Læsebriller


De fleste 45-50 årige vil opleve, at synet er så forringet, at der er brug for læsebriller. 

Kært barn har mange navne, men ”gammelmandssyn” og ”alderssyn” er de mest udbredte – og øjenlægerne kalder det presbyopi. Forskning viser, at alle i årene mellem 40-50 år mister lige så meget af fokuspunktet, som de har mistet i de første 40 leveår. Der er ikke noget at gøre ved det, andet end at få testet synet og få den rigtige løsning.

Det sker for alle og kan ikke trænes væk
Uden at gå i faglige detaljer (det skal vores optikere nok, hvis du vil høre forklaringen), så er det øjets linse, der med årene bliver mindre fleksibel. Når linsen bliver mere ’stiv’, får øjet sværere ved at fokusere. Det sker gradvist fra vi bliver født, men kan først mærkes efter de 40. Hvad man før kunne læse tæt på, skal pludselig længere væk. Det sker gradvist, men du kan få følelsen af, at det sker fra den ene måned til den anden. Fakta er, at det sker for alle. Det kan ikke trænes væk – eller udsættes.

Er du nærsynet (har brug for briller eller kontaktlinser, når du ser tv og kører bil), får du muligvis ikke brug for læsebriller, men har du brug for at tage dine briller af, når du skal læse, kan du have glæde af læsebriller.

  1. Readers Round Tortoise
  2. Readers Pantos Black
  3. Readers Rectangular Metal Blue
  4. Readers Round Red

Readers læsebriller


READERS som hjælper dig med at se godt ud selv når du læser!

 Tag 3, betal for 2

Vælg din egen trio READERS, kombiner forskellige modeller eller farver og forny dig. Hav et par ved computeren, et par ved sengen, et par i sommerhuset, eller lige der hvor du har brug for dem.

Se alle Readers

Vidste du …
Det unge øje lukker mere lys ind, end det ældre øje. Faktisk siger man, at man som 40-årig kun lukker 50% af lyset ind i forhold til en 20-årig. Så det er ikke dig, eller dit ældre familiemedlem, den er gal med, hvis du efter de 40 synes, at du ser dårligere i mørke. Det er fakta.