Transitions-brilleglas tilpasser sig automatisk til lysforholdene


Med Transitions-brilleglas fra Essilor får du glas, der passer til alle livets aktiviteter – både inde og ude. Uanset om du har en aktiv fritid eller arbejder i skiftende miljøer, er Transitions perfekte.

Transitions-brilleglas tilpasser sig ved at reagere på lyset omkring dig: Indendørs er de klare som almindelige briller, og udendørs bliver de mørkere for at give en bedre synsoplevelse. Med Transitions-brilleglas fra Essilor slipper du for at skifte mellem almindelige briller og solbriller. I modsætning til almindelige solbriller, som hele tiden har den samme farvetone, ændrer Transitions-brilleglassene nuance efter lysforholdene ved hjælp af intelligent teknologi.

Transitions er de originale

Fotokromatiske glas, som denne type brilleglas kaldes, har eksisteret længe. Når det gælder farveskiftende plastglas, er det Transitions, som er de originale. Den første version kom allerede i 1991 og siden da, er udviklingen gået hurtigt.

– I dag bliver brilleglassene meget hurtigt mørke, når man går ud. Der er en lille forsinkelse, inden de bliver lysere, når man kommer indenfor, men det går langt hurtigere i dag end for bare 15 år siden, siger Håkan Broman, som er nordisk produktchef for kliniske produkter hos Profil Optik/Synsam, og han fortsætter:

– Teknologien giver et ensartet og flot farvet glas, og i dag kan du vælge brilleglas i en række forskellige farver. Essilor Transitions er suveræne, og for mange kunder er de et godt supplement til almindelige, klare briller. 

Ekstra beskyttelse med XTRActive

Transitions XTRActive kan blive ekstra mørke i stærkt sollys og bliver også mørkere, når man sidder i en bil. Det brilleglas er derfor ideelt til bilister og til motorcyklister, som bruger hjelm med visir. XTRActive-brilleglas har også en lille smule farvetone indendørs. 

Smarte briller med intelligente glas

Transitions®-brilleglas fra Essilor® tilpasser sig automatisk til de aktuelle lysforhold. De er helt klare indendørs, men bliver mørke udendørs. De lukker solens UV-stråler helt ude og beskytter mod det skadelige, blåviolette lys. 

Brilleglassene fås i dag i flere forskellige farver, som passer til alle typer stel. Man kan også få spejleffekt i forskellige farver. 

Transitions® XTRActive-brilleglas reagerer også, når du sidder i en bil.