Ray-Ban solbriller til damer


For mange kvinder er Ray-Ban lig med catwalks, kendte mennesker og tidens nye trends. Men det er langt fra sådan, at Ray-Bans historie startede. En militær og medicinsk forhistorie udgør nemlig fundamentet til det populære brillemærke, og netop derfor er Ray-Ban lige så meget på forkant med øjensundhed som med tidens modetendenser.

 1. Ray-Ban RB2180 710/73 51
  Ray-Ban
  RB2180 710/73 51
  kr. 974 kr. 1.299
  TILBUD Online only
 2. Ray-Ban RB3546 90118B 52
  Ray-Ban
  RB3546 90118B 52
  kr. 1.275 kr. 1.700
  TILBUD Online only
 3. Ray-Ban Erika RB4171 622/8G 54
  Ray-Ban Erika
  RB4171 622/8G 54
  kr. 975 kr. 1.300
  TILBUD

Fra arbejdsbrille til allemandseje

Ray-Ban tager dig med helt tilbage til 1929 og lader dig møde den Amerikanske John A. Macready, som arbejdede for US Army Air Corps. Sammen med den – dengang – medicinske virksomhed Bausch & Lomb ville Macready skabe luftfartssolbriller, som skulle skærme og samtidig styrke piloters øjne, når de kiggede på himlens intense blå og hvide nuancer. 

Solbrillerne var flere år og mange redesigns undervejs. I 1939 blev milepælen dog sat, da luftfartsbrillen fik tilføjet tynde metalrammer og blev patenteret som Ray-Ban Aviator. Solbrillerne blev et hit blandt piloterne – men også blandt den bredere befolkning. Pludselig blev Ray-Ban allemandseje og et massemarkedsmærke, der hurtigt figurerede i storhit som Breakfast at Tiffany’s og Top Gun. I 1999 blev Ray-Ban solgt til den italienske Luxottica Group for beskedne 640 millioner dollars. Derefter er resten vist historie.
 

En brille til enhver ansigtsform

Ray-Ban har både runde briller, pilotbriller, markerede brillestel og firkantede briller til kvinder. Derfor kan det være svært at vide hvilke stel og former, der passer bedst til netop dig. Om det er briller eller solbriller, så bruger du Ray-Ban mange timer dagligt, månedligt og endda årligt. Derfor skal du også have et par Ray-Ban, som bringer dine bedste træk frem.

Gennem årene har alle villet have en bid af Ray-Ban. Derfor har producenterne været nødt til at indtænke alverdens mennesker i de populære designs. Det har heldigvis ført til, at alle Ray-Ban solbriller til kvinder er umådeligt alsidige og klæder de fleste ansigtsformer. Hvis du dog stadig er i tvivl, så står Profil Optiks personale klar til at hjælpe dig med at finde den Ray-Ban variant, der passer bedst til dig. I mellemtiden kan du også læse vores guide til hvilke briller, der passer til de forskellige ansigtsformer.
 

Gennemtænkte farver

Mange kvinder går op i farver: Om hvorvidt de matcher, afspejler personlighed og udtrykker stil. Af netop den grund er Ray-Ban værd at lægge mærke til. Her er farverne nemlig et centralt æstetisk træk i de mange damkollektioner, hvor de oftest bliver brugt til at genskabe klassiske udtryk og tilføje nye, inspirerende detaljer. 

Ray-Ban bruger grundlæggende undertoner som brun, grå og sort i deres briller og solbriller. Den grå farve er med til at tilføje intelligens, modenhed og funktionalitet til stellets udtryk. Den sorte farve understreger kraft, elegance og stil, mens brun bløder stellene op og giver et strejf af komfort og naturlighed. 

