1. LIGE NU!

  Få 2 briller til
  1 brilles pris*


  Gælder også vores bæredygtige sortiment

*Gælder ved køb af komplet brille t.o.m. 14.6.2020 og kan ikke kombineres med Lifestyle Abonnement, andre tilbud og organiserede rabatter. Du får den billigste brille i din styrke uden beregning. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Tilbuddet kan benyttes én gang pr. kunde.

Lige nu har vi 2 for 1 på alle briller og solbriller i hele butikken – også vores bæredygtige kollektioner – ved køb af komplet brille med styrke. Du får den billigste brille eller solbrille helt uden beregning.

Du kan fx købe en flot ny hverdagsbrille og få en solbrille med styrke oveni købet. En solbrille med styrke er næsten uundværlig, fx når du kører bil i de tidligere forårsmåneder, hvor solen er skarp og står lavt på himlen. Eller om sommeren, hvor det er skønt at kunne sidde udenfor og læse en bog eller en avis. Vælg mellem solbriller fra fx Ray-Ban, Marc Jacobs, Tom Ford, Gucci, Prada eller Dior – find din favorit her.

Det hele starter med en synstest. Book en tid i din lokale Profil Optik butik.

Alle kunder, der skal til synsprøve, vil - forud for besøg i butikken - blive ringet op og visiteret i telefonen i relation til, om de har Covid 19, har symptomer på Covid 19 eller om nogle af deres familiemedlemmer har Covid 19. Hvis der svares ja til et af disse visitationsspørgsmål, kan vi desværre ikke tage imod kunden til synsprøve. Kontakt venligst egen læge.

Vælg nærmeste butik

 1. Circular Collection

   

 1. Om kollektionen

  I 2019 begyndte vi at indsamle jeres gamle briller for at sende dem til genanvendelse. Det har gjort, at vi nu kan præsentere en kollektion af helt nye designs, produceret af jeres gamle stel. 

  Circular Collection er lavet af genanvendt acetat af høj kvalitet – og derfor har hver eneste brille i kollektionen sit eget unikke udtryk.

  se kollektionen her

Vores arbejde med bæredygtighed fortsætter. Indlevér dine gamle briller i din nærmeste Profil Optik butik, så sørger vi for, at de bliver genanvendt. Vi genanvender alle dele, både plast, metal og glas.