udskiftes dagligt, giver nemlig en maksimal hygiejne. Det er vigtigt ikke at sætte kontaktlinser i røde og irriterede øjne, så kontakt altid din optiker, hvis du oplever besvær. Hos Profil Optik får du gratis konsultationer inden for et år efter købet.

 

Passer til dig, der rejser

Endagslinser er også ideelle til rejser. Det kan nemlig være rart ikke at skulle tænke på linsevæske og linseetuier, når du rejser. Med endagslinser behøver du blot at pakke et ekstra par kontaktlinser; så kan du være sikker på, at du altid ser godt - også når du er på farten. Hvis du er ude på en længere rejse, kan du også købe kontaktlinser til den tid, du har brug for. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine særlige linser kan købes på stedet. Så har du altid  nye, friske kontaktlinser ved hånden hver dag.

 

Passer til en aktiv livsstil

Endagslinser er perfekte til dig, der dyrker sport. Hvis du dyrker meget sport og motion, eller hvis dit liv omfatter andre aktiviteter, der kan gøre det vanskeligt at bære briller, så er endagslinser et godt alternativ eller supplement. Du kan nemlig nemt skifte mellem at bruge briller og endagslinser. På denne måde vil du altid have kontaktlinser, som du kan bruge på de dage, hvor brillerne er i vejen. Derudover er det også godt for øjets sundhed at tage en pause fra kontaktlinserne fra tid til anden.
 

Abonner på kontaktlinser

Hos Profil Optik kan du abonnere på kontaktlinser gennem vores kontaktlinseabonnement Profil Optik. Her får du dine linser sendt hjem hver måned eller hvert kvartal – du vælger selv. På den måde slipper for at tænke på, hvornår det er tid at købe nye. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil have endagslinser eller ej? Så prøv Profil Optiks prøvelinser. Her får du 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning. 

Profil Optik har et stort udvalg af endagslinser. Her er adskillige dygtige producenter repræsenteret. Tag et kig i det gode udvalg, hvor du vil finde de bedste endagslinser fra førende mærker som EyeQ, Acuvue og Dailies. Hos Profil Optik køber du nemt og enkelt kontaktlinser online – og vi har både med gratis fragt og hurtig levering.