Populære søgninger
solbriller

Solbriller med styrke

De fleste solbriller hos Profil Optik fås også med styrke

Få et par solbriller med styrke hos Profil Optik

Vidste du, at du kan få dine solbriller med styrke Hos Profil Optik? Det er perfekt til dage i solen, hvor du vil beskytte dine øjne mod UV-lys uden at gå på kompromis med dit syn.

Hos Profil Optik finder du solbriller til kvinder, mænd og børn fra nogle af de mest anerkendte brands på markedet – herunder Ray-Ban, Gucci, Dior, Fendi, Tom Ford og Prada. Og mange af dem kan vi endda levere til dig med styrke i glassene. 

Uanset om du har brug for praktiske solbriller, når du spiller golf, stilfulde læsebriller til hængekøjen eller en opdateret version af Ray-Ban Clubmaster, så kom ind i en af vores butikker. Her kan vi sammen finde ud af, om du kan få styrke i netop dine solbriller. 

Vi kan lave styrke i næsten alle solbriller

De fleste solbriller, du ser hos Profil Optik, fås med styrke. Så hvis du vil nyde godt af at se skarpt og være beskyttet mod solens UV-stråler samtidig, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til en solbrille med styrke.

Vidste du for eksempel, at solbriller med styrke er gode at have med i bilen – året rundt?

Det er nemlig ikke kun om sommeren, at solbriller med styrke er gode at have på. De er faktisk næsten mere nødvendige at have med i bilen om foråret og efteråret, hvor solen står lavt og vejene ofte er våde. For i trafikken har du brug for at få fjernet de skarpe stråler, så du kan se omgivelsernes kontraster. Det giver en mere sikker trafik for dig - og for dine medtrafikanter.

Som med almindelige briller fås solbriller både med enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. Vælg fra vores store udvalg af glasfarver, som du kan se hos din lokale Profil Optik butik. Kom ind, og få en uforpligtende snak med os om din næste solbrille med styrke.

Vi tilbyder altid:

  • Progressive solbriller

  • Polariserede glas

  • Farveskiftende solbriller

  • Solbriller med læsestyrke 

  • Solbriller med styrke til børn 

Progressive solbriller

Har du brug for at kunne sidde og læse i solen uden at gå glip af det, der sker i omgivelserne? Så kan du få solbriller med progressive glas – eller med glidende overgang, som det også kaldes – hos Profil Optik. Glassene gør det muligt at se godt på alle afstande. Både langt fra og tæt på. 

Og bare rolig: Hvis du har hørt dårligt om progressive glas, så hører det fortiden til. De progressive glas har nemlig udviklet sig markant. Især med de progressive glas af høj kvalitet, som du kan få hos Profil Optik.

Polariserede solbrilleglas 

Solbriller med polariserede glas hjælper med at fjerne lysrefleksioner. Det vil være ekstra godt for dig, der opholder dig ved vandet, når solen skinner. Polariserede glas er nemlig lavet med et indbygget filter, der gør farverne klarere og kontrasterne stærkere – alene fordi reflekserne forsvinder. 

Solbriller med polariserede glas er også velegnede i andre miljøer, hvor lyset reflekteres. Det kan for eksempel være på våde veje eller ved genskin fra en blank motorhjelm. Er du aktiv udendørs, har vi også en bred vifte af sportsbriller fra Oakley, der kan blive tilpasset til netop dit syn og din styrke, så du får et skarpt syn under din favoritsport.

Nye solbriller med farveskiftende glas

Farveskiftende glas er lavet ud fra en teknik, der gør, at glassene skifter fra lys til mørk nuance, når de bliver udsat for sollys. På den måde får et mørkt solbrilleglas, når du er i solen og et klart glas, når du opholder dig indenfor. Vi tilbyder farveskiftende glas til de fleste af vores solbriller, og du kan ligeledes kombinere farveskiftende og polariserede glas i flere forskellige solbriller fra vores sortiment.  

Solbriller du kan læse med

Du kan også vælge at få en solbrille med styrke, der giver et skarpt syn, når du læser – altså solbriller med læsestyrke. Hvis du sidder udenfor i haven eller på altanen med en bog, så passer solbriller med læsestyrke perfekt, da du samtidig beskytter øjnene mod UV-stråling. Du kan få de fleste af vores populære solbriller med læsestyrke.

Solbriller med styrke til børn

Hos Profil Optik finder du også solbriller, hvor der kan isættes samme styrke som i dit barns briller. Vores modeller spænder over flere forskellige størrelser, så de passer til diverse aldre - det skal nemlig være muligt for alle at være beskyttet mod solens UV-lys og samtidig se helt klart. Tag derfor et kig vores udvalg, og find den model, dit barn foretrækker.

Profil Optik Lifestyle: Kombinér briller og solbriller med styrke

Med Profil Optik Lifestyle kan du vælge at have tre forskellige briller på samme tid – det kan for eksempel være en almindelig brille, en solbrille med styrke og en sportsbrille med styrke. Du kan læse mere om vores eksklusive tilbud og blive klogere på de mange fordele, som indgår i aftalen her.

Runde solbriller, firkantede solbriller og mange andre

Profil Optik har altid fyldt op med masser af flotte solbriller i forskellige designs og fra forskellige kendte brands. Du kan blandt andet finde runde solbriller, pilotformede solbriller, klassiske store solbriller, cat eye-modeller og solbriller med lige stænger. Og de fleste af dem kan du få med styrke.

Vi har også solbriller fra Ray-Ban, Oakley, Persol, Polaroid, Gucci, Fellepini, Prada og mange flere. Uanset om du vil købe solbriller online eller i en af vores fysiske butikker, så er der mange muligheder fra markedets bedste brands, så du kan finde netop de solbriller, der passer allerbedst til dig og dit syn.

Sportsbriller med styrke

Profil Optik er specialister i sportsbriller, der er tilpasset dine behov. Derfor kan vi altid vejlede i at vælge solbriller og briller, som passer til forskellige sportsgrene som golf, sejlsport, cykling, skiløb og mange andre sportsgrene. Vi har nemlig specialviden inden for mere end 30 sportsgrene. Hos Profil Optik kan du også få isat glas med styrke i dine sports- og solbriller, så de passer til dine synsbehov. Vi kan for eksempel lave progressive sportsbriller eller sportsbriller med polariserede glas.

Ved du ikke, hvilken styrke du skal have i din sports- eller solbriller? Så kan du booke en synsprøve online.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.