Brillestel: Vælg det helt rigtige


Hos Profil Optik har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder til at vælge det helt rigtige brillestel. Vi ved, at briller har stor betydning - både for dit syn og dit ydre - og netop derfor har vi et bred udvalg, så du har mulighed for at vælge præcis det stel, der bedst understøtter dig og din personlige stil. Vi har et hav af mærker, former og farver, så vi har noget til alle - også til dig og din stil. Du kan blandt andet vælge mellem de betagende briller fra Tom Ford, de stilrene stel fra Lindberg og de bæredygtige kollektioner fra Sea2See & Fellepini. Hos Profil Optik lægger vi vægt på unikt design, god kvalitet og personlig service. Så kom forbi, og få en kvalificeret vejledning i alle de muligheder, vi har til dig.

Sådan vælger du det rigtige brillestel

Der er let at finde inspiration på vores hjemmeside, inden du lægger dig fast på et bestemt brillestel. Brug vores store udvalg af briller til at få en ide om, hvilke mærker, farver og designs  du synes om. Når du møder op i din lokale Profil Optik, vil vores autoriserede optikere vejlede og hjælpe dig med at vælge stel. Personalet er eksperter i, hvad der passer til de forskellige ansigtsformer, og samtidig tager de højde for, hvad din hverdag kræver, og hvad der bedst matcher din personlighed. På den måde sikrer vi, at dine nye brille både matcher dit ansigt, dine behov og din livsstil. 

I de fleste tilfælde er det også godt at vide, hvad vores nærmeste tænker om vores nye briller. Derfor giver Profil Optik dig muligheden for at låne et eller flere brillestel med hjem. Så kan du i ro og mag overveje de nye farver og de forskellige former, samtidig med at familie og venner giver deres besyv med.

 

StyleLab

Med Profil Optiks app StyleLab kan du prøve briller og solbriller hjemme i din egen stue. På den måde kan du teste vovede trends og atypiske tendenser uden at have andre med på sidelinjen. Kunne du tænke dig runde briller, pilot-briller, sorte briller eller farvede briller? I appen kan du afprøve diverse materialer, nuancer, faconer og mærker - som for eksempel Marc Jacobs, Fellepini og Carrera. Det eneste du skal gøre, er at hente StyleLab i AppStore eller på Google Play.

 

Materialer

Brillestel kan være lavet af mange forskellige materialer, som gør dem velegnede til diverse jobs, aktiviteter og daglige gøremål. Nedenfor kan du blive klogere på de mange forskellige materialer, som du finder hos Profil Optik. Husk også, at du altid kan svinge forbi en butik nær dig, og få en snak med din lokale optiker om, hvad der passer bedst til dine behov. 

Acetat

Det naturlige og allergivenlige materiale, acetat, består af genanvendelige materialer, hvor blandt andet bomuld og papirmasse udgør nogle af de vigtigste elementer. Acetat er utrolig let, og derfor er materialet med til at skabe tynde brillestel med minimalistiske udtryk, der er yderst behagelige at have på. Acetat kan formes i både bløde kurver og markerede udtryk og findes samtidig i et utal af farver. Hos blandt andet Persol finder du matte og glansfulde brillestel i genanvendeligt acetat. Og vi er særligt stolte af vores egen kollektion Fellepini x Sea2see, som er lavet af 100% genanvendt havplast, indsamlet fra verdens have af lokale fiskere. 

Metal

Metal-stel hos Profil Optik findes i mange fleksible designs, der kan holde til noget. Samtidig er de tynde metalstel en moderne tendens, der klæder de fleste ansigtsformer. Du kan finde metalstel i både lette, klassiske og dominerende udtryk. Readers har blandt andet skabt tidløse designs, hvor metalstel er omdrejningspunktet for deres retro-briller – afprøv dem for eksempel på StyleLab!

Hvis du døjer med nikkelallergi, er det vigtigt at gå udenom metal-materialet, og i stedet vælge et stel af acetat eller titanium. 

Titanium

Brillestel af titanium er lette og robuste samtidig med, at de er 100 procent nikkelfri. Når du køber titanium brillestel, sikrer du dig solide stel med lang levetid. Derfor giver et titaniumstel et væld af muligheder for både design og brugbarhed.  Brillestel af titanium findes i både let kvalitet, med komfortable detaljer, blankpolerede udseende og sandblæste overflader. Som hovedregel er titaniumstel enkle og klassiske. Oscar Eide gør ofte brug af det modstandsdygtige titanium til deres elegante, nordiske stel i fantastisk kvalitet.

 

Mærker

Hos Profil Optik finder du et stort udvalg af lækre mærkevarer. Her går både kvalitet, design og komfort hånd i hånd. Og med vores kundefordele er der altid sørget for, at du og dine produkter er i trygge hænder - eksempelvis får du sikret dit produkt gennem vores interne produktgaranti. Derfor kan du trygt købe et stel fra et af vores mærkevarer. Vi forhandler blandt andet luksuriøse Gucci-briller, stilsikre Ray-ban stel og storsælgende D.Arnesen designs. Så ligegyldig om du er til kultiverede cat-eyes, robuste rektangler eller sofistikerede sommefugleformer, så har Profil Optik noget til dig. Vores dygtige  personale hjælper med at finde lige præcis de briller, som får din personlighed frem. Så tag et kig på www.profiloptik.dk, download StyleLab og kontakt din lokale optiker i dag.