Kundefordele


Altid hos Profil Optik

Vi ønsker at give dig mere end det, du har krav på. Enkelt og effektivt, så du altid kan føle dig tryg, når du køber dine briller hos os. 

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

Har du købt briller, solbriller eller linser før 1. januar 2016, gælder disse regler for dit køb.

50% PÅ BRILLE NR. 2 TIL DIG


Når man har brugt briller i nogle år, så oplever mange, at behovet for briller til ­forskellige formål vokser. Det kan f.eks. være behovet for en ekstra brille med ­glidende overgang, en solbrille med styrke eller en læsebrille til natbordet. Hos os får du altid 50% på brille nr. 2 ved køb af komplet brille. Vi har Danmarks måske bedste udvalg af kvalitetsstel og –glas. Det synes vi i hvert fald.Tilbuddet gælder billigste par, i 30 dage og kan ikke kombineres med andre tilbud.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

30 dages ombytningsret


Vi gør alt for, at du skal finde den perfekte brille. Men hvis du nu alligevel ikke er helt tilfreds, så kan du, inden for 30 dage, bytte brillen kvit og frit til en anden brille. Hvis du vælger en dyrere eller en billigere brille, betaler du differencen eller får penge retur. Kan glassene ikke genbruges, får du nye glas uden beregning i samme kvalitet.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

180 DAGES STYRKEGARANTI


Vi er uddannede til at finde den helt rigtige synsløsning til dig, og vi er helt bevidste om, at det kan kræve tilvænning at få briller. Nogle gange oplever vi også, at øjenforandringer kan kræve ændret styrke. Hvis du oplever, at der er behov for styrkejustering, så vil vi gerne sikre, at du kan føle dig tryg, når du køber hos os. Derfor justerer vi din styrke uden beregning op til 180 dage efter købet fra udleveringsdato. Garantien gælder både børn og voksne og kan benyttes én gang i løbet af de 180 dage.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

EKSTRA BRILLE TIL EGNE BØRN UNDER 14 ÅR


Ved køb af komplet børnebrille får alle børn under 14 år altid en ekstra brille fra vores D.Arnesen serie med standardglas i barnets styrke. Det er muligt at købe andre brilleglas eller brillestel mod betaling af differencen.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

PRISGARANTI


For at yde vores kunder en optimal service har Profil Optik en 14-dages Prisgaranti, der sikrer vores kunder rent prismæssigt. Hvis du køber brillestel, brilleglas eller solbriller hos Profil Optik, og varen inden for en 14-dages periode efter dit køb sættes ned, så udbetaler vi differencen til dig. Denne prisgaranti gælder ikke online køb på profiloptik.dk.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

120 DAGES UHELDSGARANTI


Alle kan være uheldige. Hvis du kommer til at ødelægge din brille, erstatter eller reparerer vi den. Det gælder dog ikke almindeligt slid, som eksempelvis brugsridser. Uheldsgarantien gælder fra udleveringsdatoen. Vi erstatter med samme brillestel og brilleglas, som ved købet. Findes brillestellet eller brilleglassene ikke mere, erstatter vi med et produkt i samme kategori. Garantien gælder ikke, hvis brillen er mistet, hvis det er en solbrille uden styrke eller hvis der er tale om en arbejdsgiverbetalt skærmbrille.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

RENTE- OG GEBYRFRI DELBETALING


Hos Profil Optik tilbyder vi naturligvis rente- og gebyrfri delbetaling. Du vælger selv, om beløbet skal betales over 12, 24 eller 36 mdr. Beløbet deles op i bidder – nemmere bliver det vist ikke.

Se eksempel her

 

PRODUKTGARANTI


Selv de bedste stel og glas kan gå i stykker, så vi giver naturligvis 24 måneders garanti på begge dele iht. gældende lovgivning. Garantien dækker alle fabrikationsfejl. Vi bestræber os altid på at reparere inden for 14 dage.

For Lifestyle gælder specifikke, favorable vilkår. Se mere her.

FRI SERVICE PÅ BRILLER KØBT HOS OS


Vi giver fri service på briller, der er købt hos os, i hele brillens levetid. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og få justeret og efterspændt din brille og få den ultralydsrenset eller skiftet næsepuder. Du er naturligvis velkommen til at gå ind til hvilken som helst Profil Optik butik, da vi har landsdækkende service. 

PRØVELINSER I 10 DAGE UDEN BEREGNING


Hos Profil Optik har du 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning, dog mod et mindre gebyr ved afprøvning af speciallinser. Er du fast kontaktlinsebruger, får du glæde af vores ­­Linsegaranti. Her kan du bytte linsepakkerne til en ny linsetype inden for to måneder fra din seneste ­linseundersøgelse, hvis kontaktlinserne ikke fungerer for dig. Vælger du en dyrere linsetype, betaler du kun differencen. Gælder ikke speciallinser.