Ray-Ban er også kendt for at blande de grundlæggende farver med vovede nuancer som orange og grøn, der oftest tilføjer energi, begejstring og flamboyance til de mange stel. Derudover anvender Ray-Ban også farven pink i flere af deres designs til kvinder. Pink er nemlig en positiv farve, som tilfører ømhed til brillen og giver bæreren selvtillid. På den måde kan kvinden bag brillen og solbrillen lade sin fremtoning inspirere af stellet. 
 

Teknologi med stil

Ray-Bans briller og solbriller til kvinder er alle inspireret af det nyeste indenfor både modeverdenen og den tekniske verden. Det betyder at Ray-Bans designs altid har fingeren på modepulsen og samtidig følger med udviklingen indenfor øjensundhed. Du kan derfor være sikker på, at glassene i dine Ray-Ban solbriller er banebrydende i forhold til at reducere solens blænding, og at dine Ray-Ban-briller konsekvent giver dig det bedste og skarpeste syn. 

Vælg dit foretrukne design

Fra sofistikerede runde briller til markerede bombastiske stel. Ray-Bans designsortiment spænder bredt. Netop derfor findes der helt sikkert også et design, der vil falde i din smag. Nedenfor kan du læse om udvalgte modeller indenfor det populære mærke – og der er mange flere end disse. Klik her, og se Profil Optiks komplette udvalg af Ray-Bans mange designs.

Ray-Ban Aviator

Du kan ikke adskille Ray-Ban og Aviator. Sådan er det bare. Solbrillen blev lanceret i 1939, som den første Ray-Ban model nogensinde. Senere hen blev dens udødelighed yderligere understreget, da Tom Cruise bar det tynde metalstel i filmhittet Top Gun. 

Ray-Ban Aviator er udgjort af et tyndt metalstel og nedadbuede, dråbeformede glas. Den lette solbrille er kom

fortabelt at have på og giver en uforlignelig reducering af solens skarpe stråler. Samtidig er det klassiske stel eminent til trekantede og ovale ansigter, da det trækker tyngden nedad. 

Ray-Ban Erika

Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske Ray-Ban Aviator? Så tag et kig på Ray-Ban Erika. Modellen bygger videre på Ray-Bans allerførste design, og derfor er ligheden til den klassiske Aviator-solbrille nem at få øje på - men leder du efter en mere raffineret kant, så er det Ray-Ban Erika, du skal overveje.

Her skaber det kraftigere stel en flot kontrast til den runde form og gør, at Ray-Ban Erika kan bruges af dig med et firkantet såvel som hjerteformet ansigt. Samtidig er modellens brune, graduerede glas med til at gøre solbrillen yderst velegnet til en dag udenfor.

Ray-Ban Meteor

Er du mest til mørke nuancer, gyldne undertoner eller polariserede glas? Med den nyere Ray-Ban Meteor får du en klassisk model, der udfordrer tendenserne indenfor solbriller. Her er det den gennemsigtige acetat, der gør Ray-Ban Meteor nytænkende. 

Du får samtidig en gennemtrængende vintage-fornemmelse, når du ifører dig Meteor-modellen. De markante stel sender nemlig tankerne tilbage 1960’ernes livlige tider. Derfor kan du bibeholde det klassiske tresser-udtryk, og få Ray-Ban Meteor i sort farve og havana-nuancer. Det vil især klæde de mere runde og hjerteformede ansigter.

Ray-Ban Round Metal

Har du en markeret kæbe, bred pande og tydelige kindben? Så vil den runde model, Ray-Ban Round Metal, lige være noget for dig. Den klassiske brilleform kan fås i tre forskellige størrelser: Lille, mellemstor og stor. På den måde kan du tilpasse modellen til netop din ansigtsform.

Du finder også Ray-Ban Round Metal i en bred vifte af farver – både i forhold til metalstængerne og glasset. Så kan du selv vælge om brillen overordnet skal holdes i klassiske mørke nuancer, eller om stellet skal være sart pink og glassene isblå. Uanset hvad vil den runde model bløde ansigtet op og skabe smukke linjer, der følger øjenbrynene.

 1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid