Kundefordele


Altid hos Profil Optik

Vi ønsker ganske enkelt at give dig mere end det, du har krav på. Enkelt og effektivt, så du kan føle dig tryg, når du køber dine briller hos os. Nedenstående er gældende fra 1. januar 2016.

Har du købt briller, solbriller eller linser før 1. januar 2016, gælder der andre regler for dit køb.

50% PÅ BRILLE NR. 2 TIL DIG


Når man har brugt briller i nogle år, så oplever vi, at behovet for briller til ­forskellige formål vokser. Det kan være behovet for en ekstra brille med ­glidende overgang, en solbrille med styrke eller en læsebrille til natbordet for blot at nævne nogle eksempler. Hos os får du altid 50% på brille nr. 2 ved køb af komplet brille. Hos os finder du Danmarks måske bedste udvalg af kvalitetsstel og –glas. Det synes vi i hvert fald.Tilbuddet gælder billigste par, i 30 dage og kan ikke kombineres med andre tilbud.

30 dages ombytningsret


Vi gør alt for, at du skal finde den perfekte brille. Men hvis du nu alligevel ikke er helt tilfreds, så kan du, inden for 30 dage, bytte brillen kvit og frit til en anden brille. Hvis du vælger en dyrere eller en billigere brille, betaler du differencen eller får penge retur. Kan glassene ikke genbruges, får du nye glas uden beregning i samme kvalitet.

120 DAGES UHELDSGARANTI


Alle kan være uheldige. Hvis du kommer til at ødelægge din brille, erstatter eller reparerer vi den. Det gælder dog ikke almindeligt slid, som eksempelvis brugsridser. Uheldsgarantien gælder fra udleveringsdatoen. Vi erstatter med samme brillestel og brilleglas, som ved købet. Findes brillestellet eller brilleglassene ikke mere, erstatter vi med et produkt i samme kategori. Garantien gælder ikke, hvis brillen er mistet, hvis det er en solbrille uden styrke eller hvis der er tale om en arbejdsgiverbetalt skærmbrille.

180 DAGES STYRKEGARANTI


Vi er uddannede til at finde den helt rigtige synsløsning til dig, og vi er helt bevidste om, at det kan kræve tilvænning at få briller. Nogle gange oplever vi også, at øjenforandringer kan kræve ændret styrke. Hvis du oplever, at der er behov for styrkejustering, så vil vi gerne sikre, at du kan føle dig tryg, når du køber hos os. Derfor justerer vi din styrke uden beregning op til 180 dage efter købet fra udleveringsdato. Garantien gælder både børn og voksne og kan benyttes én gang i løbet af de 180 dage.

RENTE- OG GEBYRFRI DELBETALING


Hos Profil Optik tilbyder vi naturligvis rente- og gebyrfri delbetaling. Du vælger selv, om beløbet skal betales over 12, 24 eller 36 mdr. Beløbet deles op i bidder – nemmere bliver det vist ikke.

Se eksempel her

 

EKSTRA BRILLE TIL EGNE BØRN UNDER 14 ÅR


Ved køb af komplet børnebrille får alle børn under 14 år altid en ekstra brille fra vores D.Arnesen serie med standardglas i barnets styrke. Det er muligt at købe andre brilleglas eller brillestel mod betaling af differencen.

PRODUKTGARANTI


Selv de bedste stel og glas kan gå i stykker, så vi giver naturligvis 24 måneders garanti på begge dele iht. gældende lovgivning. Garantien dækker alle fabrikationsfejl. Vi bestræber os altid på at reparere inden for 14 dage.

PRISGARANTI


For at yde vores kunder en optimal service har Profil Optik en 14-dages Prisgaranti, der sikrer vores kunder rent prismæssigt. Hvis du køber brillestel, brilleglas eller solbriller hos Profil Optik, og varen inden for en 14-dages periode efter dit køb sættes ned, så udbetaler vi differencen til dig.

FRI SERVICES PÅ BRILLER KØBT HOS OS


Vi giver fri service på briller, der er købt hos os, i hele brillens levetid. Du er derfor altid velkommen til at komme ind i butikken og få justeret og efterspændt brillen samt at få den ultralydsrenset.

PRØVELINSER I 10 DAGE UDEN BEREGNING


Hos Profil Optik har du 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning. Ja, nogle gange helt op til 30 dage. Der er et mindre gebyr ved afprøvning af speciallinser. Og er du fast kontaktlinsebruger, så får du glæde af vores ­­Linsegaranti. Her kan du, såfremt kontaktlinserne ikke fungerer for dig, bytte linsepakkerne til en ny linsetype inden for to måneder fra din seneste ­linseundersøgelse. Vælger du en dyrere linsetype, betaler du kun differencen.
Dette gælder ikke speciallinser.