1. FÅ TO BRILLER TIL ÉN BRILLES PRIS*


    GÆLDER VED KØB AF BRILLER, SOLBRILLER ELLER SPORTSBRILLER MED STYRKE

*Gælder ved køb af komplet brille/solbrille/sportsbrille med styrke. Kan ikke kombineres med Lifestyle Abonnement, komplet Ai-brille købt til pakkepris, sikkerhedsbriller, andre tilbud og organiserede rabatter. Du får den billigste brille i din styrke uden beregning. Købet er personligt og kan ikke deles med andre.

2 briller for 1 brilles pris*


Lige nu har vi et fantastisk tilbud hos Profil Optik. Få to briller til én brilles pris*, når du køber briller, solbriller eller sportsbriller med styrke. Du kan kombinere, som du vil. Tilbuddet gælder hele vores kæmpestore sortiment af designerstel og stel lavet af genanvendte materialer, så længe du køber komplette briller med styrkeglas.

Måske vil du have briller til hverdag og fest. Måske savner du lækre solbriller med styrke – eller sportsbriller, der lige gør den sidste forskel. Uanset hvad du savner, så finder vi noget, der passer til dig. Besøg din lokale Profil Optik, og oplev vores store sortiment.

Det starter med en synsprøve. Bestil tid herunder.

  1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avanceret teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid