Specifikationer

Styrke:
-9.00 til +6.00
Base kurve:
8.6
Diameter:
14.5
Cylinder:
-0.75 til -2.75
Akse:
10° til 180°
Anvendelsestid:
14-dags linser
Kontaktlinsetype:
Til bygningsfejl
Mærke:
Acuvue
Leverandør:
Johnson & Johnson
Materiale:
Senofilcon A
Væskeindhold:
38%
Toning:
Ja

Beskrivelse

Acuvue Oasys for astigmatism er linser, der korrigerer for bygningsfejl. De bløde linser er behagelig at have på og kan bæres i 14 dage ad gangen. Bestil Acuvue Oasys for astigmatism i dag. De sørger ikke alene for, at du ser bedre, men forhindrer også trætte øjne.
Linserne er med til at bevare fugten, så dine øjne virker friske hele dagen. Desuden har linserne en beskyttende effekt mod skadelige UV-stråler fra solen.
Bevar det naturlige look

Linserne fra Acuvue Oasys sørger for, at du bevarer et klart og skarpt syn hele dagen. De gode kontaktlinser fra Acuvue Oasys gør det let for dig at have præcis den hverdag, som du ønsker - også selvom dit syn er svækket i mere eller mindre grad. Derfor går du hverken på kompromis med dit skarpe syn eller livsstil, når du køber et par kontaktlinser fra Acuvue Oasys.
I hverdagen og på mange jobs har kontaktlinser nogle åbenlyse fordele. Hvis du er meget udendørs, slipper du for regndråber på brilleglasset, og kontaktlinser dugger ikke, når du går fra kulde til varme. Kontaktlinser giver yderligere den fordel, at du har lettere ved at bære solbriller uden hensyntagen til styrke i solbrillerne.
Samtidig med, at du opnår et perfekt syn, bevarer du dit naturlige look. Det er ikke alle mennesker, der føler sig godt tilpas med briller, og her er kontaktlinser den perfekte løsning.
Vi sørger for de rigtige linser

Hos Profil Optik er det nemt at vælge kontaktlinser, og du har mulighed for at teste linserne, inden du beslutter dig. Afhængig af produkt tilbyder vi fra 10-30 dages prøvetid uden beregning, så du får tid til at vurdere, om linserne passer til dig. Test af speciallinser vil dog være forbundet med et mindre gebyr.
Som fast bruger af kontaktlinser er du omfattet af Profil Optiks linsegaranti. Hvis den valgte linse ikke fungerer, ombytter vi linsepakkerne til en ny linsetype. Hvis du vælger en dyrere linse, betaler du kun differencen. Du skal bare henvende dig, inden der er gået to måneder siden din sidste linseundersøgelse.

Acuvue Oasys for Astigmatism

6 stk/pakke

492 kr.

Højre
Venstre

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.