Populære søgninger
mand tager selfie

Læsebriller tilpasset dit syn

Alderssyn, aldersbetinget svækkelse eller gammelmandssyn - kært barn har mange navne, og for at føje endnu et fællesnavn til dét at få nedsat syn med alderen, så kalder øjenlægerne det også presbyopi. Forskning viser, at alle mennesker mellem 40 og 50 år mister lige så meget af fokuspunktet, som de har mistet i de første 40 år af deres liv. Synet bliver derfor nedsat markant og hurtigt i disse år, og det er der desværre ikke noget at gøre ved det - andet end at få testet synet og få den rigtige løsning, så din syn igen kan blive skarpt. Og et godt sted at starte vil være læsebriller.

Det sker for alle og kan ikke trænes væk

De fleste 45-50 årige vil opleve, at synet er så forringet, at der er brug for læsebriller. Uden at gå i faglige detaljer (det skal vores optikere nok, hvis du vil høre forklaringen), så er det øjets linse, der med årene bliver mindre fleksibel. Når linsen bliver mindre fleksibel, bliver den stiv, hvilket gør, at øjet får sværere ved at fokusere. Denne udvikling sker gradvist fra vi bliver født, men de fleste mærker det først efter de kommet forbi de 40 år. Det sker gradvist, men du kan få følelsen af, at det sker fra den ene måned til den anden. Pludselig kan du ikke længere læse det tæt på, og du kan først stille rigtig skarpt på dagens nyheder, når de kommer længere væk. Det sker for alle, og det kan hverken trænes væk eller udsættes. Det bedste du kan gøre, er at følge med dine øjnes udvikling og løse dit synsbesvær – og oftest er en læsebrille perfekt til det formål. 

Hvad kan læsebriller hjælpe med?

Er du nærsynet og har brug for ekstra hjælp når du ser tv eller kører bil, så har du muligvis ikke brug for læsebriller - men har du brug for at tage dine briller af, når du skal læse, kan du have glæde af de smarte læsebriller. Den ufravigelige konsekvens af alderen kan nemlig afhjælpes med en flerstyrkebrille i form af læsebriller. Med et par læsebriller kan du komme til at se skarpere på lang afstand, læse avisen bedre og få overblik på mobiltelefonen. Få det bedste ud af dine øjne og smut forbi din lokale Profil Optik - her kan du tage en snak med din optiker om, hvad der ville være den bedste løsning for netop dig og dit synsbesvær. 

Få styr på dit syn - Bestil tid til en synsprøve

Hos Profil Optik står vores autoriserede optikere altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for læsebriller, vil prøve flerstyrke kontaktlinser eller har spørgsmål om dit syn, så kan du altid kontakte os eller komme forbi en af vores mange Profil Optik butikker rundt om i hele Danmark. Du kan også bestille tid til en synstest allerede i dag, for at finde ud af, hvad dit individuelle syn har brug for. Gør derfor noget ved din øjensundhed, og få tjekket din syn – sådan giver du dine øjne den bedste løsning.

Så ofte bør du få foretaget en synstest:

19-65 år: Årligt

Over 65 år: Årligt

Readers Læsebriller

Selvom synet svigter en smule med alderen, så behøver udseendet ikke at gøre det. Hos Profil Optik kan du få smarte læsebriller fra Readers i elegante, runde, klassiske og nordiske designs. Læsebrillerne fås i både matte overflader, friske farver og originale udformninger. Du kan blandt andet tage et kig på vores fire bedst sælgende modeller: Pantos, Round, Rectangular og Aviator. Og hvis du gerne vil have briller til forskellige anledninger, kan du finde mange flere farver og mønstre her. Alle vores læsebriller er færdigslebet i styrkerne +1.0 til +3.0. Desuden fås de sorte Pantos, de flotte Round og de stilrene Rectangular i styrke +3.5.

Når du køber læsebriller fra Readers hos Profil Optik, får du også et flot bogformet etui med i handlen – på den måde kan du nemt gemme dine læsebriller på hylden, så misundelige venner og familiemedlemmer ikke kommer til at låne dem med hjem.  

Vælg tre - betal for to

Hvis du gerne vil have flere læsebriller at vælge imellem, kan du med fordel overveje vores ”vælg tre, betal for to”-tilbud. Her kan du købe en pakke med flere briller, så dine briller altid passer til dit tøjvalg og den enkelte lejlighed. Udvælg din trio, og kombiner, som du vil, blandt vores mange modeller og flotte farver. Måske vil det være godt med et par gode læsebriller til lænestolen, et par elegante til restauranten og et par til at glemme i panden? Uanset dine behov, så har vi et godt udvalg af gode læsebriller til netop dine behov hos Profil Optik. Vi giver dig også altid fri fragt og hurtig levering, når du køber læsebriller online hos Profiloptik.dk.

Profil Optiks mange kundefordele

Når du gør dine køb hos Profil Optik, så ønsker vi at give dig den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi en masse, gode kundefordele, så du kan give dit syn de bedste vilkår. Vi giver blandt andet fri service på alle briller købt hos os - i hele brillens levetid. Og hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du altid bytte brillen kvit og frit indenfor 30 dage. Du er også altid velkommen til at komme ind i butikken og få justeret, efterspændt og ultralydsrenset dine briller. Du kan altid føle dig tryg når du handler hos os. Se flere af mange vores kundefordele her.

briller

READERS LÆSEBRILLER

READERS som hjælper dig med at se godt ud selv når du læser!

 Tag 3, betal for 2

Vælg din egen trio READERS, kombiner forskellige modeller eller farver og forny dig. Hav et par ved computeren, et par ved sengen, et par i sommerhuset, eller lige der hvor du har brug for dem.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.