Solbriller til herrer


Har du svært ved at overskue de mange modeller, mærker og farver, som solbriller til mænd kan have? Så læs med, og bliv guidet af Profil Optik. Her bliver du blandt andet klogere på de nyeste mærker, de bedste sportssolbriller og de mange kundefordele.

 1. Ray-Ban Aviator RB3025 W0879 5814
  Ray-Ban Aviator
  RB3025 W0879 5814
  1.400 kr.
  M
 2. Tom Ford FT0445 52B 5617
  Tom Ford
  FT0445 52B 5617
  2.700 kr.
 3. Tom Ford FT0832 52J 5915
  Tom Ford
  FT0832 52J 5915
  2.700 kr.
  Nyhed

Solbriller til alle mænd

Hos Profil Optik finder du et stort udvalg af solbriller til alle mænd. Vi har firkantede, runde, ovale og trapezformede. Du finder også et væld af farver, der strækker sig over de klassiske mørke nuancer til de mere vovede som blå og orange

En herre-solbrille tager derfor ikke udgangspunkt i én stil eller én farve. Profil Optiks solbriller til mænd tager derimod udgangspunkt i dig, din nabo, din søn og din far. Solbrillerne til herre tager udgangspunkt i alle mænd. Det giver et væld af forskellige former, farver, mærker og funktioner og betyder samtidig, at der er rig mulighed for at finde en solbrille, der passer til netop dig.

Mærker til den moderne mand

De fleste mænd, også dem der er uanfægtet af modens tendenser, har højst sandsynligt hørt om mærker som Ray-Ban, Tom Ford og Marc Jacobs. Dem finder du selvfølgelig i Profil Optiks store udvalg af solbriller til herre. Men du finder også meget andet.

Når du går på opdagelse i de mange mærker, vil du opdage ukendte fabrikanter og nye modeller. Og her bør du give de mere ukendte mærke en ekstra chance. Profil Optik har nemlig nænsomt udvalgt de mange mærker, da de tilsammen fuldender enhver smag. Derfor kan de nye mærker være et friskt pust til de velkendte modeller. Så er du klar på at prøve noget nyt, eller holder du dig til de evigt skønne evergreens? Valget er dit.

Solbrille-klassikerne

Med velkendte mærker og genkommende udformninger går du aldrig galt i byen. Derfor kan du selvfølgelig finde et stort udvalg hos Profil Optik af solbrille-klassikere, der indeholder dråbeformer, skildpaddemønstre og tonede glas. 

Ray-Ban solbriller til mænd

Tag et godt kig på solbriller fra Ray-Ban. Navnet sidder på verdens mest kendte solbriller og briller, og derfor behøver det sandsynligvis ikke en yderligere præsentation. Men vidste du til gengæld, at Ray-Ban har et hav af forskellige solbriller? 

Hos Ray-Ban kan du blandt andet finde klassikere som Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Wayfarer og Ray-Ban Clubmaster. Mærket har dog også mere innovative modeller, der er nytænkninger af de velkendte klassikere. Her snakker vi om Ray-Ban Meteor og Ray-Ban New Wayfarer. Udvalget er stort, så du må hellere se at komme i gang.

D.Arnesen

Mærket D.Arnesen er resultatet af en lang, dansk designtradition. Derfor holder brandet sig også til klassiske og neddæmpede udformninger, som er inspireret af det skandinaviske lys og nordens farver. Her finder du lette stel, som er lavet af metal og acetat, hvilket giver en klassisk enkelhed. 

D.Arnesen er til den stilfulde, moderne mand, der gerne vil signalere diskretion og afmålthed. Men derfor finder du stadig mange forskellige udformninger. Der er blandt andet rektangulære stel, runde solbriller, brede buer og ovale former. Klik ind på D.Arnesen, og lad dig forbløffe af dansk design, når det er allerbedst.

Oscar Eide

Hvis du gerne vil holde dig til nordlige og mere hjemlige produktioner, så er Oscar Eide også et klik værd. Solbrillerne fra Oscar Eide er nemlig inspireret af Norge og det norske folk, hvilket giver nogle helt unikke solbrilledesigns. Og dem finder du kun hos Profil Optik.

