Vores mærkevarer


Udvalget af mærker varierer fra butik til butik

 

Alain Miklitarian


Alain Miklitarian begyndte sin karriere meget tidligt og hans erklærede mål har fra starten været, at han ville smelte funktion og fashion sammen. Han ses af mange som en af de ægte pionerer inden for brilledesign, da han fra starten så brillestel som en måde at understøtte bærerens personlighed.

LÆS MERE

Bottega Veneta


Bottega Veneta betyder Venetiansk Værksted. Firmaet blev grundlagt i 1966 og udspringer fra håndværk lavet i læder, inden man udvidede sortimentet til også at omfatte tøj, sko, smykker, møbler og andet design. Kendere af Bottega Veneta vil vide, at flettet læder kendetegner flere af deres lædervarer.

LÆS MERE

Carrera


”Racing since 1956” er Carreras slogan – og ikke uden grund. Brillemærket, der blev etableret af Wilhelm Anger i Østrig i 1956, men i dag produceres af acetat i Italien, er opkaldt efter Mexicos panamerikanske bilræs, Carrera. 

LÆS MERE

Céline


Man kommer ikke uden om det franske modehus Céline – i hvert fald ikke hvis du er til smukke, feminine briller, der i den grad er oppe i tiden. Célines kollektion af solbriller af altid sofistikeret, chic og svær at gå forkert i byen med.

LÆS MERE

Claire Goldsmith


Claire Goldsmith er oldebarn af den legendariske brilledesigner Oliver Goldsmith, som var en af de første, der lavede briller til ikoner som Audrey Hepburn, Grace Kelly og John Lennon. Arven fornægter sig ikke og som 4. generation i brilledynastiet fornemmer man respekten for det klassiske iblandet et moderne twist.

LÆS MERE

Diesel


Alle med kendskab til mode kender Diesel – en legende inden for jeans og casual livsstil – og altid i tråd med eller på forkant af trends. Briller og solbriller fra Diesel afspejler mærkets værdi og egenskaber og leger ofte med både materialer og udformning.

LÆS MERE

Dolce & Gabbana


Det kendte modehus, Dolce & Gabbana, der blev stiftet af de to italienere Domenic Dolce og Stefano Gabbana i 1985, er synonymt med sofistikeret design, eksklusive detaljer og håndlavet passion. 
Profil Optik er den eneste optikerkæde, der forhandler det italienske modemærke Dolce & Gabbana i Danmark.

LÆS MERE

D. Arnesen


Designet af Profil Optik og Synsams egne designere – til det skandinaviske ansigt. Designerne, der har mange års erfaring som optikere, ved hvad der klæder kunderne og har i årevis stået bag nogle af de bedst sælgende kollektioner.

LÆS MERE

EoE


Det svenske designerpar Erik & Emilie fra Umeå kom på ideen om EoE, da de kørte snescooter i den smukke natur i Lapland. De drømte om at designe briller, der kunne blive en del af ’garderoben’ uanset om man har brug for styrke i glassene eller ej.

LÆS MERE

Fellepini


Klassisk kollektion af moderne briller til begge køn. Designet er nordisk, moderne og enkelt – med fokus på detaljerne. Materialerne er typisk acetat og metal og farverne ofte naturlige.

LÆS MERE

Fleye


Det danske brillemærke FLEYE blev grundlagt i 2002 og er kendt for allergivenlige, fjerlette materialer så som acetat, beta-titanium, kulfiber og bøffelhorn. En særlig FLEYE-detalje er den lille beta-titaniumstråd, der holder næsepuderne på acetatbrillerne og gør det muligt at tilpasse brillen individuelt.

LÆS MERE

GIORGIO ARMANI


”Én gang Giorgio Armani fan, altid Giorgio Armani fan”, er der nogle, der siger. Giorgio Armani er indbegrebet af italiensk elegance, minimalisme og tidsløst design. Armani-Brandet, der blev etableret i 1975 af italienske Giorgio Armani, åbnede den første butik i Milano i 80’erne.

LÆS MERE

Gucci


Gucci er italiensk design og kvalitet – og noget af det ypperste inden for både mode og briller. Hovedsædet i Firenze har, siden Guccio Gucci grundlagde det i 1921, været rammen om en verden af luksus, som har international klang og har gjort en Gucci-brille til noget ikonisk på samme højde som Guccis tøj og tasker.

LÆS MERE

Kuno Qvist Young


Svenske KunoQvist blev født ud af en passion for briller og et ønske om at være anderledes. Den første kollektion blev lanceret i 2005 med skandinavisk design i kombination med spændende detaljer og bevidste farvevalg i fokus. 

LÆS MERE

LINDBERG


Alle der kender til danske designbriller af allerbedste kvalitet har hørt om det Lindberg. En Lindberg-brille står for lette, fleksible kvalitetsbriller i allergivenlig titanium med skrueløse hængsler.

LÆS MERE

Marc Jacobs


Marc Jacobs er et af de mest kendte brands i modebranchen – skabt af den amerikanske designer af samme navn. Mange rige og kendte har i årevis været levende reklamesøjler for Marc Jacobs kollektioner, der altid er præget af Marcs egen forestilling om, at vi alle er stjerner i vores egen film og at vi med hjælp fra mode, makeup, duft og fx lækre solbriller kan definere vores individualitet og personlighed.

LÆS MERE

MODO


Grundlagt i Soho, New York, i 1990 af Alessandro Lanaro. Fra første dag har der været fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. MODO er kendt som brillebranchens absolut førende, når det gælder at bruge genbrugs- eller biobaserede materialer til brillestellene, at plante træer for hver solgt brille eller give gratis briller til børn i nød.

LÆS MERE

Persol


Hvis du leder efter briller og solbriller håndlavet i Italien af de bedste, for de bedste, så kig på Persol. En legendarisk brillefabrikant, der modsat mange andre brillebrands, fra starten er sat i verden for at lave briller – og intet andet.

LÆS MERE

Prada


Man siger, at Prada ikke bare følger moden. Prada skaber den.

Prada repræsenterer noget af det bedste inden for italiensk kultur og tradition. Samtidig formår Prada at være et af de mest innovative og prestigefyldte brands, både når det gælder mode og luksusvarer. Når man ser på Pradas brillekollektion, så er man aldrig i tvivl. Stilen er let genkendelig og sofistikeret og så emmer den af elegance.

LÆS MERE

POLO RALPH LAUREN


Ralph Lauren er et af vores mest klassiske brands – og ikke uden grund. Du ser det måske for dig? Polo? Heste? Ridebukser, blazere og skjorter? Aldrig ude af billedet. Stilen holder altid – og har intet med mode at gøre.

LÆS MERE

Prodesign danmark


et danske brillemærke Pro Design Denmark blev stiftet i 1973 og er i dag en virksomhed med hovedkontor i Danmark og kontorer rundt om i verden. Brillerne herfra er skabt ud fra en dansk designfilosofi om rene, klassiske linjer med et twist af noget overraskende.

LÆS MERE

Ray-Ban


Behøver nærmest ingen præsentation. Du tænker sikkert allerede amerikansk flyvevåben, piloter, Ray-Ban Aviator, Wayfarer og Clubmaster – briller, der op gennem 30’erne, 40’erne og 50’erne er båret af filmstjerner som Marilyn Monroe og James Dean – og senere Tom Cruise og Jack Nicholson. 

LÆS MERE

STARCK EYES


Tilbage i 1996 indgik designerne Philippe Starck og Alain Mikli et samarbejde omkring brilledesign. Philippe Starck er nok mest kendt for sit møbeldesign, mens Mikli i forvejen er kendt for at designe brillestel og accessories. Udgangspunktet for Starck Eyes er et design, der gør livet lidt nemmere for så mange mennesker som muligt.

