Hvad indgår i Profil Optik Lifestyle™


Med Profil Optik Lifestyle™ hjælper vi dig med at få det optimale ud af livet. Lifestyle™ er løsningen, der giver dig frihed til at vælge tre eller flere briller til alle livets stunder. Med Lifestyle™ er du fuldt dækket og fri for at bekymre dig om dit syn og dine briller.

Alt inkluderet fra 78 KR/Md*

Vi sørger for, at du altid har de rigtige glas med den rette styrke, at du aldrig behøver bekymre dig om uforudsete udgifter, hvis brillerne går i stykker, og at du altid har briller der dækker alle dine behov og passer til din livsstil.

*Ingen udbetaling, renter, afgifter eller kreditomkostninger. ÅOP er 0%. Løbetid er 36 måneder. Kontantpris: 2.808 kr. Månedlig ydelse 78 kr. Samlet tilbagebetaling: 2.808 kr.

Vælg 3 eller flere briller
Du kan frit vælge fra hele vores sortiment af briller, solbriller og sportsbriller med og uden styrke. Den månedlige ydelse er baseret på, hvilke brillestel og glas du vælger og har behov for.

Byt en brille ud hvert år
Hvis du vil opdatere din stil eller måske udskifte den ene brille med fx en sportsbrille kan du efter 12 måneder bytte en af dine Lifestyle™ briller til en ny. Prøv nye briller i din butik, vælg en ny brille og aflevér en af dine nuværende briller tilbage. Du kan også vælge at udvide din aftale med en eller flere ekstra briller.

Nye glas uden beregning når synet ændres
Med Lifestyle™ skifter vi dine glas til den rette styrke, så ofte der er behov, hvis dit syn ændrer sig. På den måde sikrer vi, at du altid har den korrekte styrke i dine briller – det kalder vi styrkegaranti uden ekstra omkostninger.

Forsikring inkluderet når ulykken indtræffer
Med Lifestyle™ indgår en heldækkende forsikring, der starter den dag, du henter dine briller hos os. På den måde kan du være tryg og sikker på, at uanset om din brille går i stykker, bliver stjålet eller blot bortkommer, så får du altid en ny brille.

Synsundersøgelser inkluderet
Vi indkalder dig til en synsundersøgelse hvert år. Vores autoriserede optikere sikrer, at dine briller fortsat har den rette styrke, og at dine øjne har det godt. Skulle det vise sig, at du har brug for nye glas, skifter vi dem i alle de briller, der er med i Lifestyle™ - uden ekstra omkostninger.

Aftalen løber i 36 måneder.
Her kan du læse de fuldstændige vilkår.