De mange solbriller emmer af smagfuld elegance, som kombinerer klassiske solbrille tendenser med unikke detaljer. Solbrillerne er næsten vægtløse, da de er lavet af letvægtsmaterialet titanium. Tag et kig på de 30 forskellige solbrillemodeller af høj kvalitet. Her finder du sikkert en udformning, der passer til dig, da udvalget indeholder alt fra runde og ovale solbriller til rektangulære glas og pilotstel.

Sporty solbriller

Til den aktive mand, der spiller fodbold, sejler eller cykler på livet løs, så er de mere sporty solbriller et must. Og du kan trygt købe dine sportsbriller hos Profil Optik. Vi har nemlig specialviden indenfor mere end 30 forskellige sportsgrene, hvilket betyder, at vi også har et par sporty solbriller til dig. 

Hvad med kvalitets solbriller fra det innovative mærke, Oakley? Mærket er førende inden for produktdesign og glas af høj kvalitet. Derfor kan du også få slebet dine glas i solbrillerne til netop din styrke.

Polaroid er et anderledes, men lige så velkendt, mærke, når det kommer til sportssolbriller. De mange modeller fra Polaroid har nemlig dét til fælles, at de polariserende glas kan neutralisere genskin fra blanke overflader såsom vand, sne og våde veje. Er du derfor tit ude for at sejle, fiske eller endda stå på ski, så er Polaroid et godt valg. 

Køb solbriller til mænd, og få gavn af kundefordelene

Når du vil købe et par solbriller til mænd, så bør du overveje at kigge nærmere på de gode kundefordele, som Profil Optik tilbyder. 

Først og fremmest har vi gjort det nemmere for dig at betale. Her kan du eksempelvis vælge at betale med vores gebyr- og rentefri betaling, som deler regningen op i mindre bidder over længere tid. Er du studerende, er der også noget at hente. Her får du nemlig 20 procent i rabat usenet hvilken form for solbriller og briller, du køber. Overvejer du at få solbriller med i købet, når du kigger på en almindelig, komplet brille? Så giver vi dig også hele 50 procent i rabat på den billigste brille. 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge de helt rigtige solbriller til herre? Så er du altid velkommen til at kontakte os her, eller svinge forbi en af vores butikker.

Nyskabende solbriller 

Engang imellem skal man prøve noget nyt, og derfor kan du også finde vovede og mere nytænkende solbriller til mænd hos Profil Optik. Er du derfor begyndt at kede dig, når du kigger på tonede glas og klassiske stel, så bør du overveje en af de nedenstående solbrillemærker.

Dior Homme

Solbrillerne fra Dior Homme er et stærkt eksempel på franske finesser og innovativ mode. Her finder du både vilde metal-materiale og vovede modeller i plast. Derfor bliver du heller ikke skuffet, hvis du leder efter et par anderledes solbriller til herre. Så tag et kig i det gode udvalg, der kombinerer Diors tekniske dygtighed og modernitet med dristigt gåpåmod.

Web

Selvom glassene er tonede og solbrillerne oprindeligt var lavet til luftfartspiloter, så har Web formået at holde deres solbriller i et helt unikt design i næsten 100 år. Mærket kombinerer nemlig robuste detaljer, lette materialer og vovede farver, hvilket giver et helt anderledes udtryk. Så selvom Web, efterhånden, er et gammelt mærke, så formår deres solbriller at emme af innovation og modernitet fra højeste skuffe. 

Rag & Bone

Mærket, Rag & Bone, er en kombination af engelsk designtradition og dristig direkthed. Solbrillerne fra det nyere mærke har fokus på komfort samtidig med, at det kombinerer klassiske detaljer med mere højtråbende udformninger. Er du derfor på jagt efter store glas, aparte stel og uforlignelig komfort, så bør du overveje et par solbriller til mænd fra Rag & Bone.

 1. Book Synsprøve

Book Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores synstests og synsprøver.

Bestil tid