LÆS MERE

Stella McCartney


Hun er så meget mere end blot datter af Beatles-stjernen Paul McCartney. Som designer har Stella McCartney i den grad skabt sit eget brand og har med et kæmpetalent allerede sat sit helt eget aftryk på modebranchen.

LÆS MERE

Swarovski


Alle kender Swarovski – og hvis ikke du ved hvorfra, så startede det hele i 1895 i de østrigske Alper, hvor Daniel Swarovski som juvelér opfandt en skæremaskine, der kunne skære bedre i ædelsten og diamanter end man kunne opnå ved håndkraft.

LÆS MERE

Tom Ford


Den meget succesfulde og prisbelønnede amerikaner Tom Ford lancerede sit eget brillemærke i 2005 efter i en årrække at have været chefdesigner for alle produktlinier hos ingen ringere end Gucci og Yves Saint Laurent.

LÆS MERE

Vasuma


Vasuma Inc blev grundlagt af Jan Vana, Lars Malmsten og Steffen Sundelius i 2005. De startede i en kælder med beklædning og accessories, indtil de for alvor kastede sig over briller. Fra deres cool kontor, fordelt på fire etager i et byhus fra 1500-tallet i Gamla Stan i Stockholm, lader de sig inspirere af vintageepoker fra 50’erne og 60’erne – krydret med et moderne twist.

LÆS MERE

William Morris


William Morris er, som de selv beskriver det, ”designed in London and very proudly British”. Brandet har med andre ord dybe rødder i Londons pulserende liv og er skabt til dig, der er modebevidst og har mod på markante briller til at understrege din personlighed.

LÆS MERE

WooW


Man kunne næsten sige wow, når man omtale WooW. For brillemærket er, som navnet antyder, stel til dig, der tør lidt mere. Her finder du en cool kombination af Londons puls og Paris’ mode.

LÆS MERE

Ørgreen


Kvalitet og æstetik en del af Ørgreens DNA – startet i København i 1997 af de tre venner, Henrik Ørgreen, Tobias Wandrup og Gregers Fastrup. Med en fortid inden for skateboard og streetwear var Henrik Ørgreen ikke i tvivl om, at der var et marked for et brillemærke, som var anderledes – både i design og produktion.

LÆS MERE

SPORTSBRILLER


 

Adidas


Adidas Sport Eyewear er udviklet med udgangspunkt i forskellige sportsgrene og den livsstil, der følger med. Topatleter har været med til at udvikle mange af sportsbrillerne, så de opfylder de krav der følger med præstationer på topniveau. 
Hovedparten af brillerne fås i forskellige størrelser og med mulighed for at justere både brillestænger og næsebro.
 

LÆS MERE

Gloryfy


Østrigske Christoph Egger grundlagde firmaet i 2004 med en vision om at lave sportsbriller, der ikke kunne gå i stykker. I 2010, efter seks års innovation og test, lykkedes det. Materialet NBFXTM  er hemmeligheden bag ”unbreakable” glassene Gloryfy I-Flex og stellet G-Flex. Og skulle din sportsbrille have fået en hård medfart, så har både glas og stel ”memory effect”, hvilket betyder, at de altid genfinder den oprindelig form. Det er teknologi på et meget højt niveau.

LÆS MERE

Julbo


Et familieejet brand der har eksisteret siden 1888. Med andre ord en virksomhed med mange års erfaring med at udvikle og optimere sportsbriller til skiløb, løb, mountainbike, bjergbestigning osv. De fleste af deres glas fås desuden med styrke, uden at du skal gå på kompromis med glassenes tekniske finesser. Julbo er desuden kendt for at lave sportsbriller til børn og teenagere.

LÆS MERE

LiP


LiP har udviklet de nok mest avancerede sportsbriller, der findes til vandsport og oprindeligt udviklet til vind- og kitesurfing. De beskytter øjnene mod både solen, vinden og vandsprøjt. Den særlige ”Carl ZEISS hydrofobic coating” hjælper med at holde glassene renere, når der er fart på surfboardet og når bølgerne viser tænder med masser af skumsprøjt. Sportsbrillerne er desuden designet, så de minimerer forekomsten af dug på indersiden markant.

LÆS MERE

Maui Jim


Som navnet antyder, så har Maui Jim sin oprindelse på øen Maui, den næststørste af Hawaiiøerne. Solbrillerne er designet for at beskytte øjnene mod det stærke lys fra solen på de breddegrader. Glassene blokerer 100% for UV stråling og eliminerer genskin, som forstærker opfattelsen af farver, konturer og dybde. Maui Jim har modtaget The Skin Cancer Foundation Seal og Recommendation for det effektive UV-filter, der beskytter både øjne og øjenomgivelser.

LÆS MERE

OAKLEY


Oakley er synonym med sportsbriller – måske allermest kendt for skigoogles og cykelbriller i Danmark. Der findes imidlertid stort set ingen sportsgrene, som Oakley ikke dækker. Seneste skud på stammen er Oakley Radar Pace til løb og cykling. I sportsbrillen er indbygget stemmeteknologi, så du kan interagere med brillen, få information om bl.a. din puls og om du bør sætte tempoet og eller ned. Så har du ikke en personlig træningsmakker eller en coach, så kan disse sportsbriller være et godt alternativ.

LÆS MERE

Progear Eyeguard


Progear laver sportsbriller med fokus på sikkerhed, så dine øjne og øjenomgivelser får bedst mulig beskyttelse, når du er aktiv. Progear overgår de gængse krav, der er til sportsbriller, aom benyttes til bl.a. fodbold og ketsjersportsgrene, som fx squash og tennis. Disse sportsbriller er ekstremt fleksible og robuste – og de fås naturligvis også med styrke.

LÆS MERE

Rudy Project


Rudy Project designer, udvikler, fremstiller og distribuerer sportsbriller med ekstremt høj teknisk standard. Sport er firmaets DNA og det vidner deres sortiment i høj om – ud over at lave sportsbriller til de mere almindelige sportsgrene, så har Rudy Project også sportsbriller til niche-sportsgrene som fx fiskeri og skydning. ImpactX2 er fotokromiske og brudsikre brilleglas, der er udviklet eksklusivt til Rudy Project.

LÆS MERE

Velodrom


Svensk design til lands, til vands og i luften. Oprindelig blev Velodrom udviklet til motorcyklister, men i dag tilbyder Velodrom desuden et bredt udvalg af solbriller og beskyttelsesbriller til både udendørs sport og et aktivt friluftsliv med udgangspunkt i sikkerhed og komfort. En unik kombination af tætsiddende design og gode materialer giver sportsbriller, der beskytter dine øjne og giver dig et bedre udsyn på farten.

LÆS MERE

Vuarnet


Tilbage i 1957 udviklede Roger Pouilloux et brilleglas, der skulle komme til at revolutionere markedet for solbriller. Brilleglasset gav en overlegen fornemmelse for dybder og konturer i overskyet vejr – velegnet til både almindelige solbriller og på pisterne. I 1960 vandt den franske skiløber Jean Vuarnet guld i styrtløbskonkurrencen ved Vinter-OL, hvor han bar disse solbrilleglas. Det blev starten på et samarbejde imellem Pouilloux og Vuarnet, som gik sammen om at skabe brandet Vuarnet. I kollektionen findes også sportsbriller til bjergbestigning.

LÆS MERE

Wiley X


Brandet Wiley X har fokus på udendørs aktivitet og på at kunne yde beskyttelse under ekstreme forhold. Har man hang til ekstremsport, så kender man efter al sandsynlighed Wiley X, som oprindelig blev udviklet til hæren og hærens eliteenheder. Wiley X har verdenspatent på en særlig forsegling på et udvalg af stel og glas, der holder dine øjne fri for vind, pollen og støvpartikler.

LÆS MERE