Solbriller med styrke


De fleste solbriller hos Profil Optik fås også med styrke

De fleste solbriller, du ser hos Profil Optik, fås også med styrke. Så hvis du vil nyde godt af at se skarpt og være beskyttet mod solens UV-stråler, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til en solbrille med styrke.

Vidste du f.eks., at solbriller med styrke er gode at have med i bilen – året rundt?
Det er ikke kun om sommeren, at solbriller med styrke er gode at have på. De er faktisk næsten mere nødvendige at have med i bilen om foråret og efteråret, hvor solen står lavt og vejene ofte er våde. I trafikken har du brug for at få fjernet de skarpe stråler og se med bedre kontrast. Det giver en mere sikker trafik for dig - og for dine medtrafikanter.

Som med almindelige briller fås solbriller både med enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. Vælg fra vores store udvalg af glasfarver, som du kan se hos din lokale Profil Optik butik.

Kom ind og få en uforpligtende snak med os om din næste solbriller med styrke.

SOLBRILLER MED STYRKE

Vidste du, at du kan få dine solbriller med styrke? Perfekt til dage i solen, hvor du vil beskytte dine øjne mod UV-lys uden at gå på kompromis med dit syn.

Hos Profil Optik finder du solbriller til kvinder, mænd og børn fra nogle af de mest anerkendte brands på markedet – herunder Ray-Ban, Gucci, Dior, Fendi, Tom Ford og Prada. Og mange af dem kan vi endda levere til dig med styrke i glassene. Uanset om du har brug for solbriller med styrke, når du spiller golf, stilfulde læsebriller med solbeskyttelse til hængekøjen eller du vil opdatere dine Ray-Ban Clubmaster, så kom ind i en af vores butikker, hvor vi kan hjælpe dig godt på vej.

Vi laver:

  • Progressive solbriller

  • Polariserede glas

  • Fotokromiske solbriller

  • Solbriller med læsestyrke 

  • Solbriller med styrke til børn 

PROGRESSIVE SOLBRILLER

Solbriller med progressive glas – eller med glidende overgang, som det også kaldes – gør det muligt at se godt på alle afstande – både langt fra og tæt på. Perfekt, når du vil sidde og læse i solen uden at gå glip af det, der sker i omgivelserne. Nutidens progressive glas har udviklet sig, og vælger man glas af høj kvalitet, slipper man for den oplevelse, hvor progressive briller kan gøre verden "gyngende". 

POLARISEREDE GLAS

Solbriller med polariserede glas hjælper med at fjerne lysrefleksioner og passer ekstra godt, hvis du opholder dig ved vandet. Polariserede glas er født med et indbygget filter, der gør farverne klarere og kontrasterne stærkere – alene fordi reflekserne forsvinder. Solbriller med polariserede glas også velegnede i andre miljøer, hvor lyset reflekteres, fx mod en blank motorhjelm. Er du aktiv udendørs, har vi også en bred vifte af sportsbriller fra Oakley, der kan blive tilpasset til netop dit syn.

FOTOKROMISKE SOLBRILLER

Fotokromiske glas er lavet ud fra en teknik, der gør, at glassene skifter fra lys til mørk nuance, når de bliver udsat for sollys – derved får man altså 100 procent UV-beskyttelse i solen og kan i mange tilfælde nøjes med én brille. Vi tilbyder fotokromiske glas til de fleste af vores solbriller, og du kan ligeledes kombinere fotokromiske og polariserede glas.  

SOLBRILLER, DU KAN LÆSE MED

Du kan også vælge at få en solbrille med styrke, der passer, når du læser – altså solbriller med læsestyrke. Hvis du sidder udenfor i haven eller på altanen med en bog, så passer solbriller med læsestyrke perfekt, da du samtidig beskytter øjnene mod UV-stråling.  

SOLBRILLER MED STYRKE TIL BØRN

Solbriller med styrke til børn kan være virkeligt praktisk, hvis sommerferien hovedsageligt tilbringes udenfor. Børns øjne er ekstra følsomme over for UV-lys, og det kan være besværligt at skifte mellem almindelige briller og solbriller – en solbrille med styrke kan derfor gøre livet lettere!  Vi har flere modeller, der passer til børn i alle aldre

KOMBINÉR FLERE SOLBRILLER

Med Profil Optik Lifestyle kan du vælge mellem 3 forskellige briller – fx en almindelig brille, en solbrille med styrke og en sportsbrille med styrke. Læs mere om Profil Optik LifeStyle her

FORÅR/SOMMER 2020

Til foråret og sommeren 2020 har vi fyldt op med masser af flotte solbriller i forskellige designs og fra forskellige kendte brands. De måske mest trendy lige nu er runde solbriller, pilotformede solbriller, klassiske store skildpaddefarvede solbriller, cat eye-modeller og solbriller med lige stænger. Blandt vores topsælgere er Ray-Ban, Oakley, Persol, Polaroid, Gucci, Fellepini og Prada. Vil du købe solbriller online,  finder du vores sortiment her.

SPORTSBRILLER MED STYRKE

Profil Optik Sports er specialister i sportsbriller, der er tilpasset dine behov og passer til forskellige sportsgrene som golf, sejlsport, cykling og skiløb. Sportsbriller kan vi også slibe, så de passer til forskellige synsfelter. Fx kan vi lave progressive sportsbriller eller sportsbriller med polariserede glas. Profil Optik Sports er autoriseret forhandler af Oakleys sportsbriller – her kan du se hele vores sortiment.